Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03 23:55 - Защо е омразен Радев
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 530 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 02.04 04:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Радев е омразен на ония, които са гласували за Плевнелиев и за Цецка Цачева!
Достойният президент Плевнелиев БЕЗ ПРЕЗИДЕНТША. Защо без президентша? Може би защото изтърпя Бойко да го чука публично по главата. Ми той би чукнал и президентшата, и няма кой да я защити!
За президентските качества на Цецка да не говорим. Тя не-случайно изчезна от политиката. Явно ББ я е жертвал в безнадеждната битка с Радев.



Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Чалга и прогрес
21.04 18:09
Помни ли някой?
В началото на нашата "демокрация", по Черноморието изникнаха дискотеки "Чака-рака", т.е. чалга-дискотеки. А ритъмът на чалгата е кючек. КЮЧЕК, който е забранен в Турция например, щото не принадлежи към тяхната култура. А към НАШАТА принадлежи ли? Знаем чий е....
И почти всички наши певици усвоиха стил на облекло и грим, достоен за ной-древната професия.
Тия стилове и тая музика, ДЕЧИЦАТА на България НЕ ВЪЗПРИЕХА и пеят песните от преди чалгата. Тия песни се създаваха само по текстове на ЛЮБИМИ ПОЕТИ и музика на ПРОФЕСИОНАРНИ КОМПОЗИТОРИ. И имаше между тях истински шедьоври.
Вече над 33 години ФАКТИТЕ тръбят като Йерихонска тръба, че "нова" България ОТСТЪПИ от достигнатото при социализма. Отстъпи очевАдно и в икономиката, и в спорта, и в образованието и науката, и в киното, и в каквото да е ПОЛОЖИТЕЛНО отношение... За армията да не говорим. Сега ни РАЗОРЪЖИХАи, както се разоръжава победен враг. В Р А Г.
И напук на фактите, отминалите ЗЛАТНИ години на Родината, продължават да бъдат заклеймявани.
Защо?
Отговорът е ясен - защото тоягата на МОНОПОЛА върху тиражирането на информацията, тая тояга е у империята на лъжата, която нарече враговете си "империя на злото".
А лъжата е зло. Затова импперията на лъжата не е ли и импершя на злото?
Ох, снощи слушах някаква европейска парламентаристка, която твърдеше, че Русия се стреми да разруши ЕС хибридно. С това, че не допуска пропаганда на ЛГБТ, с която пропаганда Западът се олива? В цитаделата на демокрацията отвъд океана, президентът Байдън се занима с ЛГБТ в ПЪРВИЯ СИ ДЕН в Белия дом. А преди два-три месеце освети тоя дом с дъгата на ЛГБТ и обяви ФЕДЕРАЛНА ПОДКРЕПА за... еднополовите бракове.
И самият Римски Папа възхвали Русия, ако помните...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1986641
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3579
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930