Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2023 02:17 - Хитрата сврака с двата крака. Как колегата Коста с ник planinitenabulgaria, заклет антиком и руфоб, възхвали социализма у нас
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 642 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.08.2023 01:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цитирам без рдакция част от пост на въпросния бай Коста - planinitenabulgaria

Който иска, нека прочете целия цитат. Той е част от безбройните антиком и руфоб съчинения на Коста, с особен акцент върху долната роля на президента Радев.

Прославата на социализма е в двата реда с тлъсти букви. Защото едва ли има и мажду младите мнозина да не знаят, че при социализма ИМАШЕ, имаше, И М А Ш Е в провинциата и навсякъде тия неща, които С Е Г А, при "демокрацията" ги Н Я М А в провинцията и не само там :

   " Нещо различно от това, което аз случвам на бедните хора – желание да им улесня с нещо живота – ни случиха в Тутракан. Пред речния парк, със страхотен изглед към реката и гр. Олтенита на другия бряг, в ляво и дясно по един остров, оставихме колата си. Пълно бе с румънски коли и коли от цялата страна, но със софийска регистрация бе само нашата. На връгане видяхме, че предният регистрационен номер е изтръгнат. Освен стресът, предстояха ни и големи трудности и разходи докато се приберем. Последна част  от пътуването ни остана недовършена. Къде с кола без преден регистрационен номер?

   Замислих се. Какви ли ще да са били причините да бъде откраднат номера точно на нашата кола, единстената със софийска регистрация. Би трябвало да си кажа: Да ви е.а майката крадлива, мамалигарска, но аз не казах така. За мен причината е друга, тя е резултат от разделениета на хората от президента ни на две категори, сити и гладни. В неговото разделение ситите са разбойниците, гладните са гладни заради тях.
В провинцията - в голяма част от нея - няма работа, няма здравни служби, пътищата са зле, други страдат за вода (курсива мой, б.м.).
Аз съм разговарял с хора от Северна България, които азват:

- Вие в София имате всичко – вода, ток, път, здравни служби, магазини, заплатите ви са няколко пъти по-високи от нашите. Ние тук сме изоставени. Цяла България работи за София, тая ламя София.

   С цел да противопоставя хората в страната ни и на тази основа дя я руши, защото сме в НАТО и ЕС, троянският кон на Путин в България, Радев, с твърдението си, че в България има сити и гладни и за причината да гладуват гладните са ситите, той вби клин между хората. " 





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1990537
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3579
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930