Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2022 09:57 - САЩ ще ни искат боеприпаси за Украина, ББ е арестуван и освободен Б Е З правни последствия, а в закъснялата Панорама жив фашист ще възпитава децата ни.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1837 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 19.03.2022 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Театралният арест и освобождаване на ББ, всъщност са в негова полза. 

Но медийният шум беше оглушителен.

И "чудо", тоя шум заглуши СЪДБОНОСНОТО посещение на военния министър на САЩ, който ще ни поиска боеприпаси за Украина. Български боеприпаси да убиват руснаци. Тия наши боеприпаси са без военно значение, ИМА КОЙ да препълни Украина със залежали муниции от складовете. Но ние трябва ДА СИ ОКЪРВАВИМ РЪЦЕТЕ с руска кръв. Съдбовна крачка в българската история.

СЪДБОВНА КРАЧКА В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ З А В И Н А Г И.

Студентът Кирчо Петков, по недоразумение премиер, ще даде каквото му поискат без да му мигне окото. Той е американец по възпитание, неочаквано за нас е БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ, и вероятно затова беше спуснат с парашут на върха на изпълнителната власт. И утвърден там с изборни технологии, въпреки решението на Конституционния съд, че е виновен за УМИШЛЕНО попълване на документ с невярно съдържание. Престъпление по наказателния кодекс.
 

Дотук въведението към "Панорама", която беше забавена с над половин чес. И преминаваме към "десерта" на тоя информационен гвоздей на седмицата. Съдбовна седмица,

На масата чекаше реда си в НАЙ-ВАЖНИТЕ МИНУТИ, обществено непознат режисьор, който направил филм за ОКУПАЦИЯТА  на България след ВСВ от СССР.
Взе си думата кинаджията, и отвори уста НЕ ЗА ФИЛМА, а за И С Т О Р И Я Т А. Която история се премълчавала, даже учителите не я знаели, а ТРЯБВАЛО ДА Я НАУЧАТ ДЕЦАТА.!!!

И какво трябва да научат българските деца от тоя новопоникнал Ментор? 
Българските деца трябва да научат завинаги, че русите не са освободители, а окупатори. Да,  РУСИТЕ ЗА НАС НЕ СА ОСВОБОДИТЕЛИ, А ОКУПАТОРИ.!!! Навеки да се знае оттук нататък от българите С РЪЦЕ ОКЪРВАВЕНИ ОТ РУСКА КРЪВ.!!! 

Коментарите са излишни.

Дали Кошлуков, щефът на БНТ1 нареди така картите на Панорама? И той парашутист. Учил-недоучил (по думите на Иван Костов) с американска стипендия и взел диплома за бакалавър. И защо е получил стипендията?

Като редовен войник при социализма, се опитал да органицира политичеки протест В КАЗАРМАТА! И тия зверове комунистите го вкарали в затвора. Но той там демонстративно празнувал Националния Празник на САЩ - 4-ти юли. И зверовете го пуснали на свобода и "промените" го заварват студент в Университета. Където той оглавява 200-ина студенти, окупира сградата и спира занятията на сто пъти повече колеги. Демократично. И стана за това ТВ-герой. Върви му на човека да е телевизионен герой! Който празнува ЧУЖД национален празник. Герой защото празнува чужд национален празник.



Гласувай:
6



1. krumbelosvet - ТВ фашистът панорамен
20.03.2022 07:46
ТВ фашистът панорамен нямаше врат. Даже къс врат нямаше, хич. "Засаден" казваха нашенци. Ни млад, ни стар, кръглоглав, скули по-широки от мозъчната кутия, белолик, с бледосинкави очи. Не мож си го представи с жена. А ще възпитава деца. Боже опази.
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
22.03.2022 13:28
Засега отказваме военна помощ.
цитирай
3. krumbelosvet - Чечо Сам няма да миряса
25.03.2022 00:04
Трябва ЗА ТРЕТИ ПЪТ да участваме във война срещу Русия. Тая окупаторка, която ЕДИНСТВЕНА на света е ляла СВОЯ кръв в НАША полза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1982461
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930