Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2022 17:08 - Путин от блясъка на Мюнхен,2007 до днешния черноработник
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1113 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 22.03.2022 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Героите се уморяват..

Но при Путин има и още нещо. Дали това не е пета колона в Кремъл?

*
     *     *     *     *
Да не забравяме, че той като нов президент
1. Срази вътрешния тероризъм;
2. Укроти нужните олигарси и набави пари
 -   за икономически растеж;
 -   за подобряване на жизненото равнище;
 -   за СПАСЯВАНЕ на армията от убийствена мизерия (стигало се е дотам, да свалят офицери без билет от трамвая);
  -  за събуждане на военно-научно-промишления комплекс;
  -  за строеж на нов космодрум, тъй като Байконур остана зад граница;
  -  и т.н.

И завоюва световно влияние, каквото има до днес. Но сега заливането му с
медийна помия е световен феномен който има РЕАЛНО държавно значение.

*
     *     *     *     *
Да допуснем, че на неговия лекар е трудно да излекува нервните движения. Като местенето на седалището върху стола по време на официални разговори. Като изпружването на краката пред креслото и правенето на контрашпиц с ходилата. Като разкрачения стоеж на място. Да допуснем, че има оправдание за лекаря, макар че едва ли е невъзможно да се помогне на човек НА КРАКА, който има сили да носи нечовешкия товар на водач в условията на скрита СВЕТОВНА ВОЙНА.

Та, ако лекарят не се сеща или не може да помогне, къде е СЪВЕТНИКЪТ ПО ПРОТОКОЛА, да докладва на президента, че тия негови "особености" рушат собсвения му авторитет и тоя на държавата? Путин би намерил нужния лекар или немедицински изход. Или тия "особености" са уловка за врага, за да го подценява и да не реагира на изобретателните му ходове?

Така ли да тълкуваме и други "особености", тоя път на образът на президента в телевизии с ограмна популярност като "Русия24" например.? Там всеки ден показват един и същ "официален" портрет на Путин, който по-скоро е злостна подигравка. Тясна челюст, малки устица, нежни бузки и поглед на сушена риба, и то женска. Гаврата особено пролича, когато показаха един до друг портрети на Путин и Макрон.  О, Макрон е мъжага с широка уста и усмивка, с дързък, блестящ и чаровен поглед. До него Путин изглежда обидена стара мома!

Ама ще кажете  - това е истината? Но НЕ Е това истината. Професионалният фотограф и всеки опитен човек знае, че на Квазимодо може да се направи симпатична снимка, а на Брад Пит - отблъскваща. Достатъчно е фотографът да подбере гледната точка (точки) и да направи 50-100 снимки. От тях непременно ще намери нужната според целта - симпатична или отблъскваща. А тиражирането на отблъскващи снимки ще ОПРЕДЕЛИ МНЕНИЕТО на много хора, даже на МНОЗИНСТВОТО! Което се наблюдава в ммента.

Помните ли, че преди да бъде обществено презрян Луканов, преди да бъде свален и убит, ВСЕКИ ДЕН на първа страница на в. "24 часа" се появяваше снимка на същия с КРИВА УСТА! А по Канала всяка вечер се появяваше добре гримиран артист, който просташки лапаше луканка. И рок-дивата Милена изпя с бяс
"Лъже, мръсникът,
преяжда със луканка
Неам нерви.
Неам нерви...
"В начале би слово" не важи само за Божието слово, а и за лъжата, и убийството.

Аз например, човек не-фотогеничен и несведущ във фогографията, от дълъг опит забелязах, че от пръв поглед печеля авторитет у ВИСОКИ хора и обратното - у ниски. Така обърнах внимание, че изглеждам много по-добре при поглед отгоре, отколкото отдолу. А има, ИМА професионални фотографи, които могат да правят чудеса БЕЗ РЕТУШ. Зависи какво искат те или искат от тях.

И не е само това.
Случва се при беседа на Путин с аудитория, руски ТВ да показват лица с ПОДИГРАВАТЕЛНА УСМИВКА, без да личи кога и къде са заснети лицата.

Преди година гостува на Путин председателят на еврейската антономна област в РФ. При всяко местене на президентското седалище по стола, гостът се повдигаше наполовина изправен.

По-трудно е да се опище защо изглежда, че разликата на лицето на Путин сега спрямо блестящият образ от Мюнхен,2007, едва ли се дължи само на остаряването за 15 години. Простете, но тогава той изглеждаше като бог, а сега, пак простете, аз 10 години по-стар, май изглеждам по-добре от него. Защо? Няма ли Русия хора спосолбни да се погрижат за тоя ВАЖЕН "детайл"?



Гласувай:
4



1. kvg55 - krumbelosvet,
22.03.2022 13:25
Вече удари и "петата колона".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1972939
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930