Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2023 16:57 - Документално от 2003г. Пожари с електромагнитно запалване от разстояние
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3697 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 17.06.2023 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Малко преди да сдаде поста, президентът Тръмп на два пъти заговори за ново оръжие. Първо, че САЩ разполагат с "красиво оръжие струващо ТРИ ТРИЛИОНА долара". При 700 милиарда военен бюджет, явно ТОВА Е основата на американското могъщество. Малко по-късно в ООН Тръмп обяви, че имат оръжие толкова страшно, че дано не се наложи да го използват. Тия думи май не впечатлиха никого у нас, а има защо.

Подобна технология е изпробвана още през 2003г.

Едва ли само аз помня тоя случай.
 

През 2014г.  попаднах по ТВ канал National Geographic на филм за сицилианското село Кането ди Карония. После намерих същия филм по интернет, поредицата "НЛО в Европа", епизод 6.


Накратко, на 23.12.2003г. започват самозапалвания на ел. инсталации. Хората изключват уредите, а ел.компанията после спира и тока, но следват още 400 случая на горящи проводници, включително горят матраците, които имат железни пружини. Правителството евакуира селото. След месец февруари пожарите спират внезапно, както са започнали, и хората се връщат.

Междувременно, най видни учени са търсили връзка на пожарите с близкия, на 100-тина км., вулкан Етна, с технически структури като антени, ЖП, далекопроводи, фабрики, но връзка няма. Безспорен е обаче електромагнитният произход на нагорещявана на металите. Тогава комисията стига до заключението, че става дума за изпитания на непозната, поне за цивилните, технология за електромагнитни излъчвания. Дотук пропуснах като несъществени светлинните явления над морето, коментирани от местните хора като НЛО. 

 Според мен вече няколко държави могат да си играят с подобни ефекти, но май само две могат да правят големи бели. Според астрономическа енциклоперия отпечатана през 1980г., още през 40-те години на миналия век са започнали опити за техническо имитиране въздействието на МАГНИТНИТЕ БУРИ над определени райони, А тия бури се случва да изгарят далекопроводи, да нарушават радиовръзките, да предизвикват епидемии и епизоотии, да увеличават броя ня инфаркти и инсулти, да предизвикват нервно напрежение и т.н. Днес инсталации като ХАРП далече надминават природните ефекти. Тези инсталации управляват натрупаната енергия в йоносферата, така че ефектът им превъзхожда вложената електроенергия. 

Ето ти оръжие по-опасно от ядреното. Така може да изгори управлението на ядрена централа или ракета в силоз, ел. инсталацията на болница или радарна станция, търговски мол и т.н. Може да бъде въздействано върху психиката, здравето и даже живота на хората в обширни райони. И да започнат едни пролети, арабски например, и др. смъртоносни игри. Най-малкото, един митинг може да започне да подскача и не е добре за здравето да си наблизо.

Гръмването на АЕЦ в Чернобил, както и кацането на германско самолетче на Червения площад до Кремъл през 1986г, са във възможностите на електромагнитното оръжие. 

СССР и САЩ работят по имитирането на магнитни бури още от преди ВСВ. Не казват докъде са стигнали, ако не броим споменатите изявления на Тръмп. Русия пази пълно мълчание, но със сигурност ЗНАЕ за какво става дума. Преди 2-3 години ненадейно единствената плаваща АЕЦ на Русия се премести от западния към източния край на Ледовития океан. Което е близо да американската електромагнитна система ХААРП в Аляска. Какво ще захранва там? Но е ясно, че електромагнитното оръжие консумира големи електрически мощности. И явно най-спешното енерго-осигуряване може да доплава по море. Поне като дублращ източник.

Най-вероятно, сегашното дебнене между Русия и САЩ отчита съотношението в равнището на електромагнитните оръжия на двете страни.




Гласувай:
6



1. krumbelosvet - Електромагнитното оръжие е абсолютното оръжие
18.02.2023 18:41
Електромагнитното оръжие е абсолютното оръжие. Поне до усвояване излъчванито на гравитационни вълни.
ЕМО може със скоростта на светлината да достигне всяка точка от повърхността на Земята и в атмосферата.
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
18.02.2023 22:33
Цитат от Книгата : Служител от службата за "Контрол върху климата и природните стихии" на Руската федерация в състояние на тежък махмурлук объркал копчетата на командното табло и предизвикал пожарите в Сибирската тайга.
цитирай
3. krumbelosvet - Ето,
19.02.2023 05:10
Вече има и вицове по темата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1982103
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930