Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2021 07:48 - Вдругиден, събота, ден на мълчанието, освен за 7/8ТВ. Тошко е по-голямо зло от ББ.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1587 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 08.07.2021 18:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Красота.

При откриването на 45-тото Народно Събрание, депутатите на Трифонов влязоха в Парламента под строй, в дълга колона по четири, водена от Тошко перчемлия (алтер-его на Слави гологлави). Не са знаели пътя до парламента ли, що ли, но влизал ли е някой друг така... тоталитарно, както не са влизали и в соц-парламента?

От висотата на новото си положение, Тошко заплаши първо полицията, която "пребила народа" на протестите срещу ББ, като заканително и с усмивчица клатеше глава "Не сме забравили". После заплаши журналисти с Крумовски мерки (рязане рйце). С тия бисери той или сглупи непринудено, или е решил да спечели футболните ултраси и настроените против журналетата, щото с първите стават митинги и протести, а вторите са голямото мнозинство гласоподаватели.

И така, съавторът на албума "Шат на патката главата", избран за водач от автора на "Шъ ти скъсам гз" и "Едно ферери" влезе ЗАДЪЛГО, най-малко за 4 години, в Парламента и чрез ТВ ще влезе във всеки български дом.

Слави е против "ексцесиите на Виктор Орбан със закона в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуалността", което по-скоро ни давало "доказателство че ЕС трябва да бъде държава", за да "се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария". След което Трифонов се въздържа да защити ратифицирането на Истанбулската конвенция в България, понеже "това не е приоритетна тема". Т.е. МОЖЕ и да стане приоритетна.   image

Това разказва специалният пратеник на в."Монд" Жан-Батист Шастан за интервюто си с лидера на "Има такъв народ". Разговорът е воден на 21 юни в офиса на продуцентската му компания в София.

  


Тагове:   избори,   Слави,   бойко,   тошка,


Гласувай:
9



1. krumbelosvet - Слави се гласи за президент.
08.07.2021 10:43
Слави се гласи за президент.
И нещо като Доган - почетен водач на парламентарна група.
Ако постигне тия цели (втората е сигурна), той ще бъде НАЙ-ТАТУИРАНИЯ политик. Така се борят мутрите, с техните вкусове.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Слави не става за нищо, той е болен от остеопороза и множествена склероза.
08.07.2021 16:57
krumbelosvet написа:
Слави се гласи за президент.
И нещо като Доган - почетен водач на парламентарна група.
Ако постигне тия цели (втората е сигурна), той ще бъде НАЙ-ТАТУИРАНИЯ политик. Така се борят мутрите, с техните вкусове.


Така ми изглежда. При тези страшни болести той нито може да се движи, нито да мисли, защото е с дупки в мозъка. Той отива към смъртта си според мен, но ппреди да си отиде ще се помъчи доста за да се пречисти никой не си е отишъл от този свят преди да прати за зелата си. А неговите дела са ужасявщи - опростачване на цяло поколение, сега в центъра на подмяната. Не той-защото е почти паралазиран от изродените су мускули и нерви, а Тошко Маймунски ще "играе" вместо него съвместно с Мая и Пинокио. Задава се нещо ужасно.
Една корекция:
Теккстът на песента на Слави е ще ти скъсам гъза, което означава разкъсване на перинеума, а не ще ти спукав гъза, което означава охлузване, разцепване, което е нещо много по-леко. Внимавайте с тези понятия.
И последно - отхСлави нищо не зависи. Той е частхот задкулисието и играе ролята си според сценария в него.
ПостингътВи предавам за анализ в Центъра.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1981857
Постинги: 1165
Коментари: 3403
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930