Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2020 15:05 - 11.11.2020 ТВ дискусия на руски експерти за предстоящата война
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 888 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.11.2020 07:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 11.11.2020 гледах ТВ дискусия на руски геополитически и военни експерти за съответните проблеми на Русия. Общо беше мнението, че обстановката в света е ПРЕДВОЕННА. Предвид военния бюджет на САЩ и множеството огнища на конфликт около границите на РФ - Карабах, Беларус, Украина, Прибалтика, Полша, Молдова, Киргизия, санкции, Северен поток2 и т.н. Основните фактори които разглеждаха, бяха малките войни, цветните революции, информационната война, рещаващата роля на ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ, и нито дума за ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ОРЪЖИЕ.

Разбира се, публичната дискусия на експерти не е като закрито заседание на Съвета за Държавна Сигурност или Генералния Щаб. Русите НЕ МОЖЕ да не знаят за ХАРП и неговите възможности.

Още през 1980-та в тяхна астрономическа енциклопедия пише, че са правени лабораторни опити за въздействието на геомагнитните бури върху "биологически обекти", и че тия бури могат да се имитират ТЕХНИЧЕСКИ и то от разстояние, върху ЗАДАДЕНИ РАЙОНИ.

САЩ преди година-две офоциално съобщиха, че ХАРП служи за изследване на... полярното сияние. А то е най-видимата проява ИМЕННО на геомагнитните бури. А влиянието на тия бури върху здравословни проблеми у хората и върху микроорганизмите причиняващи епидемии, е забелязано още през 19-ти век.

Например, при геомагнитна буря нараства броят на инфарктите. И опитите за тяхното имитиране са започнали ПРЕДИ ВСВ. А преди месеци Тръмп обяви, че му е докладвано за "красиво оръжие" струващо ТРИ ТРИЛИОНА долара. А пред онлайн-заседанието на ООН неотдавна той обяви, че разполагат с оръжие, за което се моли да не се наложи да употребят. Явно е същото, за чиято разработка са отишли трите трилиона (при военен бюджет 740 млд). И най-близо до ума е, че това е именно ново ЕЛЕКТРОМАГНИТНО оръжие.

А обикновените електротехници знаят, че даже слаб ток може да причини инфаркт, ако е с честота около 7 херца... Следователно, възможно е над определени райони да се УБИЯТ хора чрез нарушаване електроуправлението на сърцето.

Щом си мълчи, Русия знае много повече от споменатата енциклопедия от преди 40 години. Четох преди време, че на руски полуостров в Северния Ледовит Океан е изградена  200 (двеста) километрова структура с неизвестно предназначение. Най-вероятно - отговор на ХАРП. Не може САЩ да не го знаят. Тръмп е способен на блъфиране, но знае ли се.

Преди 2-3 години Горби каза, че ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ защо е гръмнал Чернобил. Бих добавил и нелегалното кацане на немското самолетче на Червения площад след това, и взривът на свръх-подводницата Курск след среща с чужди подводници. Най-вероятно пак електромагнитни импулси. Първите две събития обясняват паническата капитулация на Горби пред Рейгън и разпада на СССР. След като врагът може да ти гръмне ядрена централа и да приземи самолетче на Червения площад, той може ВСИЧКО, защото ти нямаш защита!

Но от всичките тия оръжия, най-ефикасно засега е т.н. цветна революция, ПАТЕНТ НА САЩ. Наскоро руският шеф на външното разузнаване сподели, че в Беларус "опозицията" прилага ИНОВАЦИИ в тая област. И за тях руските ТВ мълчат. Явно русите "крият картите си" и в тая игра ва банк. Даже не обявяват провала на "ултиматума" на "водачката" на "опозицията", всъщност водачка на свръх-организираното и свръх-активирано МАЛКО МАЛЦИНСТВО на полско-литовците в Беларус, наричани на Запад "хората", демек СИЧКИ ора.

 А в САЩ от години НЯКОЙ методично подготвя условия за ЦВЕТНА РУВОЛЮЦИЯ  - сини срещу червени. Тоя НЯКОЙ със сигурност владее Холивуд, говори се и за ЦРУ, и за ФБР. Кой е тоя НЯКОЙ? Не е държавата начело с президента. Не е и чужда държава... Има ли в САЩ държава в държава? Май да.

ПП: И ето, колегата modernotorobstvo публикува липсващи у мен ДОКУМЕНТАЛНИ изумителни подробности за ХААРП:

18.11 19:14 - "ХААРП - ТЕХНОЛОГИЯТА, КОЯТО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРОМЕНЯНЕ НА КЛИМАТА"
В който постинг, освен "промените на климата" се изясняват ПОРАЗИТЕЛНИ ВОЕННИ ПРИЛОЖЕНИЯ

 


Тагове:   война,   САЩ,   Русия,


Гласувай:
8



1. zaw12929 - Преди 2-3 години Горби каза, че ОЩЕ ...
15.11.2020 16:32
Преди 2-3 години Горби каза, че ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ защо е гръмнал Чернобил. Бих добавил и нелегалното кацане на немското самолетче на Червения площад след това, и взривът на свръх-подводницата Курск след среща с чужди подводници. Най-вероятно пак електромагнитни импулси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1982263
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930