Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2020 10:07 - Kovid19 и Чернобил
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 607 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.05.2020 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Покрай вируса се чуха мнения, че паниката може да е по-опасна от него. Боят за тоалетна хартия е дребен пример. Вече има случай, не у нас, на НЕплащане в магазини и на ограбването им. А най-лошото предстои, може би не у нас. Как никой "не се сети" от 1986-та до сега, че в Чернобил паниката можеше да е много по-страшна. Оттам и прословутото МЪЛЧАНИЕ на съветската власт и солидарното мълчание на нашата власт. Не може един ВОЕНЕН съюзник да пази тайна, а ние да я разгласим, защото не е изключено аварията да е военно нападение и да се налага МОБИЛИЗАЦИЯ, която при РАЗМИРИЦИ е проблемна. У НАС паниката можеше СЪЩО да е по-опасна от радиацията. 

Все пак в Съюза паниката се случи, но не толкова на масите, а на съветската върхушка, останала БЕЗ РЪКОВОДСТВО. Щото кво ръководство беше дърдоркото Горби? Гавра за враговете. Един от кухите нобелисти.

Същият Горби заяви преди 10-ина години, че ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ защо е гръмнал Чернобил. Той може да не знае, но едно съвпадение едва ли е останало неразгадано от институтите работещи върху ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ОРЪЖИЯ. Тия оръжия са ПО ОПАСНИ технически аналози на пораженията, нанасяни от естествените ГЕОМАГНИТНИ БУРИ. Та, още не отшумял шока от Чернобил, едно немско частно самолетче кацна нелегално на... Червения Площад до Кремъл. Десетките съветски ядрени централи в един миг станаха ПОТЕНЦИАЛНИ МРЪСНИ ЯДРЕНИ БОМБИ, а съветската ПВО се оказа П Р О Б И Т А!!! Пилотът на немското самолетче беше съден и въпреки закона освободен. Уволниха командващият ПВО, като „гръмоотвод”. Уж той проспал самолетчето. Може ли той да следи лично хилядите радари с многохиляден ВИСОКО-КВАЛИФИЦИРАН персонал, с няколко генерали начело?
 

Не е възможно специалистите по електромагнитните оръжия да не са се сетили, че чрез електромагнитен импулс някой е изгорил управлението на ядрения реактор и е заслепил ПВО. Което позволява УЛТИМАТУМ към СССР, да изпълни условията на една КАПИТУЛАЦИЯ. 

И   К А П И Т У Л А Ц И Я Т А на СССР с т а н а  Ф А К Т !!! Без да гръмне едно пищовче изчезна завоеванието на Октомврийската революция и се разпадна вековното наследство на Царска Русия! 

Тук се налага да започнем накратко отдалече, защото (понятно) не са особено популярни електромагнитните оръжия и психотронното между таях.

Още в началото на миналия век е забелязана връзката на геомагнитните бури с полярните сияния и сърдечните инфаркти. А още в по-миналия век е отчетено, че появата на много слънчеви петна придружава максимума на Слънчевата активност, който повишава честотата и силата на геомагнитните бури и активира някои заразни болести. 

Според една астрономическа енциклопедия издадена през 1980-та, още преди ВСВ са правени лабораторни опити за имитиране ефектите на геомагнитните бури. Предизвиквани са полярни сияния и биологични обекти са облъчвани с нискочестотни модулации на електромагнитните вълни. (А ОФИЦИАЛНОТО предназначение, далече не истинско, на американската инсталация ХАРП в Аляска, е именно изследване на полярните сияния.) Можем да си представим докъде са стигнали тия технологии сега, близо век по-късно, и то векът на научно-техническата и информационната революция. 

Ако някой още си мисли, че всичко това са фантазии, ето НАЙ-НАКРАТКО документални сведения за пораженията от най-мощните геомагнитни бури. Всеки може да намери подобни материали в нета.

Геомагнитна буря, през месец май 1921, която е десет пъти по-силна от бурята поразила в 1989 Квебек (и оставила без ток, отопление, хладилници и вода десетки хиляди семейства), подпалва старите, вече забравени от нас телефонни централи, прекъсвайки връзките, предизвиквайки пожари и хвърляйки в паника телефонистките. Друга слънчева буря удря до разтопяване и пожар трансформатори в Ню Джърси. През декември 2005 г., друга слънчева буря прекъсва спътник и изкарва от строя Глобалната система за позициониране (GPS), като навигационните сигнали спират за около 10 минути. Вече ви е ясно, че повторение на събитието от 1859, може да причини катастрофа в размери, които светът никога не е виждал и това ще е криза точно обратното на това, което сме свикнали да виждаме - обикновено по-слабо развитите региони на света са най-уязвими на природни бедствия. Но този път жертва ще бъдат технологиите, дори от много по-слабо изригване в сравнение с това от преди 150 години.

..... 

Днес е ден за отбелязване на Чернобилската трагедия. Случайно тия дни едно добро младо момиче спомена за мълчанието на нашите власти след 26.04.1986-та, като за ЕДНО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ... (ПП) и колегата Мисана от блога, упорито защищава същото мнение, като че не е прочел горното.




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Всички анти-соц метежи
02.05.2020 13:15
Всички анти-соц метежи са в години на слънчев максимум или малко след него, но НАЗРЕЛИ при него. Унгария 1956, Чехословакия 1968 (+ Париж и САЩ същата година, в изгода на САЩ), Полша 1981. Изключение е метежът в ГДР през 1953-та, но той е реакция на смъртта на Сталин.
Интересно е, че "най-метежната" 1968-ма, с ТРИ крупни катастрофи, е през година на слънчев максимум с ДВА ВЪРХА. А известно е, че електромагнитното поле възбужда ток не със силата си, а с ПРОМЕНИТЕ на тая сила, които при два върха са по-вероятни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1984809
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3579
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930