Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2019 18:43 - Поклон пред US-школата и US-стимулантите на г-н ЦвЦв
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1248 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 29.03.2019 06:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Токущо приключващият брифинг на доблестния ЦвЦв, трябва да влезе в учебниците по риторика. Изпит по риторика, издържан пред печени журналистически вълчици, способни да разкъсат всеки друг.

Това НЕ БЕШЕ обикновен гьон-суратлък. А висш пилотаж.

Подвигът на Георги Димитров, който успя да се защити НЕВИНЕН пред нацисткия съд, бледнее пред подвига на тоя физкултурник, който нас.ан, пардон,, нацапан до шия, не трепна и не мигна пред камерите. И през цялото време НЕ ИЗПУСНА ЮЗДИТЕ на това, което трябваше да бъде за него КРЪСТОСАН РАЗПИТ.

Той през цялото врече владееше положението и НЕ ИНКАСИРА Н И Т О  Е Д И Н удар, а успя дя нанесе множество удари. ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО, на МИМИКАТА и на ОЧИТЕ, напълно компенсираха празнотата на думите му.

ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС.! На  Н И Т О   Е Д И Н.!!! И излезе победител. Победител от положението на човек ЗАРОВЕН ДО ШИЯТА.!!! ЗАРОВЕН ДО ШИЯТА ОТ неопровержими Ф А К Т И.!...

Попрочитал съм нещичко от Цицерон, гениалния римски ОРАТОР -  политик, адвокат и писател. Блестящите му речи обаче, не са произнесени от положение на заровен от  неопровержими факти. На негова страна са били истината и правото.  А ЦвЦв излезе с чест от обрантата позиция! Без преувеличение, такова нещо  НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО НА СВЕТА. 

Чудя се, какво може да накара САЩ да поемат риска да спасяват Цветанов, като го подготвят БЛЕСТЯЩО, с което в голяма степен РАЗКРИВАТ своите НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ да направят СВРЪХЧОВЕК от един възпитаник на НСА, жилищен търговец и заместник на ББ.

Поклон пред US-школата и US-стимулантите на г-н ЦвЦв!!!
Но ИСТИНАТА не е нито с ученика, нито с учителите му.

НАУКАТА и ТЕХНОЛОГИИТЕ в служба на ЛЪЖАТА.!!!

Да пази Бог.


Тагове:   апартаменти,   САЩ,   истина,   ББ,   цвцв,


Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Мозъчни стимуланти от ново поколение
28.03.2019 06:37
Преди мача на нашите национали с Черна Гора, гледах Барса-Интер, ако помня добре. Друга вселена!!! Настрана това, че са събрали талантите на света. Помним много таланти, които могат да направят "от нищо нещо". Между тях Пеле, Марадона, Бербатов, но тук не за това става дума. А за НЕЧОВЕШКИ бързина на реакциите, концентрация, поглед върху терена и светкавично, и точно изпълнение. ТОВА БЕЗ СВРЪХ-СТИМУЛАНТИ просто не става. Поне на нашата планета.
И щом подобни чудеса на химията са достигнали до футболните грандове, какво остава за ЦРУ...
цитирай
2. krumbelosvet - Помните ли
28.03.2019 16:21
Пред изборите през 2001г, Ройтерс даде началото на края на Костов, с не помня каква точно ОТРИЦАТЕЛНА информация. Дотогав Командирът си живееше в медиен комфорт.
Не знам чия е Ройтерс.
Но "Свободна Европа" официално е "Независима радиостанция на издръжката на Американското правителство". Да, но си спомням уточнението, че издръжката всъщност е от бюджета на ЦРУ.
Някой в блога предположи, че Тръмп сменя ББ. Това не е сигурно. Щото Холивуд и ЦРУ не бяха с Тръмп, а ОСТРО против него. И "Свободна Европа", като сложи началото на "отстрела", всъщност ИЗБРА МОМЕНТА и взе инициативата, но и РЪКОВОДСТВОТО на случая.
И ето, вместо да даде оставка, ЦвЦв бяга в САЩ.
Прави нещоси няколко дни, връща се и вместо да си посипе главата с пепел, дава брифинг в Парламента, на който печели победа над сборния отбор на журналистите, и особено над оператора на БСТВ на БСП. ИЗВИКА ГО НА ДВУБОЙ С ОЧИ И ГО СМАЧКА ПУБЛИЧНО.!!! И от обвиняем стана обвинител на ГЛАВНИЯ СЪПЕРНИК за евроизборите - Елена Йончева.
Пак ще кажа, че това без US-школа и US-стимуланти не става!
цитирай
3. born - Хареса ми сравнението на брифинга с ...
28.03.2019 20:16
Хареса ми сравнението на брифинга с футболен мач, но...
Нито физкултурникът е Роналдо в политиката /може би само един Стоичков/, нито отборът на журналята е в първата дивизия. Просто това бе един нагласен мач между два селски отбора. Пък и бурята се разразява в един леген , пълен с помия ...
ПП. Сравнението със Стоичков направих поради общата простота на субектите...
цитирай
4. kvg55 - krumbelosvet,
28.03.2019 22:15
Не съм гледал. Явно е било яко шоу.
цитирай
5. krumbelosvet - Начи, борн, комент 3,
29.03.2019 04:15
тва виде у посто. Футбол, Стоичков (простака), великия Роналдо и България като леген с помия.
Не случайно умре "автентичното дясно", т.е. седесралщината. Това видите, чуждопоклонници мили.
Пожелавам ти да достигнеш в работата си, както и с перото си в блога това, което Стоичков постигна във футбола. Роналдо не ти пожелавам, щото къв мъж е един безсрамен симулант. Винаги ме е отблъсквал с липсата на мъжко достоинство. А Гунди и Котков, например, НИКОГА не симулираха. Имаха достоинство!!!
Ми то, който харесва симулант, той ще хареса и симулации, и лъжи, и престъпления.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1983950
Постинги: 1165
Коментари: 3404
Гласове: 3579
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930