Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2019 07:50 - Колегата блогер schumpov, един защитник на ГЕРБ
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1469 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 18.05.2019 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 И защото герберският грабеж сега е пред очите на всички, защитникът на грабителите schumpov връща лентата ... 75 години назад, да напомни "мръсните комунисти". Прави го в коментар към пост на колежката eloaz "Както и предположих вчера, г-н Цветан Цветанов не е паднал от власт".

Ти, schumpov, казваш "децата и внуците на деветосептемврийските трепачи и хайдуци". Половината истина е цяла лъжа. А ти казваш МНОГО, м н о г о по-малко от половината истина.

Първо - за " деветосептемврийските трепачи".

Не знаеш ли, schumpov, за ТЕРОРА ОТ 1923-44 година? Знаеш и лъжеш умишлено.
Заради ДНЕШНИТЕ младежи и деца, които можеш да излъжеш, ще припомня МНОЖЕСТВО ФАКТИ за ВАС, антикомунистите:

ВИЕ сте разстрелвали деца, НИЕ НЕ
ВИЕ сте рязали глави, НИЕ НЕ
ВИЕ сте се снимали с отрязаните глави, НИЕ НЕ
ВИЕ сте палили къщи, НИЕ НЕ
ВИЕ сте излагали по селските мегдани тела на убити нелегални, НИЕ НЕ
ВИЕ сте водили ученици под строй да гледат труповете за "назидание", НИЕ НЕ
ВИЕ сте клали като свиня законно избран премиер, земеделецът Стамболийски, НИЕ НЕ
ВИЕ сте яздили и пребили тоя премиер, преди да го заколите, НИЕ НЕ
ВИЕ сте потопявали в Дунава шлепове с живи арестанти за назидание, НИЕ НЕ
ВИЕ сте удушили с въжета от войнишки палатки хиляди хора, и поета Гео Милев между тях, НИЕ НЕ
ВИЕ сте плащали по 50 000 лв "за главата" на нелегален, НИЕ НЕ
ВИЕ сте обявявали война на САЩ и Англия, НИЕ НЕ

Това обявяване на война, доведе бомбардировките на Англия и САЩ, с хилади жертви, и деца между тях. И любимите ви днес англо-американци САМО В БЪЛГАРИЯ са пускали избухващи играчки, за осакатяване на деца!!!!! Любете си ги.
Но изброените зверства трябваше да бъдат осъдени и наказани, и бяха осъдени и наказани.


А "не-фашистка", царска България, не беше съдила и наказала нито Ястребинските убийци, нито касапите на Стамболийски. И тия изроди сега се водят  "жертви на комунизма".

ВАША ИКОНА до днес е Стамболов, автор на първите политически побоища и убийства, само 8 (осем) години след Освобождението.
ВИЕ ВИНАГИ първи сте започвали терора.
Няма ли да се засрамиш най-после, schumpov?

Второ - за "деветосептемврийскити хайдуци".

Вярно е, че на 9-ти в бъркотията тълпите са пуснали от някои затвори не само политическите затворници, а и криминалните. (Имало е слух, че полицията се готви да избие политическите затворници.) После ясно какво става в мътните дни и месеци, докато се организира новата власт. Но ВСИЧКИ, КОИТО ПОМНЯТ СОЦИАЛИЗМА ЗНАЯТ, че престъпността, особено между ръководните кадри и комунистите, беше около нулата.

Тодор Живков си отида без никакъв имот и пари. А синът на соц министъра НА ТЪРГОВИЯТА Пеко Таков, лежа в социалистическия затвор за няколко кожуха, внесени от Турция...

Уви, твоите лъжи, schumpov, са малка част от хилядите. И аз съм оборвал само няколко от тях. Може ли да се бориш с радио, телевизия, вестници. Това са Авгиеви обори, непочистени от 30 години, а аз не съм син на Зевс като Херкулес...

PS : Постъпи коментар от колегата гет от името на чумпов. Изглежда са едно лице, кето си бърка аватарите. Вместо да го изтрия, щото е на много ниско равнище, реших да го оставя като документ на психо-дясно мислене. По долу копирам моя рекоментар.

Благодаря, драги гет-schumpov за саморазобличението 

Първо шикалкавиш, пращаш ме да търся биографията на Ястребинския убиец, но в случая не тоя изрод е важен, а че ЦАРСКАТА ДЪРЖАВА не го е съдила.

Второ, ДВА ПЪТИ бъркаш Стамболов със Стамболийски, два пъти го бъркаш, историко безпристрастен. А именно на Стамболов дължим и довеждането от виенските локали на Фердинанд, и ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, "патриоте".
 
Трето, лъжльо, имах двама бъджанаци и две бълдъзи, които са водени като ученици под строй да гледат убит нелегален. Село Паничери, Хисарско, знам площадчето и чешмата, където е бил трупа. И се намерило едно дете, в наше време върл седесар, което взело вършина и побутнало трупа. Едно дете-изрод се е намерило, и то е ВАШЕ. И това не е било изключение. Хорото около трупове НА ЗЕМЕДЕЛЦИ И КОМУНИСТИ от известния роман на Антон Страшимиров, не е измислено.

Знам, че е имало диваци и между левите. Но нали ЗАТОВА изреждам ДЕСЕТ ваши зверства, защото ние НЕ СМЕ ДОПУСНАЛИ нашите диваци да се изявят като вашите. А вие сте българин като Стамболов - с капаци на очите, и от катастрофа към катастрофа.

Няма да влизам в обяснения за началото на партизанското движение. Това би било "разкарване на топката", ваша любима маневра. Важното е, че е имало у нас партизани, и те СА ПРИЗНАТИ ЗА СЪЮЗНИЦИ от САЩ, Англия и СССР. Без тях, без Димитров, без 9-ти септември и без участието във войната срещу нацизма, ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА беше сигурна, и тя щеше да е най-страшната.

Но на вас, психо-десни бесни, главите ви не увряха от катастрофите. И сега активно съдействате на външните УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ. Извинението ви, и бъдещата прошка са за това, че НИКОГА НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ПРАВИТЕ. Което не ви пречи ДО ДНЕС да ни учите на патриотизъм, човечност и демокрация.

PS2: Всеки който е подскачал на син митинг,
да има едно на ум. Защото не от мисли се подскача, а от бесни чувства. Тия чувства бяха разпалвани ПСИХОТРОННО с електро-магнитни вълни. Върху това облъчване са работили военни лаборатории още преди ВСВ. Днес резултатите от тия близо вековни опити, са не по-малко страшни от ядреното оръжие. Не знам дали са лечими уврежданията от такива облъчвания. Но на украински митинг на някакъв стадион отпреди Майдана, даваха тълпа която подскача много по-бясно от това, което гледахме през 90-те у нас. Изпробват се по-високи дози...



Гласувай:
4



1. get - А знаете ли, че командира на екзе...
30.03.2019 13:15
А знаете ли, че командира на екзекуционния взвод направил идиотитията, която така настоявате да е ВИНА НА ФАШИСТИТЕ в "разобличенията си"? Тази от с. Ястребино - е бил активен член РеМС-а ?

А след като започвате "от освобождението" и със Стамболийски - СТАМБОЛИЙСКИ става такъв ДИКТАТОР - вследствие АКТИВНОТО НАБЪРКВАНЕ на "освободителката" Русия, във вътрешните работи на КНЯЖЕСТВО България?

По отношение на "трупове(те)" и ученици под строй - имало е и ЖИВИ ЗАЛОВЕНИ ПАРТИЗАНИ? Но като всички нелегални, те са се представяли под измислени имена - Разглеждането НА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ (както и на живи ЗАЛОВЕНИ ПАРТИЗАНИ) - не е било надругателство над паметта на жертвите, както се опитвате да ГО представяте а ЕЛЕМЕНТАРНО: РАЗПОЗНАВАНЕ(установяване самоличността) ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ на същите!

Ако си мислите, че СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ВЛАСТТА която вие наричата неправомерно "фашистка" - ЛЪЖЕТЕ СЕ! Защото както е имало КАТИЛИ ИЗМЕЖДУ ИДЕЙНИТЕ БОРЦИ - тоест ПАРТИЗАНИ ... ТАКА Е ИМАЛО ПОДОБНИ ТЯМ КАТИЛИ и в ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ, БОРЕЛИ СЕ С/У ПЪРВИТЕ? От там идват и ексцесиите!

Само не мога да си обясня НЕЩО ДРУГО?
Та вие да ми отговорите?
Защо, чак през м.септември 1941 год. ВЗЕХА ДА ИЗЛИЗАТ ПАРТИЗАНИТЕ "в гората" - та нали "фашиста" Хитлер ОЩЕ ОТ - 1-ви септември 1939 год. започна въоръжената агресия срещу Европа?
Така че къде бяха - ЗАЩО СЕ СПОТАЙВАХА, ПРЕЗ ТЕЗИ БЛИЗО ДВЕ ГОДИНИ "АКТИВНИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА" - ъМ?

Така че в заключение - престанете да играете ролята на ЕДНОСТРАНЧИВ ОБВИНИТЕЛ - мислете като Българин и за интереса и благоденствието на народа и България!
цитирай
2. krumbelosvet - Благодаря, драги гет-schumpov за саморазобличението
30.03.2019 17:38
Първо шикалкавиш, пращаш ме да търся биографията на Ястребинския убиец, но в случая не тоя изрод е важен, а че ЦАРСКАТА ДЪРЖАВА не го е съдила.
Второ, бъркаш Стамболов със Стамболийски ДВА ПЪТИ. На Стамболов дължим и Фердинанд, и ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, "патриоте".
Трето, лъжльо, имах двама бъджанаци и две бълдъзи, които са водени като деца под строй да гледат убит нелегален. Село Паничери, Хисарско, знам прлощадчето и чешмата, където е бил трупа. И се намерило едно дете, в наше време върл седесар, което взело вършина и побутнало трупа. Едно дете-изрод се е намерило, и то е ВАШЕ.
Знам, че е имало диваци и между левите. Но нали ЗАТОВА изреждам ДЕСЕТ ваши зверства, защото ние НЕ СМЕ ДОПУСНАЛИ нашите диваци да се изравнят с вашите.
А вие сте българин като Стамболов - с капаци на очите, от катастрофа към катастрофа. Което не пречи на ваши "учени историци" и прости агитатори ДА ГО ПРОСЛАВЯТ ДО ДНЕС!!! Един от тях го изкара и ГЛАВЕН НАСЛЕДНИК на Л Е В С К И !!! Макар, че е провалил и Старозагорското въстание, и Априлското в Търновски окръг...
Няма да влизам в обяснения за началото на партизанското движение. Това би било "разкарване на топката", ваша любима маневра. Важното е, че е имало у нас партизани, и те СА ПРИЗНАТИ ЗА СЪЮЗНИЦИ от САЩ, Англия и СССР. Без тях, без Димитров, без 9-ти септември и без участието във войната срещу нацизма, ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА беше сигурна, и тя щеше да е най-страшната.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1981321
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930