Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2021 21:27 - Циганска наглост в Овча купел
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 1546 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.04.2021 21:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

През последният месец имах удоволствието да пътувам до работата си с автобус номер 102, който минава близо до небеизвестният цигански квартал "Факултето".
За около една седмица видях поне три случая, в които наглите мангали се натискаха в български жени или ги заобграждаха и открито се подиграваха с тях. Направо им се чудя на акъла на тези жени как пътуват в подобен автобус. Тези от тях, които слизаха на спирката, се изнасяха оттам с неподозирана скорост, все едно някой ги гонеше по петите. На няколко пъти се приближавах до тези нагли животни и изведнъж чувствата им рязко охладняваха и започваха да гледат някак неестествено встрани. Между другото маската с логото на БНС върши добра работа в подобни ситуации. Но както са тръгнали нещата, в скоро време ще трябва да ходя със самурайски меч до работата си.

Впечатленията ми от българските работодатели ( и то в големи фирми ) са повече от отрицателни. Все едно, те всячески се опитват да изгонят младите хора от България, между които има и много свестни момчета. Лъжат хората, обещават едно, а правят друго, плащат едни мизерни заплатки и крайният резултат от всичко това е, че младите хора нямат друг избор освен да напуснат Родината си.

Когато изгонят кадърните си хора , в тези измислени фирми идват да работят или цигани или клошари или такива, които за нищо не стават. София вече се препълни с подобни индивиди. Това съвсем естествено ще доведе и до крах на икономиката ни и на всичко останало, но това е друга тема, както се казва.

Така че, интересните времена тепърва предстоят.



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Това се е предвиждало от 70-те години на миналия век.
22.04.2021 05:39
и тоя проблем трябваше да реши "Възродителния процес". Но изгря свободата и "Европа" ги направи свещени крави. Станаха "роми" и е ЗАБРАНЕНО да се каже лоша дума за тях. За българите може.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377888
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив