Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2017 10:06 - Има такава държава. "Римейк"
Автор: krumbelosvet Категория: Политика   
Прочетен: 696 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 22.08.2019 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уви, трябва да се напомня. Заради новата формула "Нема такава държава, има такъв народ" на мега-спектаклите в "Арена Армеец" на едно вечерно ТВ-шоу..

На 22.11.2015г. канал IDизлъчи документален филм за изчезването на една съпруга. Четири дни полицията не приема сигнала. Още четири дни отказва разрешение за издирване чрез GSM-а. След това разрешение, съпругата е намерена за минути, висяща на колана на преобърнатата си кола, до магистрала на 10 км от жилището си. По чудо тя е жива и се възстановява.

Всички знаем какво щеше да се изговори за случая, на тема "Нема такава държава", ако това се беше случило в България. Но се е случило в САЩ, и на никой не му идва на ум да се гаври с държавата.

Формулата "Нема такава държава, има такъв народ" е даже по-вредна от старата формула на споменатото щоу "Нема такава държава" , защото изглежда патриотична, но всъщност е ПРЕДИЗБОРНО четкане на народа. Нали водещият се зае с политика и ПОЛИТИКАНСТВО. И се зае с идеята, че чрез мажоритарна изборна система ще излекува болестите на Родината. Лично шоуменът ще провежда кастинг за ЛИЧНОСТИ.

Повтарям. Лично ШОУМЕНЪТ ще провежда кастинг за ДЪРЖАВНИЦИ. Какво ли не се е казало за ББ, но той все пак има ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ извън ТВ-шоу. Познайте какви държавници ЩЕ ИЗБЕРЕ шоуменът, за да ги ВКАРА в парламента чрез гласовете на тия които му се връзват. Първо, кой сериозен, кой ерудиран деятел ще отиде на сгледа с... шоумен? Ще отидат наивници и кандидати за КОКЪЛ. И каква стока ще избере един ПЪЛЕН НЕВЕЖА в държавното управление? Ох, обзалагам се, че шоу-управлението ще е по-лошо от пожарното, и от царското, и от "социалистическото", и от синьото. Само за външния кукловод ще е по-лесно.

Трифонов се готви да направи в гиганткщи мащаб това, което в първите години на прехода се опитаха в по-скромен мащаб ДВЕ НАХАКАНИ МАЦКИ - водещи на ТВ предаване. Те даваха съвети по разни въпроси на зрители. Толкова бяха възхитени от ума си, че направо в ефир измисляха решенията. Скоро ги свалиха от ефир. Съветите им НЕ СА ВЪРШЕЛИ РАБОТА. Но те даваха прости съвети, лесни за проверка. А за да проверим съветите на Трифонов, ще отидат минимум 4 години. И не толкова тия загубени години са страшни, колкото, че много хора ще си кажат след поредния провал "Прост народ сме, все боклуци избираме, по-добре да ни управляват чужденци".

А то, ЧУЖДЕНЦИ ни избират хора, удобни ЗА ТЯХ, не за нас. Как? Чрез медиите и др. изборни ТЕХНОЛОГИИ. Дълга и широка тема.



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - За изборните технологии
30.10.2017 08:44
До днес се чудя, ОТ КОЙ ЗОР група американски експерти направиха документален филм, как са осигурили изборна победа за ПРОВАЛЕНИЯ ПИЯНИЦА Е Л Ц И Н. Едва ли само аз помня тоя филм, излъчен по наш ТВ канал. А ВСИЧКИ наши министър-председатели с партиите си, бяха ПО-ИЗБИРАЕМИ от Елцин и значи, нямало е никакъв проблем да бъдат избрани в нужния на кукловодите МОМЕНТ. Даже БСП беше "викана" на власт умишлено, след влюбените в Америка игноранти, да "опере пешкира" за убийствените действия на влюбените. А ББ беше ИЗТИКАН на върха с почти същия номер, с който дойде Софиянски. Спряха парите за Тройната Коалиция за СЪМНЕНИЯ в КОРУПЦИЯ, недоказани до днес, приеха ББ в "Европейската" "Народна" Партия, спечелиха му изборите и ВЕДНАГА, като на Соофиянски, му дадоха спрените пари, на доверие в аванс. И го умиват медийно след всяка казана "елементарщина", и го подкрепят постоянно. Но вече май са вдигнали ръце. Той иска Европейска армия и не иска военизиране на Черно Море. А това са АНТИ-АМЕРИКАНСКИ идеи. Май му готвят смяна чрез Трифонов, и случайно БСП, ДПС и ДОСТ действат в същата посока...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1970712
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930