Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 17:56 - Този който стои зад Слави, иска цялата власт чрез телевизията.
Автор: krumbelosvet Категория: Политика   
Прочетен: 1487 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 05.12.2016 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едва завчера беше показана една карта на България, на която се виждаше кой ше спечели от "мажоритарния вот". Най-голямата партия ще вземе почти всичко. Това е проста истина, но защо чак вчера си проби път до екрана, и то за броени секунди? "Мажоритарния вот е вот за личности". Идиотизъм повторен хиляди пъти. Нали Плевнелиев беше избран мажоритарно! 

А това не е новост. Шарл де Гол го въведе във Франция, за да има устойчив парламент без абсолютно мнозинство или коалиции. Но Оня Генерал беше последният велик французин и европеец! Сега зад Слави стоят няй-вероятно същите, които проправиха пътя и стояха зад генерал ББ, но ББ вече се поизхаби и има проблеми с коалиционните партньори.

Може да е решено и да се повтори номера с "вземането на властта от комунистите". Вземат я те, медиите ги заливат с помия, ЕС им спира парите "за корупция", вечно недоказана, но и за това отговорът е готов - българската съдебна система. Може да се пуснат и стотици хиляди "бежанци", докато "управляват" лошите. Те ще са криви, а "десните" които вземат властта с подкрепата на ЕС и на БРАТА, който дърпа конците на ЕС, само тия "десни" и техните крепители са добрите. След някоя година те се връщат и оправдават доубиването на Бълтария с мръсните комунисти.

Да припомня, че съдебната система беше овладяна от сините още при "първото демократично правителство". До днес. Което не значи, че там не работят и честни хора. Но да сте чули този факт, че руганата от всички съдебна система е СИНЯ, синя, синя? Няма да чуете. Както не се чуват и други неща.

Не се чува, че ВСИЧКИТЕ въпроси от референдума на Слави, не само отхвърлените от КС, са толкова безмозъчни, че просто е противно това да се доказва. Явно, множеството компетентни хора, които знаят това, знаят и другото - колко могъщи сили стоят зад тоя проект. И че всяка съпротива ще бъде смазана.

Весели избори, драги братя и сестри българи и българки! Гласувайте спокойно, все едно, тия които управляват в действителност, нито ги избираме, нито са българи. Но ПОНЕ В ИДИОТСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ НЕ УЧАСТВАЙТЕ!
Като свидетелство, че всички не сме безмозъчни като въпросите от "референдума".

ПП: Снощи, 3-ти ноември, Трифонов си позволи в ефир мръснишки, порнографски думи за журналистите. Трябва да му се напомни - който има прозорци, да внимава с хвърлянето на камъни.




Гласувай:
5



1. alchemist - Аз ще гласувам за кандидат от мал...
30.10.2016 19:04
Аз ще гласувам за кандидат от малките партии. Представителите на мафията не ме интересуват.
цитирай
2. zaw12929 - ПОНЕ В ИДИОТСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ НЕ УЧАСТВАЙТЕ!
05.11.2016 19:39
Този който стои зад Слави, иска цялата власт чрез телевизията, сигурно е така, но, РЕФЕРЕНДУМА НЕ СЕ ПРОВЕЖДА В ШОУТО, А В ИЗБОРИ И БЮЛЕТИНИ. гласовете на хората няма да го позволят, защото към всеки въпрос на референдума има два отговора да и не и хората добре получиха разяснение, какви са правилните отговори. Референдума не е закон , а запитване, но има и друга страна- да покаже, че пред пряката демокрация има непреодолими бариери и само хора / като Слави / с големи финансови възможности могат за 3 месеца да съберат исканите 500 000 гласа. а ГЛАСОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА 10- 100 ПЪТИ ПО МАЛКО
Този, който иска властта получи и "задължително гласуване" за да се получат изискуемите гласове, има и въпрос привлекателен да се намали субсидията на 1 лв Според мен резултатът ще е шамар, за този "зад гърба" Още 24 часа и ще разберем, а трябва да пуснем бюлетина за бъдещето на пряката демокрация и срещу лакомията на партиите.

БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЗАСЛУШАВАТ НЕ КРИТИКА, А ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА МАНИПУЛАТИВНАТА СИ РОЛЯ. КАК ТАКА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ГРАНТОВЕ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ- ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ... И ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЯНИЯТА СИ. НЕ СЪМ В ТЕЧЕНИЕ НА УПРЕЦИТЕ НА СЛАВИ- ТОЙ ВОДИ ШОУ И ВСЯКАКВО ПРИКАЗВАНЕ СИ ПОЗВОЛЯВА. НАЛИ И ТОВА Е ЖУРНАЛИСТИКА И ТОЙ Е В КЮПА
"В ИДИОТСКИЯ РЕФЕРЕНДУМ НЕ УЧАСТВАЙТЕ!" Е ГРЕШЕН ХОД, УЧАСТВАЙТЕ И ДАЙТЕ ПРАВИЛНИТЕ ОТГОВОРИ!
Без страх! Изборът е наш!
цитирай
3. zaw12929 - Аз също, и Цачева и Радев няма да спечелят този пост
05.11.2016 19:42
alchemist написа:
Аз ще гласувам за кандидат от малките партии. Представителите на мафията не ме интересуват.

цитирай
4. mt46 - Поздрав!
05.11.2016 21:43
Мисля да не гласувам. Не вярвам на никого вече...
цитирай
5. krumbelosvet - Аз не гласувах, май за първи път.
07.11.2016 20:26
Защото не съм сигурен кой съветва Борисов да заплашва с оставка и дали този неизвестен не води антибългарска игра. А играта може да е страшна. Най-малкото - даване властта на "комунистите", проваляне на страната с безкрайни демонстрации и европейски санкции, и завръщане на ББ на бял кон, с индулгенция за невинност за 2 мандата, въпреки всеки провал. Има и по-лош вариант. Борисов, Цветанов, а и Плевнелиев, ИМАТ НЯКАКЪВ ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ. Шоуменът се научи да прави на световно ниво КОНЧЕРТИ НА СТАДИОНА. Това може. С това се опита и кьорав референдум да спечели, и почти успя. Дали ни предстои да се убедим, че няма по-лошо от ШОУКРАЦИЯ на конци?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1971679
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930