Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2018 11:31 - Синхрон. Ердоган иска да превземе Европа, а ДПС - България.
Автор: krumbelosvet Категория: Новини   
Прочетен: 1291 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 07.02.2018 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скоро ще разберем чий акъл е отнел Аллах (Бог) - на Ердоган и ДПС, или на Брюксел и София. Защото в тоя момент да искаш приемане на Турция в ЕС, си е безумие. Както и да искаш да се дава българско гражданство на още повече турци.

Защото още по време на социализма, българите започнаха да напускат смесените райони. Не от добро. Приятел от София тогава сподели, че в някой магазини там не можеш да си купиш хляб на български. ЗАТОВА беше "възродителният процес" - Турските служби настройваха турски-говорещите срещу българите и България. И им слагаха планове да раждат повече деца, по думите на самите турски-говорещи. И се изпълняваха тия планове.. Помним в по-ново време призива на Доган "Купувайте земя, така купувате ТЕРИТОРИЯ", демек, държавна територия. И дали знае нашата държава, колко земя вече е купена от подставени лица? И в Германия немците полека напускат кварталите населени с турци, и това НЕ МОЖЕ да не го знаят Меркел и Европа.

Но не е луд, който иска чужда баница. Ние и цяла Европа ще сме луди, ако не парираме тия опити. Лесно е да се каже, но не е лесно да се направи. Защото Ердоган държи като заредено оръжие МИЛИОНИ МИГРАНТИ, и има най-голямата армия, калена в битки срещу кюрдите. Има и фанатизирани привърженици, готови да мрат за вожда и за Аллах. А Европа се занимава с еднополови бракове и хомо-паради, с криви краставици и с дженджъри.. И НИКАК не е готова за война, даже психологически. И няма НИТО ЕДИН авторитетен ръководител. И ядрено оръжие имат само Франция на дженджъра Макрон, и Англия, исторически съюзник на Турция, заразена още от Бърнард Шоу с презрение към българите. (с комедията "Arms end the man", посветена на... блестящата ни победа в сръбско-българската война, победа неизгодва за Британия, виж поста ми "Перото на Бърнард Шоу - таран срещу България".) А в Турция е ядрената база Инджирлик, и какво може да скрои Ердоган с нея, е опасна гатанка.

Едно е сигурно. Въпросът трябва да бъде ПОСТАВЕН пред Европа и света. Заслужава си Борисов и Радев да отскочат до главните квартири на НАТО и на ЕС. Защото е всеизвестно, че не само Турция е заплахата. Във Франция се раждат повече НЕфренчета, у нас - НЕбългарчета, които после стават все по-агресивни - бият и полицаи, убиват, грабят, насилват. И дали знае някой в Европа, колко ХИЛЯДИ убийци-мигранти чакат сигнал? А Ердоган е готов за ролята на халиф...

Ние редовите граждани можем да излезем за 3-ти март с лозунга "Не на нови заселвания в Европа и у нас". Приемам и други предложения.



Гласувай:
8



1. bojinkata - Така е! Подкрепям!
07.02.2018 15:14
Така е! Подкрепям!
цитирай
2. ivo1 - Браво!!!Чудесна статия!Точно в ...
07.02.2018 16:23
Браво!!!Чудесна статия!Точно в десятката.
цитирай
3. zaw12929 - Подкрепям искреното ви желание за уреждане проблема
09.02.2018 05:46
Всичко написано е така: И Ердоган и Брюксел са луди, а ние сме между тях
Още" при социализма, българите започнаха да напускат смесените райони. Не от добро. Приятел от София тогава сподели, че в някой магазини там не можеш да си купиш хляб на български. ЗАТОВА беше "възродителният процес" - Турските служби настройваха турски-говорещите срещу българите и България. И им слагаха планове да раждат повече деца, по думите на самите турски-говорещи. И се изпълняваха тия планове.. Помним в по-ново време призива на Доган "Купувайте земя, така купувате ТЕРИТОРИЯ", демек, държавна територия. И дали знае нашата държава, колко земя вече е купена от подставени лица? И в Германия немците полека напускат кварталите населени с турци, и това НЕ МОЖЕ да не го знаят Меркел и Европа"

Всичко написано е така: И Ердоган и Брюксел са луди, а ние сме между тях и трябва да се спасяваме с толерантност и доброта, като изискваме от тях доброта, толерантност и съобразяване с националната ни култура и суверинитет. Както скочиха хората на Истамбулската конвенция- е показател има съпротива! Но срещу Доган трябва друг подход- интересите ни съвпадат с тези на Доган и на българските турци и те не са виновни, че в годините на демокрацията се допуснаха закони, като двойното гражданство, което може да направи така, че към 5 милионна България са присъединяват и 50 милиона живеещи в Турция и това направено с натиска на Европа, която играе по свирката на САЩ, те искат ново Косово, което да е тяхна база и нас да поробят ( какво ни остана?) и Турция да притискат . ДА НЕ ПРАВИМ ОТ ПРИЯТЕЛИ ( БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ) ВРАГОВЕ
Има турска партия сега у нас - не е ДПС!!! Българите, работещи срещу България са много по вече и успяват и докато мъдрите се намъдруват- циганите лудуват! И определят кой да ни управлява. Трябва всички неграмотни да се лишат от избирателно право. Тук президента трябва заедно с Бойко да го направи! Те могат, не си ползват ума и силата, имат подкрепата на всички български граждани и българи и български турци. Ще има ДПС, докато се лее омраза, докато слагаме знак за равенство между българските турци и поданиците на султана от преди 1876 година.
Желая ви успешен ден в налагане патриотичната идея- ЗА НЕЗАВИСИМА, ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954871
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031