Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 09:11 - Вице-президентката видяла, но не се досети
Автор: krumbelosvet Категория: Новини   
Прочетен: 736 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ценно, не, БЕЗЦЕННО е свидетелството на вице-президентката по време на годишния отчет на президентството вчера. Тя видяла в новините на една телевизия, че всички новини без една били за насилие. Така е. Но какъв е изводът? Да дам жокер - има ли лоша реклама? Медиите не рекламират ли насилието? Медийното насилие е камък на сърцето на нормалния човек и НАСЪРЧЕНИЕ ЗА НАСИЛНИКА. Това отдавна е известно. Спомням си думите на английски полицай: "Да не се лъжем. След сексуално насилие по телевизията, ние имаме работа с повече такива случаи".

Ако може някой, нека провери колко деца годишно в Англия загиват от домашно насилие. Щото преди 30-ина години бяха 300. Случайно изтърваха тогава тая цифра по грозен повод. По време на предаване на футболен мач, едно пеленаче хленчело в кошчето си. След като не успял да го успокои, бащата го смазал с юмруци до смърт. Предполагам, че трудно ще се намери сегашната статистика. Щото в Англия знаят, че тя е ВРЕДНА ЗА ОБЩЕСТВЕНАТА НРАВСТВЕНОСТ. Но преди 18 години у нас, когато психично болна майка беше убила детето си, вестник Монитор (оттогава не го чета) излезе на цяла първа страница със тлъсто заглавие "България уби дете". Невероятно извращение на знаменития издател...

Знаете ли например, че великият поет лорд Байрон, боецът за освобождението на Гърция, е имал дете от сестра си? Малцина знаят. Щото е вредно за обществената нравственост. Но сега у нас всеки вариклечко, всеки Сульо и Пульо, умува кво значела думата от тефтерчето на Левски "Народе!!!". И всеки Сульо и Пульо плещи, че требе да е било нещо лошо, много лошо. Ама оти да е лошо? В същото тефтерче Левски прави опит да пише стихове и пише ЧЕРНО НА БЯЛО "Не щях да съм турски и никакъв роб, също да гледам и на МИЛИЙ СИ РОД (шрифта мой). Та така. Едва ли ще разберем някога с какви ЧУВСТВА е написано това "Нараде!!!", но най-близо до ума, зо нармалния ум е, че това са чувства на любов и жалост. Но нормалното мислене е все по-дефицитно. Такъв тон задават медиите.

Но млъкни сърце. И тоя пост ще има стотина посещения. Като предния, който е на същата тема. Вижте го. И той е свръх-кратък.



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1972149
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930