Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2022 11:40 - Британската кралица оглави откриването на Олимпиадата Лондон 2012 в тандам с агент 007 - Джеймс Бонд
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2707 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 13.01.2023 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да, със съгласието на британската кралица, артистът изпълнил ролята агент 007 Джеймс Бонд, открива игрите с парашутистка дегизирана като кралицата.

Индексът 007 означава обаче, че агентът има право да убива по свой избор. А Бонд избира по правило руснаци и араби, каквито не липсват на стадиона. А Олимпиадата уж е символ на МИР. В древността заради нея са спирали войните. И като символ на ПРИЕМСТВЕНОСТ, на съвременните игри гръцката делегация излиза ПЪРВА на олимпийския стадион.

Но по време на древните игри няма световни войни и елините не са англосакси.

Партньорството на британската кралиця и убиеца е филмирано..

В краткото филмче Елизабет Втора се подвизава заедно с Джеймс Бонд. Първо той й гостува в Бъкингамския палат, после се отправят с хеликоптер към олимпийския стадион в Стратфорд, прелитат над Лондон, като на земята ги приветстват минувачите, шофьор на лондонско такси и дори бронзовата статуя на Уинстън Чърчил. На финала на филма хеликоптерът спира над стадиона и кралицата и агент ОО7 скачат с парашут. В този момент от церемонията на стадиона действително се приземиха двама парашутисти, изобразяващи героите от филмчето. След това телевизията показа, как Елизабет Втора заема мястото си в ложата за ВИП гости. На церемонията по откриването тя е със същия тоалет, с който е и на снимките за филмчето.

*     *     *     *     *

Земите на днешният Европейски съюз, съвпадат със земите, които Хитлер овладя преди да нападне Русия (СССР). Сега тия земи са изцяло под властта на САЩ, които пък са под властта на частната банка наречена Федерална Резервна Система. И воюват тия САЩ с  Русия уж за право, закон и демокрация, а всъщност като Хитлер, за ЖИЗНЕНО и суровинно пространство. Населението на Русия НЕ ИМ ТРЯБВА, както и на Украина, и на ВСИ СЛОВЕНИ, освен като тор. Тор, какъвто вече СМЕ. И не само славяните, ЕВРОПЕЙЦИТЕ не им трябват, та им внесоха милиони бързо розмножаващи се мигранти мюсюлмани. И африканци.

Русите, също като французите след Наполеон, посрещат всяка нова война добре подготвени... за предишната. Дали сега са се поучили от миналото? Сега няма да има ВРЕМЕ за пренастройка в движение. Почти сигурно, и двете страни държат в резерв НОВИ технологии. Дали добре са разузнали тия на противника? Тук англосаксонското всокомерие е противопоказно. А руските здрави нерви за изчакване са пословични.

*     *     *     *     *

В последните дни германците правят невероятни неща:

1.  Разкрит е готвен държавен преврат, начело със 70-годишен принц!?!?!?

2.   Меркел издава тайната за неуспеха на Минските споразумения. Те са били начин за приспиване на Русия и даване време на Запада да подготви Украина за война.!!!?

3.  Урсула фон дер Лайен заявява, че само липсата на юридическа форма спира Запада да даде на Украина замразените руски стотици милиарди. Бързо намериха формата – Русия е държава-терорист и ще заплати обезщетение на Украина. Но със своето изказване Урсула не предупреди ли Русия да потърси противодействие? И Рус май го намери – да покаже на комедианта играещ президент, че може да нанесе поражения много по-големи от замразените руски авоари.

Като добавим изказването на Макрон, че НАТО е в мозъчна смърт, и вземем предвид, че в САЩ е мозъкът на НАТО...

Да, Украинската авантюра на подмолните господари на САЩ, тая авантюра замириса на СМЪРТ за Европа. И Германия, локомотивът на ЕС, се сети за собствените си интереси.




Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Зеленски - пародия на Рейгън
12.12.2022 05:54
Рейгън беше ЛИЦЕТО на победата на САЩ над СССР. рекламно лице на стока. А самата стока беше подготвеното от десетилетия ПРЕВЪЗХОДСТВО НА САЩ в силите и стратегиите за победата.
Рейгън за разлика от Зеления, е рекламно лице на силата на СОБСТВЕНАТА си страна, при това ХОЛИВУДСКИ ДРАМАТИЧЕН АРТИСТ, а Зеленски - рекламно лице на фалирала държава, марионетка на чужда сила и стратегия. Телевизионен комик.
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
12.12.2022 22:13
След признанието на танте Ангела и Руската федерация ще търси обезщетение за жителите на ДНР и ЛНР.
цитирай
3. panazea - Тия си играят с огъня ,
12.12.2022 22:53
ама ще се види накрая кой кум , кой сват , кой на булката брат !
цитирай
4. krumbelosvet - Снощи една от НЕ забранените руски ТВ
13.12.2022 07:42
Показа тая ТВ двама висши анализатори, единият от които живял 50 години във Вашингтон. Основна тема - назрявящият ЯДРЕН сблъсък. Другият от двамата ТРИ пъти отбеляза, че Русия има и НЕ ядрени технологии да победи в Украина. Съдейки не само по думите, а и по интонацията, и изражението на лицето, и по езика на тялото, тоя човек знае за секретна решаваща технология. Електромагнитна според мене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1970440
Постинги: 1163
Коментари: 3396
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930