Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2022 02:33 - Казусът Буча в Украина - обвинение и присъда БЕЗ следствие и съд
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3408 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 07.04.2022 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Би трябвало да сме свикнали.

След UK целият западен свят осъди Русия за "отравянето"  на Скрипалите с най-страшната отрова Новичок. Те обаче чудодейно оживяха и, кой-знай защо, повече за тях ни се чу, ни се видя. Просто изчезнаха от публичното пространство и даже държавата чиито граждани са НЕ ЗНАЕ живи ли са.

След това главният антипут Навални също чудодейно оздравя от Новичок, върна се при "отровителите" си (доверие необяснимо, и неговото   доверие, и на приютилата го ФРГ). И сега жив и здрав е в руски затвор и чака свободата си.

Днес се изказа за руския геноцид в Буча и... Надежда Неински, бившата Михайлова, най-видната дама на умрялото от бяс СДС. И на нея следствие и съд не й требе. Ясно й е, че Русия е сторила геноцид. Но тя се зае да открие едно престъпно свойство на руския народ. Откри госпожата, че "явно" у тоя народ има една "критична маса" индивиди, жаждащи да геноцидстват. Значи откри госпожата ПРЕСТЪПЕН НАРОД. От това откритие до идеята, че тоя народ не заслужава да е жив, остава да се сети теле-зрителят.

И не е самичко хубавото Наде в тая идея, нито е неин откривател. Хитлер, Гьоринг и с-ие бяха обучили своя народ и следовници по цял свят, че престъпните народи трябва да се унищожават! И русите между тях.

И знаменитият Зеленски от пръв поглед позна, че убитите жени са изнасилени. Как е познал тоя човек? Съдебните лекарите полагат един тежък труд за да открият такова доказателство... Повече не е за приказване, пази Боже. Щото зелената тиква намеси и деца.

В интересно време ни се падна да живеем.

ПП: Да не обвиняваме народа.
От дузината "цветни революции" за които се сещам на прима виста, САМО КИТАЙ успя да се справи сам. Сирия, Белорусия и Казахстан бяха спасени с руска помощ. Русия си понесе разгрома и беше на умиране, докато дойде чудовището Путин и я спаси от страшното вътрешно клане и от краха на икономиката и армията. Но не се сети Русия или не и стигнаха ресурси, да изгради система за ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА. Такава система имат САЩ от ВСВ насам и в момента са монополисти. Тоя монопол може би е не по-малко страшен от ядрения, на който устиска тъпият диктатор Сталин, случайно сразил вермахта ПРЕДИ да се отвори Вторият Фронт.
И сега цялата страшна мощ на Американската информационна система - масмедии електронни и печатни, интернет, Холивуд, образованието (и в Украина и у нас), плюс монопола в емисията на хартийки с цената на златото, цялата тая страшна мощ се стовари върху Путин и върху РУСКИЯ НАРОД ВЪОБЩЕ. Неравна битка. На Русия такива битки не са сефте, но НЯМА В ИСТОРИЯТА по-страшна и ПО-МРЪСНА от сегашната битка.
Да припомня за N-ти път думите на библейския автор Исус Сирах:
"Удар от бич резки прави, а удар от език кости троши. Мнозина са паднали от остър меч, но не толкова колкото са паднали от език... Люта смърт е неговата смърт и самият ад е по-добър от нея."



Гласувай:
8



1. panazea - Извадиха ли от нафталина хубавото Наде?
05.04.2022 10:39
Тази е позор за Българския народ!
Какво да се прави ?
Във всяко стадо си има мърша!
Тези ще бъдат отнесени от вихъра!
:)))
цитирай
2. krumbelosvet - Да не обвиняваме народа.
05.04.2022 11:44
От дузината "цветни революции" за които се сещам но прима виста, САМО КИТАЙ успя да се справи сам. Сирия, Белорусия и Казахстан бяха спасени с руска помощ. Русия си понесе разгрома и беше на умиране, докато дойде чудовището Путин и я спаси от страшното вътрешно клане и от краха на икономиката и армията. Но не се сети Русия или не и стигнаха ресурси, да изгради система за ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА. Такава система имат САЩ от ВСВ насам и в момента са монополисти. Тоя монопол може би е не по-малко страшен от ядрения, на който устиска тъпият диктатор Сталин, случайно сразил вермахта ПРЕДИ да се отвори Вторият Фронт.
И сега цялата страшна мощ на Американската информационна система - Масмедии елестронни и печатни, интернет, Холивуд, образованието (и в Украина и у нас), плюс монопола в емисията на хартийки с цената на златото, цялата тая страшна мощ се стовари върху Путин и върху РУСКИЯ НАРОД ВЪОБЩЕ. Неравна битка. На Русия такива битки не са сефте, но НЯМА В ИСТОРИЯТА по-страшна и ПО-МРЪСНА от сегашната битка.
Да припомна за N-ти път думите на библейския автор Исус Сирах:
"Удар от бич резки прави, а удар от език кости троши. Мнозина са паднали от остър меч, но не толкова колкото са паднали от език... Люта смърт е неговата смърт и самият ад е по-добър от нея."
цитирай
3. kvg55 - krumbelosvet,
09.04.2022 23:46
В пропагандата за Украйна твърде много се злоупотребява с думата "геноцид", от което съвсем естествено пропагандата олеква.
цитирай
4. krumbelosvet - Отдавна наблюдвам пета колона в Русия. Ечера разбрах, че тя е 3/4 от "културния фронт" - артисти,, журналисти, певци....
31.05.2022 16:57
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954227
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031