Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 11:59 - Цветните революции и днешната война
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 634 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 10.03.2022 08:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разделяй и владей

Имперски девиз

 

Господи, кой ни наказа

С толкова дива омраза

Недялко Йорданов 1991-ва

 

Искаш ли да подчиниш една страна,

подкрепи втория по сила срещу първия.

Победил, той зависи от тебе

и е в ръцете ти.

Николо Макиавели (1469–1527)
 

Цветната революция е висока комплексна технология за преврат, вносна по правило. 

Тя е висока, защото е създадена и продължава да се развива в условията на научно-техническа и информационна революция, и в т.ч. изкуствен интелект. 

Тя е комплексна, защото използва всички достижения на науката и технологията – стари и най-нови, безкръвни и кървави, според началните условия и планирания резултат - с различна мощ, с различна степен на външна намеса, материална и информационна. 

В Китай два опита за такава революция, в Пекин и в Хонконг, бяха пресечени със собствени сили. 

Цветната революция успя в Русия и тя започна свободно пропадане при Горби и Елцин. Путин спря пропадането и затова авторите на тая технология, които са монополисти в масмедиите, интернет, киното, образованието и паричната емисия, го направиха най-мразения човек в историята (може би успяха да увредят и здравето му). 

Тук няма да разглеждаме поотделно познатите цветни революции в бившите социалистически страни, в Тунис, Ирак, Египет, Либия. Последните - в Сирия, Беларус и Казахстан - бяха пресечени с помощта на Русия. Тайната на цветните революции се оказа РАЗКРИТА. Както е била разкрита тайната на артилерийската атака на Наполеон и авио-танковия блицкриг на Хитлер.

НАВСЯКЪДЕ където и доколкото победи цветна революция, все едно, че е победил самият сатана. Особено в сърцата на"победителите". Дано има лек за тая зараза.

Сега най-актуални са плодовете от украинската цветна революция на Майдана,2014-та. Там започна войната и смъртта. Там чакаше смъртта си млад полицай с ИЗБОДЕНИ ОЧИ. Там грузински снайперисти пуснаха кръв на тълпата, за да побеснее. И побесня. Млади момичета подпалваха полицаи с коктейли Молотов. Бабаити размахваха тояги.
А в Одеса изгориха живи 50 руснаци и двама българи. После забраниха руския език. Всичко това г-жа Юръп "не забеляза". Донецк и Луганск се разбунтуваха. Всеки ден ги трепеха с оръдия и и миномети. САЩ провалиха опита на Европа да уреди конфлилта чрез Минските споразумения. Най-после Русия се намеси. И ЧАК СЕГА заплакаха за дечицата САЩ, Юръпката и с-ие.


А гласуването в ООН само потвърждава монопола на САЩ в информацията. С тоя монопол те спечелиха Студената война. Но сега войната мина в гореща, и руският генерален щаб едва ли разчита на известните ТИПОВЕ оръжия. Щабът вероятно ще употреби скрити козове в решителния момент, защото употребата може да разкрие важни тайни.
 

Но цветната революция НЕ Е ПОСЛЕДНОТО военно изобретение. Когато трябва да бъде унищожена една раса, бялата например, се водят „гости” между които терористи. Такива гости са бегълците от войните, разпалени от авторите на цветните революции. А малобройни терористи могат да разрушат отвътре мощни държави, като Германия например. И властите на Украина раздадоха десетки хиляди калашници на улицата. 

*     *     *     *     *

По времето след прословутите преговори между Рейгън и Горбачов имаше ТВ предаване на Димитрий Иванов и Николай Конакчиев. Тогава не обърнах особено внимание на тяхната информация, че при тия преговори Рейгън е бил осведомен, че ЦРУ може тайно да приложи електроматнитно облъчване на Горби, което да му внуши отстъпчивост. И наистина, Горби отстъпи всичко което му поискаха. И СССР рухна без да пукне едно пищовче. 

През 1997-ма, около хлебната криза и щурма на парламента, в. 24часа публикува съобщение на украински учени, че съществува електроматнитно психотронно оръжие, което предизвиква... ПСИХОФАШИЗЪМ.!!! Наистина, беше за чудене  подскачането на сините митинги. Но тогава подскачането у нас беше  кротко в сравнение с това, което ни показаха 17 години по-късно около Майдана в Украина. Група от 200-тина души подскачаше така бясно, че хората от средата на множеството изблъскаха до падане тия от края. Експериментите са показали, че може да се прилага и по-силно облъчване. 

А тия експерименти са започнали преди ВСВ. Можем да си  представим какви чудеса имат в резерв днешните генерални щабове на големите играчи на световната сцена. Като действащ президент Доналд Тръмп се похвали на ДВА ПЪТИ: 

Първо, че САЩ имат КРАСИВО ОРЪЖИЕ за ТРИ ТРИЛИОНА ДОЛАРА. А техният ХААРП официално е предназначен да изучава... полярното сияние. Ето ти красотата. А полярните сияния се предизвикват от геомагнитни бури, чието имитиране с военна цел е започнало преди ВСВ. 

Второ, пред ООН, че САЩ разполагат с оръжие толкова страшно, че дано не се наложи да го употребят. Какво по-страшно оръжие биха притежавали, освен  три трилионното, при военен бюджет от 700 милиарда? 

Русия досега не е обелила зъб за електромагнитно оръжие. Но може ли да не знаят за ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНОТО от Тръмп? И като знаят, може ли да рискуват война, ако нямат нещо по-добро? А в новите области на технологията, предимство може бързо да се печели и губи. И печелещият предимство В МОМЕНТА може да реши, че трябва да го използва преди да го достигнат и надминат. Кой ли е той? Май ще разберем скоро. 

Де психофашизъм, де да видим.



Тагове:   война,   Украина,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Днес гледах украинска ТВ.
07.03.2022 17:31
Днес гледах украинска ТВ. Уви, не разбирам украински, освен отделни думи. Но едно откритие ме порази. В страдаща Украина, ТВ водещите хубавици са спокойни и усмихнати.
Освен това Герника, София и Дрезден ЗНАЯТ как бомбардира врагът. Ако не срине всичко със земята, то ще срине ЦЕНТЪРА на града, както англо-американците направиха в София. А центърът на Киев е непокътнат и спокоен. А един комедиант през сълзи каза на Европа "може би за последен път ме виждате жив". Е, поне десет пъти от тогава Европа го гледа напълно жив. Сега представя поредна комедия - как Украина брани Европа. Ми то нашествието на бегълци прилича ли на отбрана? И кучетата знаят, че Русия няма никакъв интерес да превзема Европа. Тя за един Кьонигсберг не може да набере жители...
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
08.03.2022 23:57
Цветните революции се правят от безцветни хора.
цитирай
3. krumbelosvet - Драги колега квг55,
09.03.2022 00:18
Цветните революции ги прави чичо ти Сам, по поръчка на ФРС май. И си избират за марионетки който си харесат. У нас наистина се случиха безцветни. Ми то ярка личност ще приеме ли да е марионетка?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1979980
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930