Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 09:47 - Партия "Възраждане" против заветите на Левски
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1318 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 14.01.2022 14:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В И Ш Е Г Л А С И Е Т О е върховният принцип за решаване на народните дела според Дякона.

Но тоя принцип не се връзва с грандоманията на КК, тоя "нов Паисий". Събра си малцинствата от цяла България, докара ги прид вратата на парламента и заповяда пристъп.

Ами ако партиите на мнозинството отговорят със същото? Гражданска война ли иска тоя новоизлюпен кандидат-диктатор? Но хитрецът разчита, че няма да го направят. Разчита да спечели от това, че другите спазват правилата.!!! Това намирисва на подлост. А едно от основните правила на християнството е, да не правиш на другите това, което не искаш да правят на тебе.

Има ли демократичната държава средства за болба с подобни кандидат-диктатори, които З Л О У П О Т Р Е Б Я В А Т с правото на протест? Има, и трябва решително да се употрубят всички средства за осмиряване. Информационни, съдебни, полицейски и военни, ако се наложи.

Правото на протест не дава право на побой върху полицията. Каквото направиха хората на кандидат-диктатора. Не дават право и на насилване вратите на парламента. А кандидат-диктаторът се заканва, че ще насили и вратите на правителството. Ами ако се намерят хора, докато полицията е заета с хората на КК, да насилват магазини и да ги ограбват? И ако гетото се изсипе в моловете и започне да троши и граби? Тгава трябва жандармерията да стреля на месо, а ако не стигне жандармерията, да дойде армията. Красота. А КК, тоя рушител на парламента, има парламентарен имунитет! Ще се размята по ТВ да подстрекава тълпите, докато процедурата го затвари. От което тълпите ще побеснеят още повече...

Тежко изпитание за новото правителство, далече преди 100-те му дни. И на това разчита хитрецат КК. Ще го остовим ли да се големее за наша сметка?

Досега не съм се интересувал от К. Константинов.
Сега се поинтересувах.
Той имал дълга самолюбива кариера. 
И между другото се замогнал с имоти.

Сега ИМА ИНТЕРЕС да предизвика ПОЛИТИЧЕСКИ проблеми, за да обяви КРИМИНАЛНИТЕ обвинения срещу себе си, за политически.

Чудесен мотив за безотговорен самолюбец. И залага човекът на антиваксърската карта. Залага на враждата на слабаците по математика, срещу убежденията на учителите по математика.

Защото "логиката" на противниците на мерките срещу ковид, е "логика" на хора, които не са достигнали до идеята за ВЕРОЯТНОСТНИТЕ процеси. И прилагат срещу мерките ЕДИНИЧНИ, частни "аргументи". И по-лошо. Нямат тия хора контрол на разума върху чувствата си. И под напора на чувствата си намират из нета "аргументи" от разни Мангъровци. Напук на целия цивилизован свят, НЕЗАВИСИМО от политическите му и национални противоречия.



Гласувай:
6



1. born - Споко...
14.01.2022 12:59
И този го очаква съдбата на Пидеров , Варели и Шкембе войвода в политическото небитие и забрава .
Аман от пишман башпатриоти ! БашБайГаневска работа ...
цитирай
2. krumbelosvet - Не е безопасен КК
14.01.2022 14:39
Ковидът и ръстът на цените, могат да отпушат дивотията на улицата. И познай кой първи може да дойде като омирогварител, да пази СВОИТЕ сънародници. И има ли кой да го върне обратно без териториални придобивки?
цитирай
3. shtaparov - Този е фалшив патриот за разлика от ...
15.01.2022 04:38
Този е фалшив патриот за разлика от мнозина други
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1980391
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930