Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2021 21:26 - Бездънната заблуда на психодесния русофоб bojil (и на всички подобни)
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1644 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 29.12.2021 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да не помисли някой, че нещо пропускам, публикувам без НИКАКВО редактиране целия пост на Божил:


24.12 00:42 - НАЙ-СМЕШНАТА ГЛУПОСТ НА СТАЛИНИЗМА Автор: bojil Категория: Политика 
Прочетен: 398 Коментари: 11 Гласове:  27
Последна промяна: 24.12 02:32
  
   Сталинизмът е вид фашизъм с огромни претенции,който често правел невероятни глупости и грешки. За една от тях разказаха по историческия канал (Ваясат Хистори) на 23.12.2021 г. в 10,58 ч. понеже не е логично да очакваме,че съветските "хора" ще си признаят какви смотаняци виреят между тях. По време на Втората световна война на някой "умник" сталиноид му хрумнала "блестяща" идея за справяне с немските танкове и руснаците решили да я пробват на фронта. Те обучили кучета да пренасят взрив на гърба си,да се мушкат под вражите танкове и така да ги взривяват.

  Кучетата обаче за зла беда били обучавани на руски танкове а не на немски и когато ги пуснали на фронта,всички кучета се шмугнали под най-близките руски танкове и незабавно ги взривили!!! :) :) :) Така експериментът на "умника" се провалил буквално с гръм и трясък!
       image

   Глупостите на сталинизма и на неговото отроче маоизма са безброй и често им се смея от сърце но от тази бях толкова впечатлен,че реших по-бързо да я документирам тук,та да научат глупите русофилчета за нея и тя да им напомни че Тримата глупаци,както писах и другаде по-рано (https://bojil.blog.bg/politi
ka/2021/02/11/trimata-glupaci-sa-bili-slaviani-a-ne-bylgari.1748818
) определено са били "славяни" а не Българи!."

Край на цитата.

Да допуснем, че разказаното от Божил е вярно, макар че едва ли -  дресьорите са хора остроумни и професионалисти.  И те в никой случай не са били под прякото ръководство на Сталин. Същият Сталин, който дава възможност на гениалния конструктор Кошкин да произведе своя прототип на Т34 - най-ефективният танк на ВСВ!!! Специалната военна комисия била избрала за серийно производство танка на друг конструктор. Но Сталин е "надушвал" гениите (като Королъов например, победил Вернер фон Браун немският гений на служба в САЩ). И нарежда да се произведе и изпита и моделът на Кошкин.

Сталин наследи изостанала Русия, претърпяла провал във войната с Япония 1905-та и в ПСВ 1914-18-та, и опустошителна гражданска война. "Глупакът" Сталин ДАДЕ ЗЛАТО ЗА ТЕХНОЛОГИИ, като закупи американски машини и съоръжения за началото на съветската индустриалицация. Успоредно с това същият "глупак" ликвидира неграмотността в Русия и увеличи с пъти младежите със средно и висше образование. Щото ЗНАЕШЕ тоя "глупак", че без СОБСТВЕНИ кадри няма развитие.

Нима без Сталин и въпреки Сталин СССР победи могъщия Райх?
Даже това, че не се случи много по-естествената коалиция на Запада с Хитлер, а се случи невероятната коалиция на капиталисти с комунисти, е заслуга на Сталин.

Сега безбожният Божил ще ни затрупа с факти за Англо-американската помощ за СССР, и тая помощ, 8-9% от съветското военно производство,  действетелно е важна, но защо не я получи Полша или могъща Франция с отбранителната линия "Мажино"? Защото устискаха броени седмици. А Сталин САМ спечели под  Москва ПЪРВАТА ПОБЕДА над нацистите.

 После Сталин устиска 4 години ЯДРЕН МОНОПОЛ на САЩ, мобилизира наличните ресурси и ликвидира тоя монопол.

В света настъпи друга ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ - ред коланиални и зависими страни от Азия, Африка и Океания, плюс Куба, тръгнаха по социалистически път и станаха съюзници на СССР! Което бързо беше проиграно след смъртта на Сталин...


Тагове:   сталин,   колегата bojil,


Гласувай:
7



1. bojil - Благодаря за споделения постинг ...
29.12.2021 21:51
Благодаря за споделения постинг обаче- добре е повече хора да го прочетат,това е твоя заслуга приятелю! :)
цитирай
2. vencivaleri1951 - Божиле, не са били кучета , а делфини:)
29.12.2021 22:10
И още нещо Божиле, ти кученце поне за седмица имал ли си?
Ако беше имал, нямаше да пишеш подобни глупости. Няма как куче да се хвърли само на сигурна смърт под веригите на танк
Единственото животно , което върви доброволно към смъртта си е конят-обученият кон. Кучето усети ли риск за себе си , те оставя на секундата Много са редки случаите, когато куче се жертва заради стопаните си Конете почти винаги

bojil написа:
Благодаря за споделения постинг обаче- добре е повече хора да го прочетат,това е твоя заслуга приятелю! :)

цитирай
3. krumbelosvet - Освен джентълменскя коментар 1
29.12.2021 22:22
Освен джентълменскя коментар 1, колегата Божил пише още ТРИ коментара с безбожни лъжи, които изтрих. Как например колониализмът бил ликвидиран от САЩ. Ми що допуснаха в освободените колонии социализъм, та после, след смъртта на Сталин, с МНОГО УСИЛИЯ свалиха тоя соц?
Нашите психо-десни НИКОГА не са били добре с мисленето. Доказват го донесените от тях НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ на България. Особено "блести" между тия катастрофи тая след ПСВ в 1918-та. А пред тая война сме имали РЕДКИЯ ШАНС за малка страна да ИЗБЕРЕМ страната на СИГУРНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ, което направиха нашите съседи и ни стъпиха на шията.
цитирай
4. krumbelosvet - О, изненада!!!
29.12.2021 23:33
В специален постинг Германтигер не признава заслуги на Сталин, не признава ролята на танк Т34, не признава Корольов (значи и първия спутник и Гагарин не признава).
Но най-изненадващо е, че "за първи път" гергер нарича опонента глупак. Аз съм сразен и си посипвам главата с пепел. Да, не Сталин а Хитлер спечели ВСВ.!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1968800
Постинги: 1162
Коментари: 3396
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930