Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2021 10:02 - Един показателен епизод от Библията и сбъдващо се пророчество
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1691 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 16.12.2021 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пише в Библията, че градовете Содом и Гомор се били отдали на ненаситен противоестествен секс.  Бог предупреждава Лот, брат на Авраам, да напусне Содом, защото той ще бъде изгорен за греховете си. Лот напуска, и градът зад гърба му изгаря, а на мястото остават "смолни ями", т.е. ями с полутечен асфалт.

Където има асфалт, там е имало и по-леки фракции, и горящи газове. А изпаренията от нефтени продукти могат да възбуждат похот. Като прословутото либидо на шофьорите от времето, когато камионите миришеха на бензин.

В Сопотския завод например, изпаренията от едно твърдо ракетно гориво направо влудиха от сексуални желания работниците, преди да заработи проектираната мощна вентилация.
Аз съм запомнил, че най-сладко в живота си съм заспивал около 5-годишен, когато ме намазаха с тазьол против настинка. Явно изпаренията са имали мощно нервно-психическо въздействие, за да запомня това заспиване за цял живот.

Когато по-късно баща ми имаше тумор и не можеше да легне от болки седмици наред въпреки морфина, един лечител спря болките с еднократно намазване с някакъв гъст петролен продукт. Невероятно, но факт.

Мъртво Море до днес изхвърля на брега късове полутечен асфалт. 
Можем да сме сигурни, че заедно с асфалта изтичат и горими газове в количество, което не достига концентрация за взривяване. "Смолни ями" е имало от древността в тоя район на Близкия Изток, и техния асфалт е използван вместо хоросан при строежите, както и за хидроизолация на плоските покриви.
Содом и Гомор са имали "късмета" да са изложени на повече газове и изпарения, което ги е направило патологични секс-маниаци "содомити", години преди фаталния взрив.

Така намират естествено обяснение и "греховете" и "наказанието" на клетите граждани.

Библията не случайно е най-издаваната книга на света. Тя е конгломерат обединен от идеята за Бога, когото юдеите считат САМО ЗА ТЕХЕН. Но Християнството и Ислямът откриват свои продължения на древните записки..

41-годишен през 1983-та, аз закономерно проявих интерес към тая книга, защото е оставила траен отпечатък в Европейската култура и история. Куриозно я прочетох много пъти, докато телевизорът ми беше на поправка повече от година. Така преодолях първоначалното отхвърляне заради разминаването със съвременния начин на мислене, докато забелязах ДЪЛБОЧИНАТА на МНОГОПЛАСТОВОТО изложение и чудесните образци на едно мислене, което ми напомня светлите идеи на Европейското Просвещение.

Епизодът с греха и наказанието на Содом и Гомор, е нищожна частица, но показателна. Показателна защото сочи, че зад привидната измислица, има реални факти. Това е епизод с възможно най-кратко тълкуване. А епизодите са хиляди и някои от тях са толкова дълбоки, че сбъдването на пророчествата се случва в нащи дни или предстои.
Като последните достижения на 5G холографията, която позволи от трибуната на ООН да говори "жив" динозавър.

Така, както Апокалипсисът на апостол Йоан предсказва, че ще се появи говорещ образ на Антихриста, и всички ще го видят. Де да видим.




Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Да,
06.01 23:44
Библия, Содом, содомия и петрол
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1971046
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930