Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2021 14:35 - Антивакс бяс у нас
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1032 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 28.10.2021 08:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Простете, но наистина прилича на бяс. Защото заразените споделят всичките си аргументи с мнооого остро чувство. И имат отговор на всички въпроси. Това е лесно на думи при сложни условия. Но защо няма НИТО ЕДИН антиваксър, който да изложи СПОКОЙНО аргументите си?

Сичко било започнало от Ч Е Т И Р И души в Ухан, заразени с неизвестен вирус.
Да, Китай реагира като при нападение с вирусно оръжие (старият термин беше "бактериологическо"). И всяка сериозна държава е ДЛЪЖНА да реагира така на НЕИЗВЕСТЕН  вирус. Щото не се знаят свойствата му, нито какви добавки е приготвил нападателят. Аз лично не съм запомнил, че първите болни са четирима.

Забравят антиваскърите и пренебрегващите вируса, забравят как реагираха в началото Англия и САЩ. И защо си смениха подхода, когато болни хора започнаха да умират от задушаване на опашка пред болниците.

ДА УМИРАТ ОТ ЗАДУШАВАНЕ НА ОПАШКА ПРЕД БОЛНИЦИТЕ.!!!

Което покруси общественото мнение и принуди Борис Джонсън и Доналд Тръмп да си променят мнението.

Никой не споменава вече каква беше първата реакция на Борисчо перчемлията. Той, невероятно, обяви на народа си, че трябва да е готов да види как близките му умират у дома без медицинска помощ!!! Но когато близките започнаха наистина да умират от задушаване, Борисчо се отметна и Англия започна да прилага класическите мерки при епидемия.

Тръмп също прояви пренебрежение. Обяснимо. Предстояха избори, а умираха главно възрастни хора което, простете, е ИЗГОДНО икономически! Но след като болниците се препълниха и преляха отвън, а гробищата нямаха достатъчен капацитет, пред камарите непогребани ковчези капитулира и той.

Това вече е забравено. Както и че не достигаха маски, предпазни облекла и обдишващи апарати, и цивилизовани страни си ги крадяха взаимно...
.  .  .  .  .

Независимо
дали вирусът е изкуствен или не, "един гледа сватба а друг брадва". Правителствата бяха ПРИНУДЕНИ да вземат мерки. Които подразниха НЕЗАСЕГНАТИТЕ  и главно гетата. И у нас. Една гражданка на гето зовеше "тука аз не съм видяла вирус". Сега, при господстващата антиваксърска пропаганда, гетата се оказаха най-умни и осведомени. Да, оказа се най-умно и осведомено именно НЕГРАМОТНОТО ГЕТО.!!!

И докато легитимните власти имат ИНТЕРЕС да преборят вируса, МАСМЕДИИТЕ и ИНТЕРНЕТ, които са в ЧАСТНИ ръце, могат да водят СВОЯ  политика. Ще попитам риторично, известно ли е КОИ имат монопол над медиите и интернет? Не са правителствата. 





Тагове:   Англия,   сащ,   антиваксъри,   ковид,


Гласувай:
2



1. tera - Нашите антивакс най-умните в света!
22.10.2021 17:22
Бях миналата седмица в Испания. Тя беше дълго време затворена заради Ковида, сега ред и дисциплина - испанците доброволно си ходят с маски и по улиците, ако не си сложиш някъде маската, веднага някой местен ти прави забележка. Всички си спазват чинно мерките и няма такива идиотски истерии като у нас. Въпреки сертификатите за ваксина, след слизане от самолета на случаен принцип правят тестове на хора и ние попаднахме между тях, така че със сигруност влязох в Испания съвсем здрава.
Какво са тези нашенски простотии тука с антиваксърска истерия не мога да разбера.
цитирай
2. krumbelosvet - Две от децата ми
22.10.2021 17:36
Две от децата ми са заразени с... антивакс бяс. Милите. Проявяват всички симптоми на... пропагандно отравяне. Как да си го обясня, ако не с КОНСПИРАЦИЯ? В началото ние се справяхме най-добре, въпреки воя на футболни фенове срещу генерала от ВМА. Сега ония страни които бяха зле, станаха добре. А ние - обратно. Някой превзе интернета у нас с антивакс-пропаганда. И изглежда прилага психотроника, щото заразата засяга най-силно ЕМОЦИИТЕ.
цитирай
3. krumbelosvet - Бесът на Радостласа
22.10.2021 18:02
се е изминусил под поста ми.
Това е комплимент за мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953502
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031