Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2021 09:01 - Слави започна надплюване. На това бойно поле, ББ, Деси и Биков са непобедими.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1340 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 14.08.2021 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Колко съм бил наивен само преди 24дни, когато писах: 

Но ЖРЕБИЯТ Е ХВЪРЛЕН.
Няма път назад .
М У Т Р И, В Ъ Н !!!  В
 Ъ Н  !!!
Всички останали трябва да загърбят всяка следа от мутренски омрази и думи. НЕКА ББ ОСТАНЕ САМ В СВОЯТА ЧЕРНА ОМРАЗА И СТРАХ.
 

УВИ 

Обратното направиха новите депутаи.

Бях ги предупредил да не се състезават с ГЕРБ по надплюване, щото не могат го победи.

А те, по-лошо, почнаха да плюят не ГЕРБ, а останалите!

Звчера г-н Алгафари каза (дали ме е чел?), че ако е герберист, ще се радва на такова надплюване. И сигурно се радват. 

То няма изгазване от парламентарната тиня, та се чудя откъде да започна. 

Ще започна от примера на АНГЛИЙСКИЯ парламент, с неговата хилядолетна традиция. 

Там с нищожни ПРЕСНИ изключения, камера не влиза при дебати. Животът ги е научил, че от това АВТОРИТЕТЪТ им НЕ ПЕЧЕЛИ (и нашият парламент ОТДАВНА е БЕЗ авторитет).
Има и по-благородна причина. Депутатите, като представители на КОНКУРЕНТНИ партии, НЕ  МОГАТ да водят отговорен, ДЪРЖАВНИЧЕСКИ дебат, когато ги излъчват или даже само ако ги записват. ПРЕД КАМЕРИТЕ са Д Л Ъ Ж Н И да се БИЯТ с конкурентите!!! Иначе ще останат извън парламента, заедно с благородните си намерения. 

Който плюе пичели, не плюе ли, ни пичели. Такава е логиката на проклетата партийна система! Това е забелязал Иван Вазов преди повече от век:

„В тая минута, в която всяка партия пуска най-отровните стрели против насрещната, за да я убоде, уязви и погуби, в тая минута, казвам, тия стрели падат и се забиват в тялото на всичкия народ”. (Вазов, Събрани съчинения, Критика и публицистика 1877-1885г.)

Тая истина ме доведе преди 6 години в блог.бг с първия ми постинг „НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛТАРИТЕ И ПАРТИИЙНИЯТ БЯС”, на който пуснах ново издание на 08.08.2021, в по-по-по-предния ми пост.

ПП: Токущо някояси Виктория (ако не греша) прочете декларация на ИТН, явно писана от Самия Водач Слави, срещу всички парламентарни партии (и срещу парламентаризма въобще?).Ще го чуем много пъти днес. Накратко смисълът е, че ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ са оцапани с лицемерие и подлост по-лошо от л.йна, само ИТН са целите в бяло. И стриганият Тошко мига робко зад гърба на четящата, като символ на правото и силата Славиеви.

Леле мале. Или искат избори, или търсят ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД ГЪРБА на Президента или на всички останали парламентарни партии от "подлеци" и "предатели". Леле мале, Слави пак пее "Шъ ви скъсъм гз".


Тагове:   Слави,   правителство,   плюене,   ИТН,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - И ето
11.08.2021 10:04
Токущо някояси Виктория (ако не греша) прочете декларация на ИТН, срещу всички парламентарни партии (и срещу парламентаризма въобще?).Ще то чуем много пъти днес. Накратко смисълът е, че ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ са оцапани с лицемерие и подлост по-лошо от ла.на, само ИТН са целите в бяло. И стриганият Тошко мига робко зад гърба на четящата, като символ на правото и силата Славиеви.
Леле мале. Или искат избори, или търсят ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД ГЪРБА на Президента или гърбовете на всички останали "подлеци". Леле мале, Слави пак пее "Шъ ви скъсъм гз".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1970779
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930