Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2021 18:28 - Много пъти в блог.бг съм защищавал ББ чисто човешки, не като "политик", какъвто той формално Е, но като мисия НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1344 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 25.07.2021 23:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да, Много пъти в блог.бг съм защищавал ББ чисто човешки, не като "политик", какъвто той формално Е, но като мисия НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. Заради тая защита даже са ме мислили за герберист, колежката ZAW например ме е мислила.

Същността на защитата ми е била, че родителите на човека, училището и той самият са избрали път на пожарникар и каратист. Правилно са избрали, и ако не бяха "промените", той щеше да изживее един достоен и обществено-полезен живот.

И като много други достойни хора, е кандидатствал и е приет в БКП. Там не приемаха човек без добро име в неговата среда, особено в "трудовия колектив" както се казваше тогава. Да напомня и нещо ЗАБРАВЕНО, там желязно не допускаха да бъде нарушено мнозинството на РАБОТНИЦИТЕ (на село - редовите кооператори). И много кандидати "служители" - чиновници даже специалисти но НЕ работници, дълго чакаха ред.

Случайно съм попадал на човек който помни колко сериозен е бил ББ в тренировките като каратист, как е обикалял стадиона до премаляване, за издържливост. Не случайно има черен пояс.

Но дойдоха промените и той, като мъж с достоинство, не пожела да напусне Партията за дя си запази работата. И остана НА УЛИЦАТА. А там МНОГО ХОРА вече бяха останали, почти всички професионални спортисти например, и най-много борции, както и персонал на набързо умрелите или "закъсали" предприятия.

Нататък повечето хора го помнят. СИК, Нипон, бодигард на бай Тошо и СЪДБОВНАТА работа като бодигард на Симеон ІІ. Съдбовна, защото Царя, човек проницателен, забеляза у него образа на "любимец на народа" и го използва да печели гласове по избори. Така и ББ разбра силата си на изборното поле.

Хубаво, но Царят загуби избори, Румен Петков стана вътрешен министър и ББ не можеше да остане Главен Секретар на МВР. А да се върне на улицата вече не може - кой ще му има доверие, чужд сред свои. И той беше ПРИНУДЕН да се храни от ИЗБОРНИ длъжности, да използва дарбата, която беше открил Царя. Хайде кмет на София, безапелационно. А СДС вече береше душа, дясното пространство остана полупразно, и тук ОЩЕ ПО-СЪДБОВНО ГО ХАРЕСА МЕРКЕЛ.

Наскоро припомних в блога монолога за Него на Меркел пред Хилъри Клинтън. Как имал 70% рейтинг, спечелен със собствено обаяние пред масите. Хилъри запази ледено мълчание, тя вече е знаела, че доста се е пооцапал с нечисти афери. Но Канцлерката на "локомотива на Европа" е мислела за съдбата на дясното в Бг, спря парите на Тройната коалиция "за корупция" недоказана до днес, пусна медийната помия върху левите, избра ББ в ЕНП и така му спечели изборите. И го подкрепя до днес. Даже САЩ не щяха да го обвинят по закона Магницки.

И така стигнахме до днес.

ТИЯ ДНИ ББ ПОКАЗВА НАЙ-ПРОТИВНИЯ СИ ОБРАЗ. А какво да прави - грози го затвор. И той, отдавна загубил младежкото си обаяние, влиза в образа който му нарисува Бареков - "огромен вол" с извинение. По няколко пъти на ден в национален ефир лее черна отрова към всички останали, с което МИНИРА пътя за нормален политически живот в бъдеще.

Това е РАЦИОНАЛНА линия на поведение, а не емоционална както изглежда. Той мобилизира малобройния си вече електорат, с разчет че враговете му са разединени и НЕ МОГАТ да постигнат такава мобилизация при нови избори.

Той може да призове футболни хулигани и силови спортисти, той има легион от калинки и калинове, депутати с отровни езици, които ще отровят атмосферата в Народното Събрание, И МЕДИИТЕ ВСЕ ОЩЕ МУ ДАВАТ ТРИБУНА КОГАТО ПОИСКА, което е опасно ако не страшно. Ами ако все още има подкрепата на господарите на медиите, които са и господари на парите?

Но ЖРЕБИЯТ Е ХВЪРЛЕН.
Няма път назад .
М У Т Р И, В Ъ Н !!!  В
 Ъ Н  !!!

Всички останали трябва да загърбят всяка следа от мутренски омрази и думи. НЕКА ББ ОСТАНЕ САМ В СВОЯТА ЧЕРНА ОМРАЗА И СТРАХ.

Да не забравяме обаче, че днешната мутра е била някога човек като човек, и сега е такъв за близките си.



Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - Круме, сигурно е от сръбската ми жилка, но си по наивен от внуците ми
18.07.2021 21:01
Списъчният състав на БКП бе над милион души . Половината от тях бяха от производството/раб и селски труженици/ и това бе задължителна квота. В останалата част имаше позиции, които задължително трябваше да бъдат членове на БКП и ограничен брой БЗНС. Офицери, магистрати, стопанска и административна номенклатура, организационни работници...тази бройка беше около 200000. Около 150000 души пенсионери и още 150000 бройки за които се бореха всички останали.
Борисов задължително е бил приет , като офицер, а оставя билета си, да се измъкне от задължителния срок, който трябва да искаро - от 10 до 15 години. Казваш правилно черен пояс, а не колан...ти знаеш ли каратеки какво трябва да постигне за ч колан.?
Ако се опиташ в теченията на вестниците да намериш състезание в което е участвал Бойко, ще удариш на камък. Както и лекцията изнесена от доц Борисов пред студенти , курсанти. И как става генерал., По предложение на недоучил сержант/Симеон/ и утвърден от еврейтор от резерва. Няма военен съвет, няма кариерно развитие по гарнизони и управления. Решават си двама човека и ловят човек, който ползвайки закона за деполитизация , откровено дезертира като офицер и хоп хващат го за ушите и генерал Той е позор за генералитета и не е сам в този позор.
Може ли генерал да се гаври с колаж на загинали астронавти. Морален урод е , а не генерал
цитирай
2. krumbelosvet - Драги vencivaleri1951,
18.07.2021 21:34
Благодаря за КРИТИКАТА към постинга.
Аз не пиша биография на ББ, нито го оценявам като генерал. "Задължително приет в БКП като офицер", а офицер задължително ли е станал и можеше ли, например, "битово разложен" човек да стане офицер? Знам мнението, че е ИЗБЯГАЛ от МВР под ПРЕДЛОГ за партийното членство. Но ДОКАЗАТЕЛСТВО не съм срещал. Какви блага е очаквал да пожъне без пагон? Мъка. Зор. Риск. Мръсни афери. Опасност от куршум...
Ще оспориш ли най-главното - че ако не бяха промените, той НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ПОЛИТИК и престъпен бос?
ПП: Не бях прочел обидното заглавие. Що месиш внуците? Не ти прави чест. Много ли си сигурин какво си мислят и какво ЩЕ мислят занапред? Видях в твоя пост три невръстни внучета, да са живи и здрави. Те ли "не дишат ББ"? Вероятно повтарят реакцията на родителите си.
цитирай
3. krumbelosvet - "Европа НЕ гледа с широко затворени очи"
26.07.2021 00:03
"Европа не гледа с широко затворени очи", каза отговорен кадър на ЕС, по повод думите на Радев за безчинствата на ББ и европейското мълчание за тях.
За гледане гледат, но ББ го тури на власт и го крепи 11 години г-жа Меркел, и това НЕ е нейното най-голямо престъпление. Тя покани кой как може да идва и да се ЗАСЕЛВА в Европа. С всеизвестните ИСТОРИЧЕСКИ последици - тероризъм и ислямизация на Европа. Как да я критикуваш за някой си ББ, когато тя трябва да бъде съдена не за държавна, а за КОНТИНЕНТАЛНА измяна? За което няма закон и значи, че трябва да бъде създаден, нещо като Нюрнбергския трибунал Ами ако изпее пред съда КОЙ изви ръцете й за да направи измяната? Може ли да иде на съд щабът на "Новия Световен Ред"?Невъзможна задача. Затова Европа гледа и си трае.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1972656
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930