Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2021 09:52 - Бунтът на черния и антибял РАСИЗЪМ в САЩ
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2045 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 11.02.2021 01:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бутнтът на черния и антибял расизъм в САЩ, беше подпален от ТВ кадри.

УМИШЛЕНО избрани ТВ кадри. Само безпомощно лежащия афроамер и белият полицай затиснал с коляно шията му. БЕЗСПОРНА МАНИПУЛАЦИЯ.

Можеше да се покаже УВЕРТЮРАТА. Черният гигант се бори и удря полицаите, и истерично иска да се освободи. И ако тая увертюра завършеше 2-3 секунди след усмиряването му с обяснение, че арестуваният е имал болно сърце, бил е дрогиран и е починал след минути, НЯМАШЕ ДА ИМА ЧЕРЕН БУНТ.!!!

Това господарите на ТВ не са го знаели? Ще поварва ли някой, че не са го знаели? 100% са знаели и УМИШЛЕНО са подпалили бунта. Рискували са съдбата на държавата и живота на десетки граждани, най-малко за да опорочат мандата на Тръмп. Обществена тайна е, че той не беше харесван от медиите и Холивуд. Някои казват - и от ЦРУ. Но само заради Тръмп ли подпалиха бунта? Или срещу белия човек?

 
Мигрантите, МИЛИОНИТЕ мигранти в Европа, с поне един терорист на хиляда срещу кого работят? Пак срещу белия човек. Успешно. Във Франция вече се раждат повече НЕфренчета. И Германия върви натам. По улиците на Рим не можеш да разбереш в коя част на света се намираш... И в Париж същото. За Лондон да не говорим.

Още преди 20-ина години четох в пресата, че пред някакъв жилищен блок във Франция "афроевропски" младежи не пускали да се приберат у дома бели французи без да дадат откуп...

Има и в блог.бг постове чия политика е това.

И сега архи-подпалвачите съдят Тръмп като подпалвач.

Нерон и Калигула бледнеят пред днешните "императори".

O, tempora! O, mores!
А Цицерон няма.

ПП: И днес, 10.02.2021, Тръмп е лишен от достъп в Туитър. Демокрацията в САЩ умря. След дълга агония от убийството на Кенеди през1963-та до сега. Това не вещае ли близка война? Всъщност, войната вече се води.


Тагове:   бунт,   сащ,   черен расизъм,


Гласувай:
9



1. krumbelosvet - И сега архи-подпалвачите съдят Тръмп като подпалвач.
08.02.2021 19:58
Нерон и Калигула бледнеят пред днешните "императори".
O, tempora! O, mores!
А Цицерон няма. Напротив. Има платени оратори, журналисти и НПО, които работят за тия "императори". Те вече почти напълно владеят САЩ и "Европа". Но целта им е глобусът. За което трябва да завладеят и Русия, после Китай и след това става лесно.
От няколко дни, без да съм поръчвал, имам нов "руски" ТВ канал - RTVi Europe. Първото на което попаднах е интервю на някакъв г-н антипутин. Човек надарен с речовита уста, който като че ли чете по книга и всичко му е ясно. С лекота влиза в детайли, но ЯСНО ЛИЧИ ОСНОВНАТА СХЕМА:
Цитат: "Европа, това е върховенство на закона, разделение на властите, свобода на словото и на демонстрациите" (тук добавя и свободата на янките - на въоръжена защита на правата им от властта).
Лукашенко и Путин са тирани, нещо като мафиотски босове. Полицията и правораздавателните органи са тяхна ЛИЧНА гвардия, престъпна шайка, която се бори за личното си оцеляване.
Когато гражданите излязат на мирен протест, тая лична гвардия ВЕДНАГА започва война срещу народа.
Развитието е неизбежно - разпад и насилие, като разпадът може да трае дълго, защото русите (както се говори и за нас) са търпеливи. Но в един момент, рано или късно всичко става на кървава каша.
Изводът е ясен: По-добре по-рано.
Но, НО, Н О, З А Щ О "мирните" протести в Беларус носаят НЕ Беларуски знамена, а такива с П О Л С К И цветове? И колко са мирни и ДОКОГА ще бъдат мирни? Докато станат "Майдани"? Защото никоя полиция не може С МИРНИ СРЕДСТВА да удържи 100 или 200 хиляди. Би трябвало да призове НАСЕЛЕНИЕТО на помощ. Т.е. - гражданска война. За която до границата чакат ЧУЖДИ армии.
Същото важи и за Русия, където "детската" демонстрация вече БИ полицаи, което е прелюдия към ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ и кървава каша като в Либия и Ирак. Или като Украина, но много по-лошо. Защото мирният сега Ислям, лесно може да тръгне на "джихад", ако има кой да го поведе. А ще се намери кой. Няколко изстрела се достатъчни. Като на Майдана. Където според полицията са стреляли грузинци. Мислите ли, че е трудно да се осигурят стрелци?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954417
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031