Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 09:52 - Навални, Путин, САЩ, "Европа", Елцин
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 688 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 12.02.2021 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Елцин нямаше проблеми със Запада. Русия беше разграден двор, природните й богатства се разграбваха от разни „Рабиновичи”, Елцин демократично обстреля с танкови оръдия Парламента, който се беше опитал да е непослушен на Вожда. Нищо от това не подразни „Защитниците на човешките права”. Напротив!!! 

Чудил съм се и пак се чудя, от кой зор САЩ направиха филм как техен екип експерти по ИЗБОРНИ ТЕХНОЛОГИИ, печелят изборите за Елцин. Мнозина помнят тоя филм и знаменития танц само с ръце на веселяка Елцин. И това е влизало в технологията. Защо го подкрепиха е ясно, но защо АФИШИРАХА как му печелят изборите, не разбирам. Непредпазливост на хора опиянени от това, че им се предаде без бой въоръжен до зъби противник? 

Но подценяването на противника е опасно. 

Путин СПРЯ РАЗПАДА на Русия, осигури заплатите на гладуващите военни (стигнало се беше дотам, да свалят от трамвая офицери без билет), СМАЗА вътрешния Т Е Р О Р И З Ъ М (помните ли превземането от терористи на училището в Баслан и на московски театър) и спря терористите в Сирия (преди да се прехвърлят ОТНОВО в Русия). Тоя Путин стана главен враг на Запада. И на нашите психо-десни. И го обвиняват, че се намесва в... американските избори. Забравят, че ТЯХНАТА НАМЕСА  е филмирана и публикувана ОТ ТЯХ!!! 

Доказан крадец вика „дръжте крадеца”, срещу когото няма даже разследване. 

Ама тоя крадец е и отровител. За което СЪЩО няма разследване. Но е отровител щото е известно, че е зладей. Ако не беше, щяха ли да го лишат от флаг и химн на олимпиадата? Щеше ли да има санкции? Щеше ли добрият Навални да е против него? М? Не му стига, че Русия загуби Кримската война през 1853-6-та срещу Турция, Франция, Англия, едно италианско кралство и едно немско графство. Тогава няма Украина, ама сега има, и Крим е неин. Как смеят в Крим да говорят на руски? В Украина вече е забранено. А в Одеса изгориха живи едни злодеи, щото говорят същия лош език. Нека им. „Европа” гък не е казала по въпроса. 

O tempora! O mores! Както е казал Бай Ганю. 

„Европа” е загрижена за правата на Навални. И изпраща главният си дипломат, който иска ако не незабавно освобождаване, то поне среща с добрия човек. Което значи Русия да признае, че нейният съд не струва пет пари. Което пък значи да признае, че е васал на „Европа”. Ами какво лошо има? На нас лошо ли ни е?

У нас същата "Европа" свали от власт цар, избра ни бодигарда му и го подкрепя вече 11 години. Щото е известно, че бодигардите са по-интелигентни от царете. Можеше ли Симеон да прати въздушна целувка на г-жа Меркел (горката, чак деколтето й се изчерви, помните ли?). Можеше ли да обикаля с джип и да говори с народа в движение? Можеше ли спонтонно и ненадейно да нацелува в крачка US-посланик Херо Мустафа, М У С Т А Ф А е мъжът й... Можеше ли да въведе изучаване на антикомунизъм в 10-ти клас, щото за разлика от царя е бил комунист? Можеше ли да назове шефката на Парламента ПКП? И тя ПАК да му е вярна? Щеше ли да вземе нови 25 млд евро заеми? Не, той остави РЕЗЕРВ  8 млд.

А царят, не го е срам, участваше в коалиция с бивши комунисти и с турци. Която коалиция, за да прикрие това черно дело, постигна връх в инвестициите и икономиката, и подло остави на бодигарда 8 милиарда резерв в бюджета, да се чуди човека за какво по-напред да ги похарчи. Но човекът намери изход, и даже милиарди заеми употреби. За благото на народа. Но няма ненаказано добро. Протести разни. Ама "Европа" знае да цени доброто. Тя от протести не се плаши и не изоставя СВОЯ избраник.


Тагове:   сащ,   Европа,   путин,   Навални,


Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Дяволът, Фауст и Навални
11.02.2021 20:19
Според Гьоте, дяволът се бои от съдиите.
Стих от "Фауст" на Гьоте. Мефистофел казва на Фауст да бягат, след като е убил брата на прелъстената Гретхен:

"С полицията аз се справям в миг,
Но от съдиите - беда голяма."

И ето, Bloomberg публикува днес статия "Ес започва работа по русия санкциите за военноморските затвори" от Алберто Нардели и Хенри Майер. (Простете за автоматичния превод, но с такъв е публикувана статията.)
В нея четем:

Един старши съюзник на Навални призова ЕС да покаже "политическа воля", тъй като претегля наказателните мерки. "ЕС не е необходимо да изгражда съдебен случай, който може да бъде защитаван в съда - санкциите са политическо решение", каза Владимир Ашурков, който участва в видеообаждане в понеделник с представители на 27-те държави от ЕС, САЩ и САЩ, каза в телефонно интервю в сряда. "Ако не сега, тогава кога?"
Лондонско базираният Ашурков на февруари 8 изпрати списък на санкциите на 35 руснаци, включително висши служители, държавни банкери и милиардер олигарси Roman Abramovich и Алишер Усманов на американския външен секретар Доминик Рааб.
"Ако осем са санкционирани, това би било само преврат, ако 35 бъдат санкционирани, това ще бъде огромен скок," каза.

Защо ли сегашна "Европа", тая "крепост на законността" ОТКАЗВА ДАЖЕ РАЗСЛЕДВАНЕ по тия отравяния? За съд не става и дума. Но имаше и ще има още санкции, т.е. ИЗПЪЛНЕНИЕ на П Р И С Ъ Д А. Без съд. По Мефистоферовски. НЕ Е ШЕГА!
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
12.02.2021 20:18
Къса е паметта на човечеството. И интересите му са ограничени. И познанията са му плитки. Не живее пълнокръвно, защото е заето с осигуряване на насъщния.
цитирай
3. kvg55 - krumbelosvet,
12.02.2021 20:31
Руснаците удариха шестица с Владимир Владимирович. А Западът си намери майстора.
цитирай
4. krumbelosvet - Западът води "барабанен огън" срещу Путин.
13.02.2021 05:31
И се готви, в най-бавния вариант, да дочака края му. И готви НОВИ нищожества, като Горби и Елцин, да вкарат най-голямата на света територия в КОЛОНИАЛНА орбита. И в УНИЩОЖЕНИЕ на белия човек каквото върви в Европа с пълна пара.
цитирай
5. krumbelosvet - Да
24.03.2023 22:29
Май трябва да пусна римейк.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1956075
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031