Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2021 10:30 - Монополът в социалните мрежи, киното и детските ТВ-програми
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 709 Коментари: 2 Гласове:
-4

Последна промяна: 29.01.2021 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ не са Америка, но наричат себе си Америка и са свиквали да господстват там с помощта на корумпирани диктатори, какъвто май инсталираха и у нас. Това е тяхно старо изобретение - те отнеха земята на индианците не само с оръжие, но и с корумпирени вождаве, които подписваха продажбата срещу "огнена вода" и др. блага на цивилизацията.

Не случайно не се обсъжда особено факта, че ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ, и киното, и ТВ-програмите, особено детските, са МОНОПОЛ на САЩ чрез частни компании. То и Шорош е частно лице, но се занимава изключително с геополитика, съвпадаща с тая на САЩ.

Така се получава УСЪВЪРШЕНСТВАН ВАРИАНТ на играта на доброто и лошото ченге, при която лошото ченге се представя като неутрално частно лице. САЩ, доброто ченге, са за правата на човека и свободата на словото, а частните компании, частно и "безпристрастно" лошо ченге,  НАРУШАВАТ ГРУБО тия права, случайно винаги в интерес на САЩ, както "случайно" са базирани там. Това стана скандално с грубото отнемане на думата на действащ президент. А и с груба антируска и АНТИБЪЛГАРСКА политика. Кой си дава сметка, че господстващото по света И У НАС позорно мнение за българите, не господства от самосебеси? Обърнете внимание вие, които не сте обръщали досега.

Така децата и внуците ни неусетно стават ЧУЖДИ за семейство, род и родина, жертви на киното, медиите и нета. Уви, това се случва в повечето семейства.

Главна причина да не успяват в историята досега опитите за завоюване на световно господство, е фактът, че хватките с които започват УСПЕШНО тия опити, тия хватки стават ЯСНИ на губещите войната и те успяват да ги неутрализират и даже да ги прилагат в своя полза.

Май историята се повтаря. Покровителите на Навални се изкушиха да използват поколението израсло в мрежите, пред телевизора и лаптопа, и да ги хвърлят във войната срещу Русия. Май поизбързаха. Защото противниците им, главно Русия и Китай, ИМАТ ТЕХНОЛОГИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ да сложат край на тоя монопол. И няма да ги спрат разни патенти, които целят да увековечат монопола.

Де да видим.  



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Цветната революция е изобретена в Китай преди 55 години
29.01.2021 10:58
Имам постинг от 22.02.2020 - "Монополът на САЩ е под заплаха. И ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ е открита в Китай".
След блестящата победа над Чан Кай Ши през 1949г, Мао Цзе Дун е обожаван в Китай повече от Сталин в СССР. Но за разлика от Сталин, Мао има пристъпи на АВАНТЮРИЗЪМ. В икономиката това довежда до ред ТЕЖКИ И СРАМНИ ПРОВАЛИ. По-трезво мислещите кадри, с риск на живота си, се опитват да оспорят вожда и да спасят страната от глад и ниезбежни бунтове. Чрез РЕАЛИСТИЧНА икономическа политика, сродна на Ленинската НЭП (която ДНЕС е направила Китай ФАБРИКА И ТЪРГОВЕЦ на света).
Мао безспорно е гений (със своите недостатъци). Той предвижда, че опонентите му, макар и ПРАВИ икономически, няма да имат ВЛИЯНИЕТО И СИЛАТА да удържат властта на Комунистическата партия. Което ще върне Китай в битието на полу-колониална страна, осъдена на зависимост и бедност, разкъсвана между Япония и Запада. КАКТО СССР СЛЕД НЕГОВАТА "ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ" при Горби и Елцин.
И Мао СМАЗВА опонентите с "Културната революция". Милиони така наречени ХУНВЕЙБИНИ, ученици, студенти и млади работници, доведени ДО ИСТЕРИЯ от монопола на Мао в пропагандата, с книжки ЦИТАТИ НА МАО в ръцете, обикалят улиците крещейки хорово цитати, залавят враговете, унижават, бият и понякога случайно убиват. Гигантски 10-годишен "Майдана" (без стрелба и огън обаче, защото НЯМА външна намеса). През януари 1997-ма, улица Позитано в София видя подобен бяс на сините наши хунвейбини.
Така КИТАЙ, чрез МАО ЦЗЕ ДУН, е И З О Б Р Е Т И Л и ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ.!!!
След компаса, барута, ракетите, хартията (тоалетната в т.ч.) и т.н.
След двата НЕУСПЕШНИ опита Китай да бъде елиминиран с цветни революции в Пекин и Хонконг, УОЛСТРИЙТ БЪРЗА. ТАМ НЯМА ГЛУПАЦИ. Напротив. Въоръжени са с ТАЙНА свръх-наука, свръх-технологии и неограничени финанси. Плюс военното могъщество на САЩ. Но вече ВИЖДАТ, че ВРЕМЕТО МАЙ НЕ РАБОТИ ЗА ТЯХ!!!
цитирай
2. krumbelosvet - Нападнаха ме с минуси но без коментари.
29.01.2021 21:02
Да, 2-3 часа след публикуването, ме нападнаха с минуси. И ме лишават от възможността да се поправя или да докажа правотата си. Толкова ли съм страшен за опонентите?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974161
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930