Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2020 22:35 - Тревога: Утре предстои антибългарска диверсия на БНТ 2
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1463 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 15.12.2020 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момент когато България трябва да се защити от опасността МАКЕДОНИЗМЪТ ДА Й БЪДЕ НАЛОЖЕН ОТ "ЕВРОПА" и от САЩ, БНТ 2 ще излъчи документален филмот 1998-ма "Хроника на едно национално предателство" за пъклената роля на комунистите и Георги Димитров за загубата на Македония.

И вместо българите СЕГА да се обединят за защита, те ще се обвиняват взаемно за едно МИНАЛО от преди седем десетилетия. А съседски и далечни радетели на македонизма, ще имат повод да кажат "Ами вижте се! Разберете се помежду си. Какво искате сега от нас?"

А още през 1875-та година Христо Ботев пише статията

"Сръбската пропаганда между българското население и опасността от нея",

която започва сас следния абзац:

 

       "В онова също време, когато "Независимост", нейните едномисленици, вие сами и въобще сичката наша емиграция проповядваше съюз между южните славянски племена, в Цариград сяка неделя почти дохождаха известия из западните страни на нашето отечество, че така наречената събска пропаганда се повече и повече сее раздор между българското население по тие заглъхнали места, т.е. че компанията на Милош Милоевича изпроважда агенти, които възбуждат народът против екзархията, че тя разпространява сърбизмът в чисто българските села и градове чрез книги, чрез учители и чрез множество други тайни помощи и че громадните суми, които сръбското министерство искало уж сяка година от скупщината за поробените под Турция южни славяни, се не харчат за друго нищо, освен за ущърб и за вред на нашата народност."

И завършва с изречението:

"Аз ще да ви предскажа, че ако нашето положение се продължи така още пет години, то Македония е изгубена за назе."

 

 [в. „Знаме“, г. I, брой 7 от 26 януари 1875 г.]
  
Сърбия и Гърция са автономни половин век преди България да добие свободата си. И усилено работят за своите интереси. Никоя от великите сили и никой от съседите няма интерес България да възобнови положението си на доминираща сила на Балканите от преди османското иго. Това важи и за СССР по времето на Сталин. Който има силата и властта след ВСВ да разпореди действия за създаване на македонска нация. А същият тоя Сталин е нашата единствена опора срещу още по-жестоките искания на Сърбия и Гърция, ползващи се с мощната подкрепа на Англия.

Това е то "предателството" на българските комунисти и на Георги Димитров. 

Сега великите сили СЪЩО нямат интерес от доминираща на Балканите България. Но е възможно да не позволим приемането на Македония в ЕС преди да се е отказала от експанзия за наша сметка.





Тагове:   македония,   bTV,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974435
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930