Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2020 23:24 - Джеки Чан, Холивуд и нацистка, смъртна русофобия
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2020 09:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обичам филмите на Джеки Чан. Не заради битките, весели и забавни наистина. Обичам ги заради ЧОВЕЧНОСТТА която излъчва тоя талантлив китаец. Виртуозните му бойни фокуси и наивните фабули са само ФОН на тая човечност. Човечност истинска, във всеки жест и мимика, в самия ДУХ на присъствието му пред камерата. Пълна е илюзията, че той И В ЖИВОТА е такъв. Ако е илюзия.

Сатанинска изобретателност е, да впрегнеш тая човечност в служба на ПРЕДВОЕННА, смъртна, дива русофобия. Защо? Някой считат, че капитализмът не може без РАЗШИРЯВАНЕ на суровинната база и пазарите. Русия има първото, а Китай превзе второто (не без съдействие на финансисти и зависими от тях индустриалци от Щатите, друга тема е защо).

Филмът е "Агент под прикритие", а добрият е Джеки Чан. Лошите му врагове са... руснаци, разбира се. Главната лоша е съвършена по тяло и лице, но гримьорите и шивачите с тънко майсторство са я направили неприятна. Главният лош е аполон и красавец, винаги блестящ от елегантност и чистота, но с "типично руско" НЕЧОВЕШКО поведение на студен и надменен социопат и садист. Даже походката и изражението му са  подчертано, до фалш нечовешки. Личи си, че горкият актьор изпълнява противоестествена режисьорска поръчка, защото на света НЯМА такива походки и изражения. 

И зрителят неусетно попива "Я, ми те руснаците не са хора". Писал съм в блога за едно роднинско момиченце, 7-8 годишно в зората на прехода, което се беше нагледало на американски филми и описа лошите така. "Руснаците са... студени, жестоки, и в Русия няма нищо хубаво". Явно извикваше в паметта си кадри от филми.

Подобни филми не са шега. Те са ИЗГАРЯНЕ НА МОСТОВЕ за нормално човещко общуване. Това е част от психологическата подготовка за война.

ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА.

А вице-президентката на Байдън вярва, че руснаците плащат за всеки убит американец в Афганистан. Каза го пред камерите, излъчиха го и у нас.

А избиратели на Байдън се пенят, че Тръмп е направил Америка... руска страна. И видяхме един от тях, който се кани да емигрира по тая причина, ако Тръмп спечели изборите. Какво чудно? Вече четири години Холивуд бясно работи срещу Тръмп. Кой ли притежава Холивуд. Риторичен въпрос. И ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА работят срещу Тръмп като срещу ВЪНШЕН ВРАГ. И най-големите медии също. Може би той пречи на войната?

А ние не просто купихме книжни самолети за 3 милиарда. Изтребители-бомбардировачи които могат да носят ЯДРЕНИ бомби. И понеже книжните самолети ще станат метални след 3 години, спешно идват "да пазят нашето небе" (от кого?) американски летци със същите бомбо-носещи самолети. Значи ли това, че войната е планирана преди да изтекат три години и ние сме  платили за ЧУЖДИ военни разходи? За да докараме на главите си ядрен контра-удар? Защото всяка бомба паднала у нас, е СПЕСТЕНА на съюзниците.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1978351
Постинги: 1164
Коментари: 3401
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930