Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2020 13:07 - Македония, Карабах и Сталин АКТУАЛНО
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.10.2020 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 9-ти септември 1944-та, България се оказва във война с ЦЕЛИЯ СВЯТ. Ние просто нямаме право на глас, след като сме били съюзници на Хитлер, окупирали сме гръцки и югославски земи, и някои наши диваци са правили там обикновените за окупатори золуми. Сталин изобретява нашето участие в състава на Трети Украински Фронт, за да има коз срещу Чълчил, който е искал едва ли не премахване на България.

На това отгоре Гърция и Югославия отново претендират за наши земи, като и двете, особено Гърция, имат мощни лобита в Англия, Франция и еврейските диаспори по света. Нашите надежди са единствено в Сталин, защото Георги Димитров е все още в СССР като генерален секретар на Коминтерна. Димитров, разбира се, не си е правел илюзии, че Сталин ще остави на Коминтерна да решава въпроси от ДЪРЖАВНА ВАЖНОСТ за СССР.

При срещата на югославска и българска делегация при Сталин, хората на Тито настояват, че има македонска нация. Нашите комунисти, и Димитров между тях, отричат разбира се. И тогава Сталин казва КРАТКИ ИСТОРИЧЕСКИ ДУМИ. Че македонска нация МОЖЕ  да има, Както никой не е знаел за азерска нация, преди ТОЙ да я създаде. (За да не решат азерите, че са турци.) Явно и логично, ИНТЕРЕСЪТ на съветската държава не позволява раздор с Югославия, която има МОЩЕН ГРЪБ на запад, за разлика от България. Югославия дава на СССР излаз на Адриатика и премахва зависимостта от турския Босфор. (И все пак накрая Тито скъса със СССР.)

Според спомени на Кимон Георгиев, Тито опитва цигански номер срещу Димитров при подписването на договора между двете страни. Текстът се поднася за подпис след банкет с много излияния за любов и вярност между братските съседни народи. И за прослава на Димитров, героят от Лайпциг. Димитров за малко да подпише, защото текста вече е одобрен. Но Тито е вмъкнал на своя глава добавка, че България признава македонско малцинство. Кимон Георгиев обаче, евреин като Тито, иска текста да се прочете отново. Измамата е открита и Димитров скандално напуска банкета.

Такива работи, братя българи. Оставете какво бълнуват някои невръстни внучета на някогашното ВМРО, най-мощната ТЕРОРИСТИЧНА организация в света, Изпълнител на почти всички зверства от съсичането на Стамболов и заколването на Стамболийски, до рязането на партизански глави. Днес начело с подмокрения си дебелеещ вожд.

Няма го прословутото "предателство" на комунистите, нито пъклената роля на Коминтерна. Още през 1875-та БОТЕВ ПИШЕ, че сръбските и гръцките козни са докарали работата до там, че "Ако така продължи още пет (ПЕТ, б.м.) години, то Македония е изгубена за назе".



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1981090
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930