Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2020 22:30 - Народът и ББ
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1763 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 30.08.2020 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Помним поемата "Грамада" на Иван Вазов. Писана е през 1879-та в Берковица, по местно предание. И с пресните спомени от Игото, когато лакоми чорбаджии, в сговор с турските власти, са ставали не по-малки изедници. Ето какви според преданието са били възможностите за съпротива на българите срещу свои, служещи на поробителя:  

Змия да бе, Те я биха
С камъни пребили,
Вещица да беше, жива
Би я изгорили.

Ала Цеку що да сторят?
Те са всички слаби...
Той е силен и със турци
Бий, мъчи и граби.

Стана безпощадно ясно.

Нито колониална Европа, нито метрополията зад океана, са снели подкрепата си от ББ. Затова ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА НЕГО.

"Европа" през 2009-та оплю тройната коалиция заради СЪМНЕНИЯ за корупция, спря евро-парите и инсталира на власт ББ.

Сега след множество доказани корупционне действия, ББ не го критикуват, камо ли да му спрат парите. И на него му дреме от протестите. Даже има интерес да продължат БЛОКАДИТЕ на оживени кръстовища, за да е видно колко са малко недоволните и колко много граждани тормозят.

Органите на реда "не знаят" кои са 40-тината окупатори, какви връзки имат, членуват ли някъде, кой им плаща. Да не би да са хора на същите органи? Защото НЕ Е ПРОБЛЕМ да бъдат прекратени окупациите ако властта го желае.

НОВА ГРАМАДА ЛИ ДА ИЗМИСЛИМ?




Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Безобразие - протести в България
31.08.2020 08:21
Колегите Апоапоффф, Мисана, Росиела и с-ие СА ВЪЗМУТЕНИ, и с право.
В момент, когато САЩ, въпреки вътрешното си въстание, се грижат да превземат с цветна революция Беларус и да я освободят от лукавия Лукашенко и още по-лукавата Русия, в тоя исторически за САЩ и НАТО момент, некви българчета се опитват да отклонят вниманието от главното. И се опитват да занимават "Европа" и даже САЩ със своите дребни ежби срещу ЧЛЕНА на ЕНП - ББ и неговия Геш.
Безобразие, знаеш.
А ББ, човекът, е толко демократичен, че оставя 40-ина не-разбойници да окупират няколко оживени кръстовища в София, за да види народът български колко са малко недоволните и как око им не мига за сраданията на съгражданите им. И чака тоя демократичен човек да се пролее некоя капка кръв най-после, за да види народът български какви са кръвници враговете борисови. Не ги е срам!!!
цитирай
2. morskipesni - То кой ли не е възмутен- спи ли, похърква "юнакът балкански".
31.08.2020 09:19
Добре ти че ме поуспокои, как "нищо не ме заплашва", че се бях почти отчаял с тая дискова херния на С6-С7. Сума хирурзи точат ножа, но не се давам.
цитирай
3. krumbelosvet - Драги морски,
31.08.2020 10:40
Малко са у нас хората, на които предците да не са копали земята. Който копае земята, почти го не фаща дискова херния. Но ако деца и внуци не копаят, по-често ги фаща. Има и други секрети, но засега толкова.
цитирай
4. morskipesni - Интересна теза.
31.08.2020 11:23
Копая (и то яко, на акорд) 2 пъти в годината, напролет и есен. 2 лозя, моето и на баща ми. За толкова стига времетео, 30 дни отпуск дава немецът.
цитирай
5. kvg55 - krumbelosvet,
01.09.2020 08:38
Подигравателното отношение към Борисов е на лице и това е началото на края.
цитирай
6. krumbelosvet - Буш младши
02.09.2020 04:41
Буш младши изкара два мандата с подигравателно отношение. Дреме му. Той е от свой сой, като Клинтъните. Клинтън падна ли за Оралния кабинет и за лъжесвидетелство? Не. И клинтънката по чудо не спечели, и няма в историята по-оплюван от Тръмп в американските медии президент.
цитирай
7. krumbelosvet - Събота, тролей 2
02.09.2020 08:39
Събота, тролей 2. Привърженик на ББ заяви, че... Москва организира блокадата на кръстовища в София.
Това са привържениците на ББ. Но не той ги произведе. А авторите на десетки цветни революции, арабски пролети, бананови ескадрони в Латинска Америка, майдани, а в момента католическа полонеза в Беларус. След Вартоломеевите нощи и дни в майданска Украина.
Най-прехвалената от тия цветни революции, полската, която ни дават за пример колко е успешна за разлика от нашата, СПОРЕД СВОЯ ВОЖД, електротехника-президент Лех Валенса, е изгубила в "прехода" ПОЛОВИНАТА СИ ИКОНОМИКА. Заедно с работното място на електротехника-президент, корабостроителния гигант в Гданск, люлка на "революцията". Сега тоя град се обезлюдява и може пак да стане Данциг. Докато поляците мечтаят за нова империя от Балтика до Черно море, Жеч Посполита от 16-ти век. Това е най-прехвалената жертва на цветна революция.
А най-ужасните, арабските пролети в Ирак и Либия унищожиха две богати и спокойни държави и родиха главорезите на ИДИЛ, хиляди от които сега са в Европа, поканени от г-жа Меркел заедно с милионите жертви на войните ПОДПАЛЕНИ ОТ С А Щ.
Така подсигурили тила си като Хитлер, САЩ прехвърлиха войски в Полша и Прибалтика, и се заеха, след Украина, да дарят свободата и на Беларус.
Вчера в Украина рускоговорещите ученици загубиха правото да учат на роден узик. Европа си трае. Тя плаче, че в Беларус някои говорят руски. Хитлеровият Druck im Osten продължава на американски - pressure in the east.
Ясно, че в тоя момент на Империята на доброто и на колониална Европа не им е до някакви протести в България. България, много по-бедна от Беларус. Начело с ББ, несравним с Лукашенко. Но янките си имат девиз "Негодяй, но наш негодяй", прилаган безброй пъти в банановите републики, каквато станахме и ние. Но с вносни банани. Огледайте се, братя Българи, какво произвежда и НЕ ВНАСЯ една бананова република с вносни банани.
Целият запад се е заел да подкрепя протестите на "белоруския народ", всъщност участва в pressure in the east. Американо-хитлеристкият НАТИСК НА ИЗТОК.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1981639
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930