Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2020 10:48 - Колегата bogil лъже безбожно
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1433 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2020 07:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 На 23.06 бяхме зарадвани от постинг със заглавие "КАК КОМУНИЗМЪТ СЪЗДАДЕ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ В БЪЛГАРИЯ" от известния ПСИХО-десен колега bojil.
 
Вече 30 години върлува разрухата и 11 години корупцията на ББ и с-ие, докарани на власт и ПОДКРЕПЯНИ ДО ДНЕС от Брюксел и САЩ. Но влюбените в САЩ психо-десни, ОЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С КОМУНИСТИТЕ. Любовта е сляпа.

И понеже Божил може да изтрие моя коментар към тоя постинг, аз го публикувам тук. Защото той е илюстрирал лъжите си с картинки взети оттук-оттам, което може да излъже някой млад читател.

Следва моят коментар:

Ми защо СЛЕД КОМУНИЗМА се изявиха тия крадци и измамници?
И Алеко Константинов за комунизма ли пише?
Вазов в "Елате ни вижте" за комунизма ли пише?

И НАЙ ВАЖНО, Н А Й - В А Ж Н О !!!

Проклетата поговорка "Няма вече балами, избиха ги на фронта" от комунизма ли остана? От комунизма ли? А ИМЕННО ТАЯ ПОГОВОРКА БЕЛЕЖИ КРАХА на М О Р А Л А, на общствения М О Р А Л. Краха на обществения морал СЛЕД НАЦИОНАЛНИТЕ КАТАСТРОФИ, докарани от руфобите, превърнали се в антикомунисти и БЪЛГАРОФОБИ.

Тая поговорка беше почти ЗАБРАВЕНА ПРИ КОМУНИЗМА. Но аз през 1987-ма година чух разказа на един 73-годишен дядо. Той със семейството си избягал от Западните покрайнини след Първата Световна Война. Защото в училището дошъл сръбски класен ръководител, на който всяка втора дума била "Макя ви бугарска". Веднъж в софийския трамвай някой казал тая поговорка "Няма вече балами, избиха ги на фронта". Станал мъж към 50-те и ударил шамар на оратора "Аааа, така ли? Значи моят син е балама?"
Такива работи, драги психо-десни, сини, бесни.

ПП:
Да напомним МАЩАБЪТ и наказанията на престъпността при социализма у нас:

Синът на действащия министър на търговията Пеко Таков, член на Политбюро на ЦК на БКП, най-висшата власт, беше съден за 2-3 кожуха купени в Турция и НЕдекларирани на митницата. И бащата беше изваден от състава на Политбюро. По това време беше снет от шеф на БНТ зетят на Живков , Иван Славков. И Живков каза, че съдът може да влезе и в неговото семейство. Вероятно юристи са го посъветвали, че Славков НЯМА подсъдни деяния. Залитанията му по жени, явно не са били подсъдни. (То май жените са залитали по него, затова е нямало оплаквания от тях. Батето имаше любовни подвизи и в Русия, за което русите сигурно са обърнали внимание на тъста).


Тагове:   корупция,   психо-десни,   bogil,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. radostinalassa - Отдавна не го чета този Божил
25.06.2020 14:20
Той лъже като сиганин, и преиначава историческите факти. Ако не му плащат, не разбирам защо лъже.
цитирай
2. krumbelosvet - Драга radostinalassa,
25.06.2020 14:23
Да не мислиш, че ми е приятно да чета психо-десни тролове?
Но с лъжата трябва да се воюва.
цитирай
3. krumbelosvet - МАЩАБЪТ и наказанията на престъпността при социализма у нас
25.06.2020 15:06
МАЩАБЪТ и наказанията на престъпността при социализма у нас:
Синът на действащия министър на търговията Пеко Таков, беше съден за 2-3 кожуха купени в Турция и НЕдекларирани на митницата. И бащата беше изваден от състава на Политбюро. По това време беше снет от шеф на БНТ зетят на Живков , Иван Славков. И Живков каза, че съдът може да влезе и в неговото семейство. Вероятно юристи са го посъветвали, че Славков НЯМА подсъдни деяния. Залитанията му по жени, явно не са били подсъдни (то май жените са залитали по него, Батето имаше много подвизи в Русия).
цитирай
4. krumbelosvet - Живков и зет му Славков
25.06.2020 17:13
Когато Батето реши да прави партия, казал на тъста си. Живков ВЕДНАГА попитал "А пари откъде?". Няма пари, бил отговора. "Бе каква партия без пари!" зачудил се бай Тошо (из автобиографията на Батето.) Той НЯМАШЕ ПАРИ!!!
цитирай
5. apostapostoloff - Разрупа и корупция, а? Без никаква конкретика!
25.06.2020 19:08
Ето ти конкретиката:

През последните 30 години България увеличи своя БВП 11 пъти! Благодарение на разрухатали бе, мошеник?

Българите забогатяха- те никога не са били по- богати. Българите държатпо своите влогове цели 55 МИЛАРДА лева! Благодарение на разрухата ли бе, мръсник?

Излиза, че лъжецът си ти. Но то е повече отясно- ти си комуняга, а според законите на Република България комунистът е ПРЕСТЪПНИК.

Какво да очакваш от един престъпник? Който на всичко отгоре е и доста глуповат. Само лъжи, манипулации и низост.
цитирай
6. krumbelosvet - Минусите, за моя чест
25.06.2020 19:54
Минусите, за моя чест, са от гергер, апоапоффф и Славимир Генчев. Лика-прилика.
Не изтрих коментара на апоапоффф. Да виси тук ЗА СРАМ НА АВТОРА СИ.
цитирай
7. morskipesni - Знаем го-дребен мошеник и г-зорък манипулатор
25.06.2020 21:25
Аз чакам (дали ще дочакам) да се върнат хората, за да работят в Родината си. Дори цигани не останаха.
цитирай
8. vaquero - krumbelosvet,
25.06.2020 23:50
Трябва да се наблегне на психото.
цитирай
9. krumbelosvet - Малък урок по икономикс за великия Апоапоффф
26.06.2020 06:11
Спестяванията се разпределят крайно неравномерно. Особено при КОЛОНИАЛНА икономика. У нас 30% практически НЯМАТ спестявания, 60% имат някоя пара "за черни дни", 10% от хората имат значителни сметки, от които 1-2% са КАПИТАЛИ достатъчни за ИНВЕСТИРАНЕ в делова активност. Но тъй като в"прехода" ИЗГУБИХМЕ П А З А Р И Т Е си, икономиката ни е КОМПРАДОРСКА и нишите за инвестиции са оскъдни. ББ забеляза това отдавна, и се скара на "лошия материал" че не инвестира, а печели от лихви (!!! нулеви или отрицателни). Така че ако, А К О наистина има 55 млд депозити в банките, те са изключително на най-богатите, които НЯМАТ възможност за делова активност.
А БВП може да се изчислява по безброй начини, и Ренета Инджова не случайно беше уволнена от Статистиката, а защото не е правила достатъчно СТЪКМИСТИКА!!! Сега вече я правят.
Апоапоффф е психо ПСИХО П С И Х О десен. Он не види, дека внасяме почти всичко, освен зърно, Даже ДОМАТИ внасяме ние, които изнасяхме почти колкото Италия, тогава със 7 пъти повече население, сега 10 пъти. И от богатство намаляхме с два милиона (а българите с три), и имаме най-висока смъртност и най-ниска раждаемост в Европа, въпреки успешните усилия на циганите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955296
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031