Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2020 08:07 - Русия: Спартак е българин
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1562 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2020 10:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Позволявам си да копи-пействам ИЗЦЯЛО постинг на уважавания колега gkotev, защото съдържа един знак, един СИГНАЛ към България, разчетен от колегата като предупреждение да не пипаме руските паметници.

Аз съм съгласен, че има знак и сигнал. Но съм уверен, че той не се отнася за паметниците, които нашите лумпен-фаши ЦАПАТ, но до сега НЕ СА СЪБОРИЛИ НИТО ЕДИН. За разлика от братята поляци, чехи и балтийци, които се оляха в тоя бяс и дадоха светъл пример на днешните МАРОДЕРИ в САЩ и Западна Европа.

Уви, ИМА в Русия антибългарски настроения. Още по-уви, имаше ги и в СССР, и те се изразиха в ПРОСТАШКАТА поговорка "КУРИЦА НЕ ПТИЦА И БОЛГАРИЯ НЕ ЗАГРАНИЦА" (кокошката не е птица и България не е странство, чужбина). Дано тая просташка поговорка да се обяснява с друга руска поговорка "За красного словца, не пожалеет и отца" (Заради красивата (ярка) думичка, няма да пажали и баща си). 

И ако СЛАБИТЕ антибългарски настроения в СССР се дължаха на великодържавно презрение на отделни простаци, днешните антибългарски настроения се дължат на създаденото от една АНТИРУСКА пропаганда убеждение, че българите са предали довчерашния съюзник. А истината е, че СССР, под ръководството на един дърдорко и на друг пияница, ДАДЕ В ОБИДА, ПРЕДАДЕ себеси и своите съюзници.

За мене ключовата идея на руския журналист е, че СПАРТАК Е БЪЛГАРИН, а не, че е имало български роби-гладиатори в Рим. Което може да е ПОДКАНА ЗА БУНТ на днешните българи против диктата на Запада. Думите, че сме "последните роби в Европа" са си ИЗЦЯЛО измислени от уважавания г-н gikotev.

Следва пълният текст на колегата БЕЗ никакво редактиране, и моите коментари към тоя текст, допуснати от автора. За което му БЛАГОДАРЯ :


17.06 08:19 - Русия: Последните роби в Европа са българи (видео)
автор: gikotev категория: Други   image

Като се има предвид, че нито една дума или буква по централната руска новинарска емисия не са случайни, смея да предполагам, че този репортаж е предупреждение към други страни и народи да не се посяга на руските паметници. И най-вече в България, където те са най-гъсто населени?

image

Репортажът е от снощи, 16-ти юни 2020-та г. Гледайте краткия, но богат на съдържание репортаж. Може пък вие да видите нещо друго?

(За съжаление при мене видеото не може да се види. При колегата може, б.м. krumbelosvet.)

КОМЕНТАРИ:

1.
 krumbelosvet - Никой човек и никоя страна
18.06 06:32 Никой човек и никоя страна не търпи повече ГАВРИ от Путин и Русия. Не е ли така?
Путин ЗНАЕ, че сме под НЕПРЕОДОЛИМ натиск. Когато Орешарски водеше българската битка за Южен поток, у нас дойде Лавров, ръкува се с Орешарски с ПРИЯТЕЛСКА УСМИВКА, а с президента Плевнелиев се ръкува като на погребение. Той е ЗНАЕЛ кво става. И Путин е знаел, разбира се. И когато връчваше орден на нашия шеф на русофилита Малинов, му каза ДА НЕ СЕ СЪРДИ на съда и на правителството, защото са под НАТИСК.!!! Каза го НЕОФИЦИАЛНО, "на ухо" пред камерите, и това е ЗНАК. Но може ли Русия ОФИЦИАЛНО да ОСВОБОДИ ОТ ОТГОВОРНОСТ нашите власти за липсата на суверенитет? Това значи да ОДОБРИ БЪДЕЩИ ПРЕДАТЕЛСТВА на суверенитета, срещу българския и РУСКИЯ интерес. Това никоя сериозна държава няма да си позволи. И Радев и словашкия президент бяха "печени на бавен огън".
Но помните ли, как говорителката на Лавров облече Българска национална носия и каза, че България е под ОСОБЕНАТА защита на Русия? И това е сигнал. Може би срещу османските мечти на Ердоган.

2. krumbelosvet - Не е ли
19.06 00:15 Не би ли било по-точно заглавието "Русия: Спартак е българин"?


Тагове:   България,   Русия,   путин,   Спартак,   радев,


Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Минусите
20.06.2020 13:35
Минусите са от Апоапоффф и Гергер - върли БЪЛГАРОФОБИ, като ВСИЧКИ антикоми и ру-фоби.
цитирай
2. dobrodan - Следователно българофобите са русофобите
20.06.2020 13:51
и антикомунистите???
Краси, станал си ми загадка. Не разбирам дали си тъп колкото си можеш, или само се правиш на такъв?
цитирай
3. krumbelosvet - Добродане
20.06.2020 14:51
Зная, че някои мои заключения БУНТУВАТ синьото сърце.
Да не съм абстрактен.
Гергер и Апоапоффф са ДОКАЗАНИ БЪЛГАРОФОБИ (и АНТИХРИСТИ!!!). Николай Колев Бсия - също. Имам постинг за него, заради НЕГОВОТО заглавие "Българите ги остави, няма по-благодарни хора от турците". Ами Маричков? Не каза ли наскоро, че ако се впрегне българската завист, ще се задвижи ядрен реактор? И за това имам постинг. И ти си антихрист (има атеисти които НЕ СА антихристи, но ти СИ).
Работата е безпогрешна.
Ру-фобите любят ВРАГОВЕТЕ на Русия. А българинът НЕ Е между тях.
ВСИЧКИ ру-фоби любят САЩ, които ни разоръжиха и в момента ни УНИЩОЖАВАТ, заедно с цяла Европа. Брюксел е колония на Уолстрийт, (каквато е и САЩ) пълна с П А Р А Ш У Т И С Т И като нашия Станишко, агитаторът за Стамбул-конвенц.
цитирай
4. pando - Do N°3
22.06.2020 10:34
100% ISTINA!
цитирай
5. krumbelosvet - Наскоро руска ТВ
23.06.2020 20:20
Наскоро руска ТВ, като изброяваше дивизиите воювали срещу нея във ВСВ, спомена и БЪЛГАРСКИ дивизии. А знаем, че там НЯМА НАШИ ДИВИЗИИ. Борис ІІІ УСТИСКА на натиска на Хитлер.
Но в момента в Русия има мощна ПЕТА КОЛОНА, главно в масмедиите. И тая пета колона, като действа срещу Русия, има интерес да сее антибългарски настроения, за да сее АНТИРУСКИ настроения в България.
За "курица не птица..." в СССР вече писах в поста. Лесно е в една голяма страна да сееш ПРЕЗРЕНИЕ към малките у простаците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954086
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031