Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2020 12:41 - Баста на омразата между българите
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2129 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 29.05.2020 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера колегата bogil е публикувал пост под заглавие: "БОРБАТА НА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ - КОЙТО ОТСТЪПИ В НЕЯ ЩЕ ЗАГИНЕ."

И как се бори колегата с измамниците? Като плюе повече от половината българи в България. И понеже той едва ли ще публикува моя коментар към поста си, го публикувам отдално тук:

Баста на Ванче Михайловия БЯС (за младите - Ванчето е вожд на ВМРО).

Защото РАЗДЕЛЕНИЕТО на българите дава шанс на македонските измамници-сьрбомани.

НЯМА български предатели русофили.

Още в 1875-та Ботев пише за асимилаторските ДЕЙСТВИЯ на гърци и сърби:
"Ако така продължи още 5 (пет, до 1880-та, б.м.) години, Македония е изгубена за назе."

А дебелеещият блондин-министър на отбраната до днес бълнува за Коминтерна. И неговата пъклена роля за загубата на Македония след ВСВ, роля изпълнена от нашите предатели-комунисти заради руските интереси. Дали съзнава, че това са думи за СМЪРТ. Защото какво заслужават предателите?

Длъжен е да знае блондинът, а ако не знае, това говори за нивото му - пластмасиви торбички на държавно посещение.

А всъщност:

Над тоя Коминтерн е бил СТАЛИН. След като изслушал нашето и Титовото становище, СТАЛИН решава да подкрепи Тито, вероятно за да запази излаза на СССР към Адриатика. Нашите не могат да гъкнат повече, защото сме били СЪЮЗНИК на Хитлер и сме участвали в ОКУПАЦИЯТА на Гърция и Сърбия, а те искат Пловдив и София. А и Тито и Гърция са АНГЛИЙСКИ протежета, а наша ЕДИНСТВЕНА опора срещу тях е същият тоя Сталин, който не може да не калкулира и английския натиск. ТОЙ казва на нашите в прав текст, че ТРЯБВА И МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, както ТОЙ е създал Азербайджан (за да не решат азерите, че са турци). Нашите НЯМАТ СИЛАТА да опонират повече. Черна неизбежност.

НИКОЙ, Н И К О Й на света по онова време НЕ МОЖЕ да попречи на Сталин в Източна Европа. Той предвижда и взема предвид РЕАЛНО възможните У С П Е Ш Н И противодействия и ги заобикаля. Иначе нямаше да може "в съюз с враговете си да победи главния враг" (оспорва се дали това са думи на Чърчил, но са ВЕРНИ).

Това е то "предателството". И причината е, че сме били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер и окупатори, и някой наши простаци НАИСТИНА са правили някой диващини, както се случва при всяка окупация. А нашата единствена опора срещу Англия, сърби и гърци е същият тоя Сталин!!!

Това е.

БАСТА на разделението между българите. Иначе И ТОЯ ПЪТ ще изгубим.

А сега ИМАМЕ ШАНС да се защитим.



Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Аз не искам единение.
22.05.2020 14:00
Обединявай се ти с когото си щеш.
цитирай
2. shtaparov - Добра идея и напълно приемлива!
22.05.2020 16:35
Добра идея и напълно приемлива!
цитирай
3. krumbelosvet - Благодаря за горните коментари.
22.05.2020 17:25
Първия за това, че такива като apostapostoloff са един файтон хора. Ще го понесем, да са живи и здрави. Само към терор да не посягат като Ванче Михайлов. Неговият достоен приемник, дебелеещият блондин-министър с дисагите от самолета, секи ден бълнува за зловещия Коминтерн и неговите привърженици-предатели. От такива думи до убийствата е ЕДНА КРАЧКА. И кумирът на дебелеещия, Ванчето, трепа първо в Македония, после в цяла България, после и в Европа (Стамболийски е язден, пребит, клан и накрая ЗАКЛАН от Ванчеви хора, те колят и Стамболов).
Поклон за днешния БЪЛГАРОФОБ Кево-кево, че на 23 май 1990 взе интервю от 94-годишния трепач. Цитирам по памет два негови отговора:
- Вие правил ли сте терор?
- Не, терор е да избиеш ЦЯЛАТА фамилия. (?!?!?!?!?!?!?!)
- Аз познавам хората. Те не могат да са съзнателни братя, КАКТО СИ МИСЛАТ КОМУНИСТИТЕ (долни хора тия комунисти, за братство мечтаят!?!?!?!?!?!?, б.м.)
Ванче Михайлов ДОКАЗА, че и с най-краен терор НЕ МОЖЕ да се реши македонският въпрос. А терорът се поражда от СМЪРТНА ОМРАЗА.
Натам водят и ДНЕШНИТЕ сеячи на омраза. Тя НЕ МОЖЕ да не е смъртна срещу предатели. А за тях са предатели всички, които не вярват на техните планове. Видяхме резултата от тия планове. Но в наши дни срещнах млад член на ВМРО който мисли, че само с КРЪВТА НА КОМУНИСТИТЕ ще се реши македонския въпрос. И стар седесар му пригласят. То НАИСТИНА така ще се реши. Като се изтрепем българите помежду си, за кеф на македонисъите-сърбомани.
А от думите на shtaparov съм без думи. Тоя колега е изявен антикомунист!!!!!!! Затова тия негови думи са залог за ДОБРО БЪДЕЩЕ на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!
цитирай
4. krumbelosvet - 24 май
24.05.2020 09:33
- Иде Ново Възраждане, Ново "Върви, Народе Възродени" !
Повече от два века от предишното, и иде ред на НОВО ВЪЗРАЖДАНЕ.
Натрупаха се археологически и писмени документи, които скоро ще дочакат своя нов Отец Паисий.
Има в блог.бг няколко автори, ерудирани и отдадени, които разработват великата тема. Няма да ги соча. Всеки може да ги потърси в блога и изобщо в нета.
И днес, 24 май, можем с нова сила да повторим ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ-!!!
Светите братя Кирил и Методий, създали глаголицата, сигурно са знаели за Орфеевата азбука. Тогава все още са се намирали документите, грижливо унищожавани от заинтересуваните империи, ВСИЧКИ империи, естествено. Всяка империя е длъжна да води тежка битка за оцеляване и не й трябват някакви български СВЕЩЕНИ СТАРИНИ, напротив, пречат й.
Да помага Бог!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954832
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031