Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2020 15:01 - Пропагандата против карантината и маските е дивотия ако не диверсия
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1183 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 30.04.2020 07:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Независимо дали kovid19 е естествен или не, в условията на СВЕТОВНА ВОЙНА беше неизбежно да се политизира и военизира.

И Тръмп, и Борис Джонсън в началото проповядваха АНГЛОСАКСОНСКАТА СТРАТЕГИЯ. "Гответе се близките ви да умират пред очите ви у дома без помощ". Разчитали са, че вината им ще бъде прикрита от МНОГО ПО-СТРАШНИ КАРТИНИ на И З Т О К.

В ТОВА СЕ И З Л Ъ Г А Х А.

Едва започнала кризата в Ухан, Тръмп обвини Китай, че не взема мерки. Правел си е кривата сметка, че Китай има излишно население и ще приеме загубите. Но Китай взе НЕВИЖДАНИ НА СВЕТА мерки и първи ликвидира заразата. Русия също взе мерки, има най-ниска смъртност и помага на други страни, докато САЩ крадат чужди санитарни материали и обявяват собственост върху... Луната.

Изправена пред катастрофално ДИСКРЕДИТИРАНЕ пред своите граждани и пред БУНТОВЕ, върхушката на англосаксите започна да взема противо-епидемични мерки и ДА НАСОЧВА ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАСТРОЕНИЯ ПРОТИВ  В Р А Г О В Е Т Е  СИ, Русия и Китай, както и срещу ТОВА КОЕТО ГИ ДИСКРЕДИТИРА по принцип - превенцията в страните с ниска смъртност - карантина, маски и др. И се активизираха техните тролове у нас, плюс няколко идиота (да не ги казвам - С.Т., В.С. МЪНГЯРЕВ и блогери). И УСИЛИЯТА ИМ ДАВАТ РЕЗУЛТАТ.!!!

Общественото мнение полека се Ц.И.Г.А.Н.И.З.И.Р.А - дайте да си живеем живота, долу измислените ограничения на ЧОВЕШКИТЕ СВОБОДИ.

Да, но:

Най-големите защитници на правата на човека НИКОГА не са се церемонили с ПРАВОТО НА ЖИВОТ.
Само едно право не са нарушили НИКОГА - правото на ЧОВЕКА ДА ОСНОВЕ ЧАСТНА БАНКА.



Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Интервюто на г-жа Ризова с проф. Даниел Вълчев
29.04.2020 20:54
Не намерих пълния текст на интервюто. Намерих ПРЕРАЗКАЗ, от който добре личи това, което ме впечатли на живо - тоя РАЗУМЕН човек говореше разпиляно и некоректно. Понеже го имам и за ЧЕСТЕН човек, опитах се да търся причината. Тя може би се разкрива в някой КЛЮЧОВИ МИСЛИ.
1. Хората така или иначе умират.
2. Добре, че тоя вирус щади децата и младите.
3. Всички млади - на улицата (с добавката, че има предвид на работа).
Тия мисли ми напомниха първите изявления на Борис Джонсън след появата на вируса - хората да са готови да видят смъртта на близките си по домовете (цитирам по памет). Имаше подобни изявления и на Тръмп.
Понеже проф. Вълчев е умен човек, и понеже цитираните негови мисли биха имали резултата предвиден от английския премиер, изглежда Вълчев има същата идея - старите да мрат по домовете си, младите да работят. По законите на джунглата.
цитирай
2. krumbelosvet - Има пропагандна офанзива
30.04.2020 01:55
Има пропагандна офанзива против карантината, маските и др., не само у нас, но и в Русия. Тая пропаганда намира доверие у едно малцинство, достатъчно за да увеличи заболяванията и смъртността, и така ще облекчи управляващите в западните страни от общественото недоволство, достигнало опасни размери. Случайно, полза от престъпната пропаганда има Западът.
цитирай
3. morskipesni - Кирливите, 45 дни непрани маски -под брадичката.
30.04.2020 09:13
Много пазят! Гледам, хората ги носят ТОЧНО ТАКА, под брадичката. Всички- търговци, минувачи, ченгета, метачи. Работниците по улиците или строежите ги свалиха отдавна. Това е явен саботаж против мерките на Народната Власт!!
цитирай
4. mt46 - Поздрав!
30.04.2020 11:05
И аз не одобрявам тази пропаганда... За пръв път светът се бори АКТИВНО и НАВРЕМЕННО за предпазване и спасяване на хората от заразяване със смъртоносен вирус...
цитирай
5. krumbelosvet - Драги morskipesni,
30.04.2020 12:03
Имам дъщеря, която е на вашето мнение. И има убийствени аргументи като "защо кучета може, а деца не може да се разхождат" или "откъде-накъде ще ми казва полицаят дали да видя детето си при баба на село".
Ти знаеш ли отговорите?
Първият е, че кучетата са по-малко от децата и малко от тях имат домашни тоалетни, и по-трудно от децата могат да изразходват енергията си вкъщи. Мярката е от НЕМАЙКЪДЕ, а не от омраза към децата или глупост. Защото излязат ли децата, как ще ги спреш да не пипнат навсякъде и да не се доближат до приятел?
Вторият е - кой да спре потока от коли разносители на зараза? До всеки полицай да има съдия и всеки шофьор да си води адвокат? Мярката е неприятна и НЕСЪВЪРШЕНА, и тя е от НЕМАЙКЪДЕ, но статистически е ПОЛЕЗНА за бабите и дядовците, да не се разболеят, а и за детето.
А вашият аргумент за смъкнатите маски - това до голяма степен се дължи на пропагандата на ваши едномишленици. Лесно е да правиш като циганите. Те маски не носят. И вчера една се закашля на крачка пред мене...
цитирай
6. krumbelosvet - В руска ТВ имаше рядък запис.
01.05.2020 10:12
Първо мъж на средна възраст негодува, че в метрото някаква жена кашляла без да си сложи ръката на устата. После глас зад кадър съобщава, че същият мъж е починал от корона вирус. Може да е по сценарий, но едва ли. Нямаше признаци да е дегизиран. Иначе тоя мъж има близки, колеги, съседи, все някой ще се обади, че е жив и здрав.
цитирай
7. krumbelosvet - Драга Юлия,
01.05.2020 12:27
Цитираш ОСАКАТЕН от тебе мой коментар, който си ИЗТРИЛА. Начи те е шубе от думите ми. А аз пишех, че който НАИСТИНА има да каже нещо, може да го каже кратко. Иначе е литература или пропаганда. Г-н Айк прави второто и щедро отстъпва авторските права. Защото НЕ ПУБЛИКАТА му плаща.
Г-нът използва банален подход на софист. Подбрани истини, полуистини и лъжи с които "доказва" квото му е поръчано. Главното е, че ДОБРИТЕ са Борис Джонсън и Тръмп…
Имам КРАТЪК пост по темата от 29.04 15:01 - "Пропагандата против карантината и маските е дивотия ако не диверсия".
Май и ти изкарваш допълнителен доход от тролене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1970058
Постинги: 1162
Коментари: 3396
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930