Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2020 20:14 - Думите ПРОТИВ карантината и маските, са игра със СМЪРТТА
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2313 Коментари: 21 Гласове:
5

Последна промяна: 22.04.2020 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да, не са игра думите ПРОТИВ маските и карантината, защото са ИГРА СЪС СМЪРТТА!!!

ИГРА СЪС СМЪРТТА.

И президентът не остана без грях в тая "игра".

Но униформата на доктор Мутафчийски, действа на някои (знаем кои) по-зле отколкото червеното действа на бика.

Огромното мнозинство от българите разбраха истината за карантината и маските и ги спазват. Тия под 10%, които са повярвали на всезнайковци като Волен и шоумена Станислави, са ЖЕРТВИТЕ на тия многознайковци. Не може да се докаже БРОЯ на тия жертви, но в МАСОВИТЕ ЯВЛЕНИЯ тоя, който увеличава ВЕРОЯТНОСТТА за смърт, ПРИЧИНЯВА, да, той причинява С М Ъ Р Т. Пази Боже.

Пази Боже. Жалко за жертвите, особено за НЕВИННИТЕ жертви.



Гласувай:
8



1. missana - Христос Воскресе, Круме!
20.04.2020 20:19
Казваш самата истина и нека всеки я осъзнае, защото смъртта ни дебне отвсякъде. Лошото е, че БСП стои зад повечето от тези инсинуации, а целта й е прозрачна -
създаване на масово недоволство сред хората с цел сваляне на правителството и предсрочни избори. Тази партия няма доблестта да признае на Бойко, че в конкретната ситуация той постъпи с държавническа мъдрост. И слава Богу!
цитирай
2. radostinalassa - ББ направи, каквото му заповядаха
20.04.2020 20:31
Маските пазят, това е така. Има и други вируси и бацили.
цитирай
3. krumbelosvet - Мисана, явно си закърмен с антикомунизъм,
20.04.2020 20:45
Мисана, явно си закърмен с антикомунизъм, като дете на национализирани предприемачи. Тая драма ми е позната отблизо. Бог да прости жената на брат ми, майка й имала няколко шевни машини в един сутерен и ръководела шивашко ателие. Дошъл сам "национализатор", не се легитимирал, но носел пищов, изпразнил касата, взел ключовете и запечатил сутерена. Не сме говорили как после са се развили нещата, но майката е имала средства да летува на планина след 9-ти.
Но, освен подобна драма, ти за 45 години НЕВИЖДАН ЗА БЪЛГАРИЯ ВСЕСТРАНЕН ВЪЗХОД нищо дрего ли не видя? Хилядите язовири и промишлени обекти? Ликвидирането на неграмотността и туберкулозата? 30-то място в класацията на ООН за човешкото развитие? Четвъртото място в света по медали на олимпиадата в Сеул през 1988-ма, което щеше да бъде ТРЕТО ако САЩ и СССР не ни отнеха медалите от щангите? Всичко това изчезна яко дим, заедно с ръководната роля на БКП.
цитирай
4. krumbelosvet - Изтрих истеричен и мръсен коментар на гергер
20.04.2020 21:08
който коментира предния коментар. Успехите на соца, били по-малки отколкото БИХА БИЛИ при къпитализъм. Дълга тема, има не-сложен отговор, но той е ИЗВЪН темата на постинга. Може би ще се заема скоро. Не повече от 2000 знака. Толкава е обемът на "сложността" недостъпна за гергер.
СЛЕПЕЦО гергер, защо вече ТРИДЕСЕТ години НЯМАМЕ ИКОНОМИКА? А, да, ти имаш абсолютния отговор - мръсните комунисти продължават да цапат ОТВЪТРЕ гащите на капитала.
цитирай
5. staler - да, смърта дебне отвсякъде. . . . . ., ...
20.04.2020 21:48
да,смърта дебне отвсякъде......,както винаги,между другото........какво са казали сидеров и слави,може да се пренебрегне,защото те са в сферата на шоу бизнеса,но какво казват некои вирусолози и някои стат данни няма как да бъдат прескочени....напр беларус е реална държава и не е разположена нейде в свет океан ......хората точно сега трябва да коментират краха на държавата....
цитирай
6. pando - Privet
20.04.2020 22:29
Krume!
цитирай
7. krumbelosvet - Драги staler,
20.04.2020 23:46
Всеки може да стъкми от статистиката квото му требе.
Но карантината и маските са СТАРИ и ДОКАЗАНИ средства. Не съм запознат с положението в Беларус, но тя е държава-изключение със ЗАПАЗЕНА ДЪРЖАВНОСТ от соца.
Слави май изтърва шоуто и отдавна се прави на политик основа партия и заявява ГОТОВНОСТ ЗА ПРЕМИЕР.!?!?!?!?!?!?!?
Волен си е политик, който ИМА телевизия.
цитирай
8. dobrodan - За комунизма и партизаните доста неща мога да ти кажа,
21.04.2020 00:04
но ще е извън темата. Маските и карантината няма да ни спасят.
Никой не може да отлага до безкрай пускането на световната икономика в действие. Светът е устроен по този начин: произвеждаш, продаваш, ядеш.
Този вирус ще се влачи с години. Ние какво да правим: да мрем от глад или с корона, как предпочиташ? Няма ефективна защита, няма и имунитет у преболедувалите.
Ами сега?
Истината я знае всеки, но не смее да я каже, нали?
Който умре - умре. Големият напън е да не се препълват болниците с хора, нуждаещи се от помощ. Която де факто няма и как да бъде ефективна, дори и да я получат.
Питам се, къде беше светът през 2009-та година? Тогава нямаше пандемия (уж), а сега - чудо да видиш?
Ами догодина със следващия вирус? И с по-следващия?
цитирай
9. staler - ето ти безплатно жокер/предимство ...
21.04.2020 02:03
ето ти безплатно жокер/предимство на соца/----стат-та от европа,ясно показва/установено е в проучване от амер учени/ че бившите соц страни имат в пъти по малко умрели/нещо което не може лесно да се манипулира,освен в китай/очевидно заради плановите масови качествени ваксинации в миналото......така,карантината от преди месец е ок,----слаба медиц с-ма,неизвестна динамика на заразата тука,липса на маски ,апаратура ,медикаменти и пр,страх на боко от рестото на аверите и т.н.....сега обаче----първо--- Господ е над Мутафчийски второ---Мангъров е над Мутафчийски/като тесен спец с дългогод опит именно в вирусологията.....трето--короновирус като другите,всички почти ще минат през заразата,карантината променя само скоростта с която това се случва.....четвърто----преболедувалите вируса повече ги не ебе..../няма лекуван от КОВ19 в света който да се е върнал в болницата за същото/ ....пето---една година под карантина можем да стоим аз и богатите като мен.....за другите е невъзможно....шесто---бойко,боклук прост,излез и кажи----хора простете,държа карантината в тоя и вид ,защото провалената ни мед с-ма/като всичко останало в тая псевдодържава/ няма да може да се справи с 1000 с нужда от интензивно лечение/и в момента всичко по така се вози в пирого,вмв и още 2-3 места..../,ок?
цитирай
10. vmir - Лукашенко се подиграваше с вируса,
21.04.2020 03:07
наричаше го "психоза", твърдеше, че Бог е "длъжен" да пази Беларус, (какъв безсрамен начин да се постави и над Бог), а когато данните там станаха страховити, престанаха да се отчитат пред СЗО. Наглеца няма срам в лъжите и тежко им на повярвалите.
цитирай
11. krumbelosvet - Англосаксонската теза - кой умрял - умрял, ИКОНОМИКАТА е по-важна.
21.04.2020 07:57
Англосаксонската теза - кой умрял - умрял, ИКОНОМИКАТА е по-важна. Тая теза повтарят с местни нюанси нашите анти-пагони.
Да, но като почнаха да мрат хората по километричните опашки пред болниците, англосаксите запяха друга песен. Едно е да приемаш леко ЧУЖДАТА смърт, друго е да уреждаш улични морги и масови погребения.
Кой не знае, че не може без икономика? Но ако земята се засее, което не е невъзможно при карантина, няма да има глад. Ще носим една година неща от ПРЕТРУПАНИТЕ си гардероби и ще караме старите си коли. Петролът евтин... Централните банки ще напечатат пари, както го правят от почти век при цикличните кризи (вече го правят), ще преразпределят доходите така, че гладните да не тръгнат масово на бунт, правителствата ще "гасят пожари" тук-там и това е.
Защото НИКОЙ не знае как ще реагира НОВИЯТ вирус, ако го пуснем на воля. Сигурно е, че няма да измрат всички. Има хора-изключения, които и спинът не хваща. Но това не значи да се юрнем масово без презервативи. Щото и добрият стар сифилис не е шега, и гонорея има, както и всички стари настинки и др. безброй болести. А здравната система е изградена за СТАРИТЕ болести и НИКЪДЕ НЯМА ЗНАЧИТЕЛНИ РЕЗЕРВИ за големи изненади като настоящата.
цитирай
12. morskipesni - Предлага ни се изкривена, фалшива статистика.
21.04.2020 10:12
Всъщност, заразата е СЕРУМНА- привнесени чрез безконтролни биологични продукти ГМО вируси, които впоследствие циркулират като обща нозокомиална инфекция. Контаминирани ваксини срещу грип, херпес, менингококи, пневмококи и т.н. са ИСТИНСКАТА причина за корона епидемията. Умните хора ЗНАЯТ, че 70% от населението ТРЯБВА да преболедува (леко), за да няма следващи вълни. "Мерките" са БОКЛУК и аз като познаващ по-добре от (99,99% от вас) клетъчните, хуморалните и имунологични процеси и феномени (активиране, антитела, памет, резистентност), високотехнологичния (биологичен, антицитокинен, имуномодулен) пазар на "фармацията", разработките и стремежите на мултинационалните фарма-концерни НЕ ГИ СПАЗВАМ като безсмислени и глупави.
цитирай
13. krumbelosvet - Драги моряко,
21.04.2020 10:21
май баба Меркел не мисли бъш така. Но ти сигурно знаеш как да минеш между капките. И не си единствения. Недисциплинираните ще вредят колкото могат. И циганите, и турците във ФРГ между тях.
цитирай
14. morskipesni - Кратко включване
21.04.2020 11:16
Всичко зависи от това, с КАКВА ИНФОРМАЦИЯ се борави. Аз не гледам ТВ и не слушам ПРОПАГАНДА. Имам си ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОГЛЕД, напълно достатъчен за да ЗНАМ.
цитирай
15. shtaparov - Имаш право- подкрепям те!
21.04.2020 11:22
Имаш право- подкрепям те!
цитирай
16. shtaparov - но ще е извън темата. Маските и ка...
21.04.2020 11:25
dobrodan написа:
но ще е извън темата. Маските и карантината няма да ни спасят.
Никой не може да отлага до безкрай пускането на световната икономика в действие. Светът е устроен по този начин: произвеждаш, продаваш, ядеш.
Този вирус ще се влачи с години. Ние какво да правим: да мрем от глад или с корона, как предпочиташ? Няма ефективна защита, няма и имунитет у преболедувалите.
Ами сега?
Истината я знае всеки, но не смее да я каже, нали?
Който умре - умре. Големият напън е да не се препълват болниците с хора, нуждаещи се от помощ. Която де факто няма и как да бъде ефективна, дори и да я получат.
Питам се, къде беше светът през 2009-та година? Тогава нямаше пандемия (уж), а сега - чудо да видиш?
Ами догодина със следващия вирус? И с по-следващия?

А,Краси,ето къде си бил- тъкмо се чудех къде се изгуби! :)
цитирай
17. krumbelosvet - Драги shtaparov,
21.04.2020 11:52
На Добродан с който се съгласяваш (и който си служи с недоказани или опровергани хипотези), съм отговорил ИЗЧЕРПАТЕЛНО в комент 11.
цитирай
18. anonymous285 - Аз съм за маските ....
21.04.2020 12:42
СЗО,СЗО нека да четем и да се информираме по съвест.Списък на анонимните новинарски сайтове, с които да внимаваме https://uspelite/spisak-na-anonimnite-novinarski-saitove-s-koito-da-vnimavame--1
Четете как ви заблуждават тези сайтове.
цитирай
19. staler - . . с цялото ми уважение. . . . . ако до ...
21.04.2020 19:45
..с цялото ми уважение.....ако до преди месец-два е имало основания някои отговорни фактори по света и у нас да се заблудят че има алтернатива или икономиката/или здравето,жертвите.........то сега след като се натрупаха достат емперични данни и наи после взеха да слушат и мнението на компетентни ,тесни специалисти е ясно че двете ще вървят едновременно/това е в норм държави/........за пример-- железна карантина теоретично могат да спазват само пенсионерите/няма да се наложи все в един момент да почнат работа/но и туй щастие ще е до време,не заработи ли икономиката,пенсии йок/пенс фондове по цял свят са кух балон,похарчени са отдавна/............централните банки??--да,могат да печатат където съм аз, същото където е по малкия ми син,но там където е по големия ми син,няма да можете да печатите а ще трябва да вземете назаем--няма майтап,ще ги ввръщат и внуците ни........заблуда е ,че наи важната причина да е нисък броя починали в БГ е ранната и строга карантина,/това е само един от факторите/.....от зап европа се завърнаха и завръщат десетки хл бачкатори и никакви бумове,взривове/па били те и локални/ не се забелязват ....да вкарат поетапно за месец -два нещата що-годе в релси,да си приберат каскетите,пагоните,генералите и мутроминистрите и пр в кабинетите,защото до изборите време бол,нема нужда се абиме излишно.
цитирай
20. krumbelosvet - На коментар 19 отговарям
21.04.2020 21:13
в следващия постинг.
цитирай
21. missana - Слава богу, Круме, че мислиш и се стремиш към обективност.
21.04.2020 22:32
Но виждам между коментиращите на тази страница много маргинални елементи.
Още Ларошфуко го е казал най-точно: "Ние всички имаме достатъчно много сили да понесем чуждото нещастие!".

Но когато някои от тези жалки и сбъркани коментаторчета бъде докопан от коронавируса, веднага ще запее друга песен. Не пожелавам такова нещастие на никого, но мисля, че в интерес на рационалното начало е такива хора да бъдат споходени от уж "безопасния" КОВИД 19. Щом министър председателят на Англия Борис Джонсън едвам отърва кожата, какво ли ги чака тях? Аз питам - ако навън вилнее свиреп ураган, бихте ли излели от убежищата си, защото след 4 месеца икономиката ще се сгромоляса, ако останете в тях, нещастни безмозъчни гномчета?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1970766
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930