Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2019 07:36 - Случайност. Три англосаксонски удара по нас, два наши по Русия и руски ракети в Сърбия.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 882 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 30.10.2019 08:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Добрият убиец Полфрийман бе освободен в деня, в който светът разбра какви расисти и отвратителни животни са българите, бити от Англия с 6:0 на футбол.

Добрият англосаксонски убиец, при убийството е бил с право възмутен от това, че българи бият циганин. И неговата родина успя да го освободи в деня, в който...  - виж горното.

Но някой ден по-късно ние получихме нова US-посланичка. Мустафа по фамилия. Типична представителка на родината си и най-подходяща да се сработва с нас, православните. И ни я показаха не когато връчва акредитивните си писма, каквато е практиката до сега, а на летището, със семейството й. И аз, мръсен расист, отбелязвам, че съпругът й е по-мургав от нашите роми. Които не са расисти когато ни бият, изнасилват и убиват, и с право ще се зарадват на новата посланичка. Ще се зарадват повече от нас, защото ние сме расисти.

И новите мюсюлмани-роми от Пазарджик, и те ще се зарадват повече от нас, защото и те са демократи, а не мръсни расисти като нас.

И в тоя расистки мрак - светъл лъч. Нашата малолетна външна министърка, която тоя месец обвини Червената армия, че е поробила половин Европа, изгони руски дипломат. За шпионаж. Всъщност - ПОДОЗРЕНИЕ за шпионаж. Бил се срещал с наше лице, имащо достъп до класифицирана информация. Ама дали това наше лице се е възползвало от тоя достъп, и дали руснакът е знаел за тоя достъп, и дали се е възползвал - няма значение. Да се е възползвал. Щото е известно, че НИЕ съхраняваме тайните на НАТО (не и на чуждите бази у нас, защото те не са на НАТО, а на САЩ, и ние не знаем какво има или става там). Но пък знаем тайните на великата ни армия, по-малобройна от седалките на стадиона на армията. Но пък имаща ТРИ изправни самолета и очакваща още седем след три години.

Тия наши удари по Русия, са тъкмо навреме. Щото тия агресори, сред като не ги пуснахме с Южен Поток, ни заобиколиха с Турски Поток, че и пускат клон през нас, за да захранят любимата си Сърбия. В която организират учения "Славянски щит" с ракети С400. Те косоварите са знаели това, и с право ПРЕДВАРИТЕЛНО си направиха незаконна армия, да се пазят от бъдещите агресори, не ги е срам тия агресори. Които агресори обаче ще имат предвид нашите удари, когато договаряме с тях условията за транзита и потреблението на газ.

Апропо, и ислямските мигранти в Европа ще се зарадват повече от нас на новата посланичка, защото и те не са расисти като нас, а демократи. Подходящо информирани, тия мигранти може да рещат да накажат нас, неверниците и расистите...

ПАЗИ БОЖЕ.!!!


Тагове:   Англия,   българи,   Русия,   расисти,


Гласувай:
8



1. planinitenabulgaria - Този постинг доказва намеренията на библогърката Радостина/Цав
30.10.2019 09:20
да премине с Вас по същество. Като не стана с Венци и с мен, сега путканва Вас с ннадежда да й кандищшете. Аз обаче й поисках трима поръчители, тя не намери ни един.
По темата, по която пишете не е безопаснно да се пише. Един блогър, не знам дали за Вас става въпрос, писал по нея и го крумбелосветнали с дърво по фалосо. Та - будте осторожен, което означава на български, подхождайте с осторожнно внимание по нея.
Поял?
Гласувам за постиннга Ви.
цитирай
2. krumbelosvet - Колега планинар,
30.10.2019 09:50
заплашвате ли ме?
Опасността която приемам, не е по-голяма от тази която са приемали обикновените войници на България. Които НИКОГА не са бомбардирали араби и ИЗОБЩО НИКОГО.
Да пази Бог!
А Радостина НЕ МОЖЕ да е Zaw. Няма НИКАКВО сходство между произведенията им.
цитирай
3. krumbelosvet - Радостина, ти ме сети
30.10.2019 11:49
Великите англосакси имат ЖЕНСКИ имена "мечка" и "камила".
И не се мият с течаща вода, а в локвичка. И у нас, кой-знай защо, крановете на мивките по хотелите вече ги правят по английски - не можеш си плисна на очите, нито да наточиш бутилчица… Щото у нас често се случва, чешмяната вода да е добра за пиене...
цитирай
4. krumbelosvet - Е, колко смесен народ
30.10.2019 12:20
И англи, и сакси, се броят германски племена. Но там е имало и брити, и нормани, че и наши скити с гайди...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953826
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031