Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2019 12:29 - В деня на триумф за ГЕРБ и срам за БСП
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 728 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 28.05.2019 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Публикувам трето, допълнено издание на мои постове "Не разбирам Корнелия Нинова аз, членът на БСП" от 01.10.2018 и "Докато се дърляме българи с българи, Бълария загива" от 12.10.2018  

Публикувам ги за да се види, че НЕ Е БИЛО НЕОЧАКВАНО това което се случи. И че е абсолютно необходима ОСТАВКАТА на Нинова и ИЗКЛЮЧВАНЕ от БСП на Сергей Станишев.

Следват старите текстове:

Не разбирам Корнелия Нинова аз, членът на БСП


Нинова е връстница на моя дъщеря. И тя, и дъщеря ми, безспорно знаят много неща по-добре от мен - Нинова за положението в държавата, и дъщеря ми в професията си. Слава Богу, не се налага да се меся на дъщеря си, но при Нинова бих се намесил ПОНЕ ЗА ЕДНО:

Неизменно острият тон 
спрямо политическия опонент.

ТОНЪТ има стратегическо значение, независимо от същността на реалните проблеми. Може при отделни остри инциденти да е оправдан и остър тон. Но ВИНАГИ ДА СИ ОСТЪР, това не е отговорно. Намирисва на политиканство, търсещо временни ползи.

Например: 

Обвиняваш остро правителството за пътен инцидент. "Вие убихте 17 души." Това е идиотизъм, равен на идиотизма на сините, които тръбяха, как Жан Виденов е играл хоро докато са горели войниците при инцидента край София.

Другарко моя председателко, ако утре вземете властта, как ще пресечете пътните инциденти? Или корупцията? Или кво да е? Като ББ ще се оправдавате с предишните? Ама ВИЕ, т.е. НИЕ сме по-предишните. Нито ББ, нито привържениците му, НАШИ БРАТЯ и СЕСТРИ БЪЛГАРИ, ще изчезнат след изборите. И те ще ви го връщат със същия остър тон. И кво праим тогава? Ще се дърляме до кога?

Всички сме застрашени от гибел като народ и държава, Всички българи, леви и десни, бедни и богати, мъже и жени, старци и ДЕЦА.

Повтарям: Всички, В С И Ч К И сме ЗАСТРАШЕНИ ОТ ГИБЕЛ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЛЕВИ И ДЕСНИ, БЕДНИ И БОГАТИ, МЪЖЕ И ЖЕНИ, СТАРЦИ И ДЕЦА.!!!


Ако имаме някакъв щанс, тоя шанс едва ли е в ДЪРЛЯНЕТО.

Щото България загива по ВЪНШНИ причини. И ни прилагат ПРА-СТАРАТА ХВАТКА "разделяй и владей. А капитан Петко Войвода не искаше да се карат българи с българи. И аз като него. А геният на Дякона НЕ ГО ДОПУСНА приживе да израстне тоя бурен.

ПП :Знаете ли, че в Гърция, която клетите ни майцеплювци постоянно сочат за пример, е имало 3 (ТРИ) национално-освободителни организации, които са се дърляли като нашите "македонци", и ако не беше британската помощ, до днес можеше да са при Ердоган?

ПП : А в блог.бг, най-четена е... поезията. И посредствената поезия е с предимство. В моя пост "В ноктите на Звяра от Апокалипсиса", има цитат от първо лице, че политиката на Господарите (май идентични със "Звяра") е медиите да внушават Ч У В С Т В Е Н О С Т а не логическо мислене, с цел гарантиране господството на същите Господари.

Сега, бих добавил:
След като се видя, че водената от ПАРАШУТИСТА Станишев ПЕС губи десетки депутати, морален дълг на българските социалисти е  да изключат Станишев от БСП, като сигнал към ПЕС да направи същото. Защото преди НЯКОЙ да спусне с парашут Станишев на върха на ПЕС, същият НЯКОЙ го спусна на върха на БСП и той ЗАГУБИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ в България. Това вече не е български, а европейски феномен. КОЙ ИМА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ да спуска парашутисти по ръководни постове в Европа? ДоброДАШната Меркел, банкерският джендър Макрон, ишиасният Жан Клод Юнкер и ВСИЧКИ ВИСШИ ПОСТОВЕ...

Българските социалисти могат и трябва да "хвърлят бомбата", която, заедно с "жълтите жилетки" и др. несистемни партии да разтърси и събуди задрямала поробена Европа.



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Преди два месеца
27.05.2019 12:50
Отидох за първи път от години на събрание на партийната група на БСП. Помоли ме секретарката, щото щял да идва депутат във връзка с изборите. Присъстваше и председателят на БСП в район Надежда.
Първо председателят на района ни надъхваше за борба срещу грабежите на ГЕРБ. После дойде и депутатът. Ударението пак беше върху грабежите на ГЕРБ. Мислех да си мълча, но не издържах и казах, че НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ ОТ РАЗОБЛИЧЕНИЯТА. Защото колкото пъти ги наречем разбойници, те десет пъти по толкова ще ни кажат същото. Уви, оказах се пророк...
Те, отговорните другари не знаят ли, че ЕНП има монопол над медиите? И какво може да направи ЕДИН КАНАЛ на БСП срещу тоя монопол?
Май стана добре, че загубихме. Щото ГЕРБ взе 18 милиарда заеми, които не знам как ще се изплащат. Да напомням ли, че Виденовата хиперинфлация започна след изплащането на 2 милиарда дълг и незаконен отказ на МВФ за договорен транш от 1 милиард ?
цитирай
2. zaw12929 - Като се обърне колата късно е за тпзи ...
27.05.2019 16:14
Като се обърне колата късно е за този товар, но идват нови избори...Аз съм лош пророк , казах- "Простреляха се в крака!" но са живи и напред! но се надявам, че Корнелия Нинова ще се поправи- след този урок...защото я чака най тезката задача, да направо ОФ от левите сили, ако сегаПРИБАВИМ:
към гласовете на БСП се добавят тези на АБВ, на Движ 21, движ Заедно, Възраждане-, даже ДПС , като се обещае твърдо - намаляване субсидиите наполовина, връщане надвзетото и е СИГУРНО само с общ фронт ще се възроди България...
ТАЗИ ЗАДАЧА ИСКА СТРАТЕГИЯ И ПОДКРЕПА Това да се обяви на един масов митинг в СОФИЯ- 50 хиляден митинг от гореизброените сили ОФ за промяна за промяна- ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!
цитирай
3. krumbelosvet - Драга zaw12929,
27.05.2019 17:12
вие сериозно вземате глупостите на Слави. Аз не.
Великият Хелмут Кол беше уличен в НЕЗАКОННО финансиране на партията си. А Слави ни дава за пример Германия ЗА НИСКА СУБСИДИЯ на партиите...
цитирай
4. goro6 - Помислете малко бе хора.
04.06.2019 14:39
В поста "Излязохме от парламента като аслани (лъвове на майчин език)"се опитах да обясня, че изборите не са спортни срещи, а политически сблъсък. В политиката е важна тенденцията. Дори и от спортна гледна точка, резултата е равен 5:5. В политически план БСП печели, увеличава броя на депутатите и гласувалите от миналите избори за ЕП. ГЕРБ губи и гласоподаватели и депутати. Няма място за срам. Ако мислите несъответствието между очаквани и реални резултати за загуба, е друг въпрос. Но повтарям, обективно погледнато, загуба няма. Напротив.
цитирай
5. krumbelosvet - Драги goro6, комент 4,
06.06.2019 06:57
Не само за несъответствието между очаквани и реални резултати мисля. Цялото политическо говорене и ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ПАРЛАМЕНТА бяха ПОДЧИНЕНИ на "свалянето на ГЕРБ от власт". Нинова постоянно се дърляше и СЕЕШЕ ОМРАЗА. Всичко това се превърна в ЧИСТ ПАСИВ след като ГЕРБ ПОБЕДИ, победи! Би трябвало и НЕРВИТЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ да бъдат щадени. Не може уж "политически" да плюеш и лижеш...
Друг е въпроса, че БСП и България НЯМАТ интерес БСП да вземе властта. Щото в Европа остава на власт ЕНП, а трябва да се вдигат цените на ток и парно, и идва ред да се връщат заемите които взе ББ. И ЕНП, която не спря парите за своя човек въпреки доказаната корупция, на втория ден ще ги спре за "врага", както го направи за Тройната коалиция, ПО ПОДОЗРЕНИЕ.
А след изборите конференция на ЕНП АПЛОДИРА ББ за победата му над Станишев. Това ги вълнува. Да задържат властта В ИНТЕРЕС НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ ГЛОБАЛИСТИ...
цитирай
6. krumbelosvet - Да,
16.04.2023 22:39
коментар 5
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974213
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930