Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2019 09:51 - Простете, но шоуменът Станислав ПАК се олива ОПАСНО за обществото.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 824 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 24.03.2019 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така и не научих от медиите, как точно са се обгазили полицаите. И от скеча на Станиславовите актьори, пак не се разбра. Но полицаите бяха представени като безмозъчни идиоти.

Така че, АКО УТРЕ ЦИГАНИТЕ ПАК, П А К  БИЯТ ПОЛИЦАИ, вез вина ли ще е Станислави?

Никой не се сеща, че така не бива? Възможно ли е никой да не се сеща? Когато след "промените" журналетата започнаха да наричат полицаите "ченгета", а полицията "репресивни органи", още тогава НА МЕНЕ МИ НАСТРЪХНА КОСАТА. Защото АВТОРИТЕТЪТ на държавните органи, и на първо място на съда и полицията, е РЕАЛЕН РЕСУРС, без който НЯМА ДЪРЖАВА.!!! Добре, тогава "демократичните сили" искаха да съборят "тоталитарната" държава. Сега защо старият дълъг "демократ" ПАК воюва с държавата? Независимо какво си мисли той, може би, че се бори с лошия (откога?) ББ, той руши държавата и ОБЩЕСТВОТО.

Знае ли политиканстващият музикант, защо БРИТАНСКИТЕ МАГИСТРАТИ ВСЕ ОЩЕ НОСЯТ ВИКТОРИАНСКИ БЕЛИ ПЕРУКИ? Само заради традицията ли? Британската монархия затова е жизнена, защото око й не мига да отхвърли една вредна традиция. И взе снаха от народа, например, и то с африкански корени, нещо немислимо до вчера. Но Британската държава не забравя ВСЕИЗВЕСТНОТО, че без АВТОРИТЕТА НА СЪДА, н я м а  държава. Съдебните грешки са неизбежни, затова има апелация, и три инстанции, и адвокати... Но ако всеки който губи дело има право да плюе съда, това е огромен стимул за престъпността.

Полицията е не по-малко важна част от право-охранителната система. Затова не я обичат престъпниците и някои малцинства, и футболните хулигани, и махалите които раждат най-много престъпници и хулигани. Трябва ли телевизията да приглася на утайките на обществото?

Едно е да организираш концерти на световно равнище по стадионите, друго е да се месиш в държавните дела, от които БЕЗСПОРНО разбираш по-малко, отколкото от свирене на виола, за което все пак си учил.

Ще напомня още една ХРОНИЧНА ГЛУПОСТ на дългия шоумен, за да ПОДЧЕРТАЯ  още веднъж, че е опасно човек който глупее хронично, да създава общественото мнение. Тоя забогатял телевизионер много си харесва думата "пич". Като висш комплимент. И на жени казва "пич". Ми оти не каже п.чка?

ВСЕЗНАЕЩИЯТ САМОЗВАН БУДИТЕЛ, не знае ли, че тая ТУРСКА ДУМА, според речника на чуждите думи в българският език значи КОПЕЛЕ, незаконно-родено дете, и ДОЛЕН, УЛИЧЕН ЧОВЕК. Как ли звучи тая дума на братята турци? Едва ли авторитетно. Сигурно ни се подиграват помежду си. Но не им е работа да ни учат на обноски и да ни оправят телевизията. ТОВА Е НАША РАБОТА.

И за тая работа си има държавен орган СЕМ. А и народното събрание, също постоянно оплювано от богатия ТВ-герой, бива да контролира обществено-опасните публични изяви...

Накрая ще прибегна до умишлена провокация. Разпасалият се шоумен заслужава аватар ЧИЧКО-П.ЧКО. Или може би дядо П.чко. Добре е който хвърля камъни да помни, че и той има прозорци.






Гласувай:
4



1. zaw12929 - Заставам на страната на полицаите- ...
20.03.2019 20:06
Заставам на страната на полицаите- да им се пази авторитета
Друг въпрос е защо ползваха спрей- кого плашеха?! Полицаите бяха по вече от протестиращите и Министъра на МВР сам критикува случая подобно на Слави. Даже и вятъра не ги оправдава. Грешките се казват -

Правилна е изцяло позицията ви за полицията, тя се нуждае от авторитет- че "Полицията е не по-малко важна част от право-охранителната система. Затова не я обичат престъпниците и някои малцинства, и футболните хулигани, и махалите които раждат най-много престъпници и хулигани.

Едно е да организираш концерти на световно равнище по стадионите, друго е да се месиш в държавните дела, от които БЕЗСПОРНО разбираш по-малко, отколкото от свирене на виола, за което все пак си учил." Това не е намеса в държавните дела, а позиция на Шоуто- да е актуално и го прави успешно. От малко хумор глава не боли. Защо така социалистите не понасяте хора- друго мислещи- това е демокрацията .

Поздравление но не разбрах израза "Трябва ли телевизията да приглася на утайките на обществото?" в случая позицията на Слави е правилна- малко смях не вреди- но кои са тук утайките - полицаите, протестиращите или шоуто
Твоята оценка за Слави е излишно пристрастна- той не свири на виола в предаването си и прави много за да даде път на българските таланти. Също, като оценката на Нинова за Станишев или за Бойко- атакуването на личните му постъпки не е важна за политиката на БСП и така, за пореден път ако загуби изборите-= трябва да си подаде оставката и като не е Станишев в Брюксел - ще заеме мястото и. Защото Корнелия Нинова се изявява като Бойко- не се съобразява с мнението на колективния ръководен орган и за жалост не търси обединяване,( от както зае поста лично отсвири и АБВ и Татяна Дончева и колко още партии се нароиха - тя си а си създава врагове, от социалистите на България и на Европа.
Ти побърза отново да напишеш, че Станишев е парашутист... т,н и не можеш да извадиш най важното, че от 89 година до днес най успешното управление е на Станишев- по икономически показатели и тази оценка е важна, ако искате БСП да спечели, а не с тези недалновидни, даже глупави атаки.

цитирай
2. krumbelosvet - Парадокс
21.03.2019 05:38
Кого учите на социализъм? И кого учите на родолюбие? ВРЕДИТЕ които причинява Триф с идиотското си политиканство, далече надхвърлят добрите му дела. ТОЙ УЧАСТВАШЕ И В СВАЛЯНЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. Голям антикомунист, седеСРАЛ, и автор на абсолютно бездарна чалга, на светлинни години от кръчмарските образци на сърбите.
Разбирам нещичко от икономика. Не само защото писана от мене дипломна работа, получи отлична оценка в УНСС. Да, Тройната коалиция бележи ненадминат връх в нашата икономика, но бедният Серго няма КАПЧИЦА заслуга за това. Загубите на избори обаче са негови. Пак забравяте случаят Пеевски, заради пустата пенсия. За тоя случай, той трябваше да бъде изключен от БСП. Вместо това, синчето на МАЙКА СИ п а к беше спуснато с парашут, на още по-висока връх.
И един полицейски детаил.
Помните протестите срещу "КОЙ предложи Пеевски". Тогава българската полиция прояви БЕЗУПРЕЧЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Ако украинската беше на това ниво по време на Майдана, сега Украина щеше да благоденства и Крим щеше да си е неин...
цитирай
3. bojil - Ами добра си е статията- хареса ми в ...
22.03.2019 21:37
Ами добра си е статията- хареса ми в общи линии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1956069
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031