Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2019 10:51 - Ни срам, ни очи от австрийски евреин по БНТ1 в "Панорама" на 04.01.2019
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2439 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 19.01.2019 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Да уточним, има различни евреи. Не всички са световни БАНКЕРИ-глобалисти или техни служители. Такъв служител е, формално или не, споменатият гост на „Панорама”, австрийският писател Роберт Манасе (баща му бил спасен от концлагера Аушвиц). Той се разпени против НАЦИИТЕ, щото те били причина за войните. В Европа не требало да има нации (но подкрепи сепаратизма на каталунците, една кандидат-нация, която всъщност ще пороби не-каталунците там). Лошото е, че това не е ЛИЧНО мнение на госта панорамски, а РЕАЛНА ПОЛИТИКА на реалните управляващи Европа – Меркел, която покани ВСИЧКИ мигранти без да пита никого, и заемащите ВСИЧКИ високи постове в ЕС. В това число и нашият Станишев, световно неизвестният парашутист начело на ПЕС и агитатор за джендър-идеите. Колко трябва да са могъщи глобалистите, за да назначат всички тия парашутисти?

Не е много дълго интервюто, но когато са изречени много лъжи, опровергаванито им е по-дълго от лъжите, и не му е тука мястото. Всеки може да намери интервюто в нета и сам да види плитката „логика”. Тук ще цитирам само един въпрос и отговорът:

"Затова ли твърдите, че Европейският съюз се роди от концлагера Аушвиц?

- Аушвиц е най-радикалният пример докъде могат да доведат национализмът и расизмът. Най-ужасното проявление на идеята за унищожение на другите."

Но от Аушвиц (и въобще от Холокоста) се роди... еврейската НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА Израел!!! И прогони и ИЗБИ хиляди палистинци. И президентът Тръмп призна Йерусалим за нейна столица, напук на останалия свят (без самия Израел). И за това австрийският миротворец просто си мълчи.

Толкова за интервюто. И понеже глобализмът е политика на световните банкери (които са изключително от ЕДИН етнос), нека разгледаме ЕСТЕСТВЕНИЯТ И НЕИЗБЕЖЕН ПРОИЗХОД НА БАНКЕРСКАТА ГЛОБАЛНА КОНСПИРАЦИЯ:

От древността до днес, развитието на ИКОНОМИКАТА подготвя банкерите за днешната им роля на глобализатори. И понеже са НЩОЖНО МАЛЦИНСТВО, и плановете им все повече обхващат ВСИЧКИ СФЕРИ НА ЖИВОТА, и не са за пред хората, те няма друг избор освен конспирацията.

Независимо дали е по-вярна
 „принадената стойност” на Маркс или „спестяванията” на Кейнс, в някои банки се натрупват пари от порядъка на цената на Глобуса. И банкерите няма какво друго да си купят освен тоя Глобус  А той струва колкото тайните свръх-науки и свръх-технологии, плюс нужните въоръжени сили.

Изглежда просто – банките дават чужди пари с лихва и печелят. Но не е просто. Първите съвременни банки имат над 5 века история, но и Соломоновият храм преди 3000 години е бил банка, и други преди него. Страшна сила е тоя ВЕКОВЕН ОПИТ със злато и пари, с депозити, кредити, спекулации, грабежи, войни и кланета. Опит положителен и опит отрицателен, еднакво ценни.

Библейският Йосиф (Битие, гл.41-47) не е банкер, а продаден в робство син на Йаков-Израил, издигнал се с разум и ясновидство до пръв съветник на фараона. Той тълкува един сън на фараона като пророчество, че предстоят 7 плодородни и после 7 гладни години (такива 7-годишни цикли са познати на науката). Съветът му е, да се въведе данък 20% от зърното, то да се събира в държавни хамбари, и да се продава през гладните години. Настъпва глад, само фараонът има зърно и започва да продава. Първо срещу сребро, като свърши среброто – срещу земя, а като свърши земята – срещу самопродаване в робство.

Без държавната въоръжена сила, хамбарите просто щяха да бъдат разграбени. И повечето зърно – похабено или изядено набързо. След тази 14-годишна операция, фараонът става собственик на повечето египетска земя с нейните жители. Но след време заслугите на Йосиф са забравени и евреите, заради опасно-бързото им размножение, са подложени от нов фараон на геноцид – избиване на всички новородени момчета. Могат ли евреите да не се сетят, че ще е добре не само парите, но и СИЛАТА да е в ТЕХНИ РЪЦЕ? А са малобройни. Но е природен закон, че ВСЯКА ЗАДАЧА може да се реши с ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ.

Тази история прилича на приказка, но приказка по действителен случай, като се знае, че не един чужд владетел по-късно е използвал предприемчивостта и финансовите умения на еврейски съветници. Знаят се и многото погроми над евреите по света (богаташ и лихвар без въоръжена защите, са лакома лесна плячка). И те са принудени да се учат на самоотбрана. И каквото са научили, го пазят в тайна, иначе няма да „работи”. Ето ти съдбовен исторически опит в КОНСПИРАЦИЯТА. Но тук ще разгледаме по-конкретно произхода на СЕГАШНАТА глобална конспирация.

Споменахме, че в някои банки се натрупват пари, доближаващи цената на Глобуса. Чии са тия пари и зашо животът си върви без тях? Ще избегнем историческата рязходка до Маркс и Кейнс. Но трябва да отбележим, че ЦИКЛИЧНИТЕ КРИЗИ на капитализма НАИСТИНА се дължат на НЕПОХАРЧЕНИ от капиталистите ТЕХНИ пари (да оставим спорния въпрос защо са техни, но спестяванията на останалите граждани са незначеителни). И тук държавата може да напечати пари и да наема безработните за осъществаване на какви да е проекти. Примерно - египетски пирамиди или грандиозен язовир в Северна Америка. Това е по-дибре за всички, но като „страничен ефект” расте паричната маса, и много по-бързо расте тая в банките. Простете за куцото обяснение, но иначе трябва да се пишат томове. И те сигурно са написани, но са ТАЙНИ, иначе НЕ-банкерите ще се разбунтуват. Остава само да добавим всеизвестното, че една частна банка печати и дава с лихва (и на държавата с лихва) валутата на същата тая държава...

Тук трябва да отворим скоба.

Наполеон и Хитлер си имаха артилерийска атака и блицкриг, номера с които биеха наред, докато битите усетиха номерата, и ги биха с предимството на мнозинството. Вече близо 30 години Щатите бият наред и господстват на планетата, но не успяха да угасят последните огнища на ОТБРАНА (НЕ съпротива). И даже обикновени хора започнаха да се усещат за номерата им, МНОЖЕСТВО НОМЕРА, така многоходово планирани, че пораждат предположения за свръх-компютър, за ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. Това е възможно, десетилетия след епохалните трудове на Норберт Винер, положили основата на науката за УПРАВЛЕНИЕ НА  В С И Ч К О – машини, човешки разум и психика, общества, война, даже за изобретения, открития и проектиране на многоходови каскадни операции със СВЕТОВНО-ИСТОРИЧЕСКИ ЦЕЛИ, невъзможни в един ход.

Да не започваме от ВСВ, нито даже от „тройния шлем” на САЩ през 1968г. – свалянето от власт на врага на долара Дьо Гол, антисъветската, антисоциалистическа и про-доларова „Пражка пролет” (ще видим и др. „пролети”) и убийството на негърския вадач Мартин Лутър Кинг. Да започнем от войните на САЩ срещу Ирак, потопили в ХАОС тая страна и дали войници за Ислямска Държава и мигранти за Елропа, Либия и др. „арабски пролети” със същия резултат (плюс унищожаването на военната сила на враговете на Израел), Сирия, заради която Меркел отвори границите на Европа за ВСИЧКИ ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ – афганци, пакистанци, африканци... Джендър-атаката срещу семейството, истамбулската конвенция срещу мъжете, ЗАЩИТНИЦИ на децата, семейството и Родината... Плюс споменатото окупирани на ВСИЧКИ ръководни постове в ЕС, с Жан Клод Юнкер начело, за срам на Европа и за подигравка и кураж на мигрантите...

Европейският Съюз и еврото, БЯХА естествен конкурент на САЩ и долара. БЯХА и вече не са. На ред са другите пречки за тържество на глобализма.




Гласувай:
7



1. elenkokoschkov - ОТ ЕВРЕИН СРАМ И ОЧИ
07.01.2019 11:31
'СЕ ЕДНО ОТ УМРЕЛ ПИСМО!!
цитирай
2. zaw12929 - Печалбите на банките у нас може да ...
07.01.2019 12:14
Печалбите на банките у нас може да надхвърлят рекордните 1.5 млрд. лева, които ще се изнесат- защото те на са български

Прочети още : https://www.actualno/business/pechalbite-na-bankite-u-nas-moje-da-nadhvyrljat-rekordnite-15-mlrd-leva-news_714131.html
© Actualno
цитирай
3. krumbelosvet - Има различни евреи.
07.01.2019 14:44
Норберт Винер, например, бащата на кибернетика, е един безкрайно съвестен чпвек, който прави всичко възможно, първо, да не "пусне злия дух от бутилката", и след като не успява - да предупреди света. Не му стигна живота...
цитирай
4. krumbelosvet - Вече 24 часа са замразени прочитите на поста.
09.01.2019 10:01
Това не става от самосебеси. Май освен помпиери, има и анти-помпиери. Но нищо. Човек предполага, а Кой РАЗПОЛАГА?
цитирай
5. apostapostoloff - Наскоро руснаците най- сетне
11.01.2019 14:28
разсекретиха архивите на Аушвиц, които те бяха прибрали.

Педантичната немска ръка беше записвала съвестно броя на умрелите в лагера. Оказа се, че през всичките години там са умрели 53 000 души.

Туй то. Толкоз.
цитирай
6. radostinalassa - Ние сме против унищожаването на нациите
11.01.2019 18:11
Това стана в САЩ. И не е нещо добро. Както и техния технократичен начин на живот. Те биха изостанали и в науката, ако не използват чужди учени.
цитирай
7. radostinalassa - Това е практика да се намаляват или ...
11.01.2019 20:36
силно надуват прочитите на постингите. В концентрационните лагери е ставало обработването на евреите за изпращането им в Израел. Там е имало библиотеки, болници, РО. А са правени на сапун само евреите с баща ариец, които се явяват славяни. Хитлер сам е имал еврейска и негърска кръв.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954281
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031