Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2017 16:33 - Спор няма - 7-ми ноември падна и СЕ ОТПРИЩИ ЗЛОТО по света
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.11.2017 06:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

И това отприщване на злото е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че държавата изградена от Революцията на века, е била ПРЕГРАДА за злото.

Да правя ли опис на злото? Има ли още някой да не го вижда? НЕ, всички го виждат. Но знаем кой държи монопола на медиите и социалните мрежи, а тяхната сила е страшна. Цветните парчета на КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯТА, бяха наречени „революции” и „пролети”. И отговорността за злото беше прехвърлена на горките МЕСТНИ персонажи, оръдия или противници на ГЛОБАЛНИЯ план.

Три събития през 1968г. - антисъветската „Пражка пролет”, свалянето на врагът на ДОЛАРА, генералът-президент Де Гол, и убийството на черния вожд Мартин Лутър Кинг - укрепиха позициите на долара и на САЩ. Засега можем само да гадаем, дали тогава магнитните бури от особения „двувърх” максимум на Слънчевата активност, или МАСОВИ опити с психотронно оръжие, са били двигатели на тия ПРОАМЕРИКАНСКИ поврати. (Лабораторните опити за създаване на психотронното оръжие са от преди ВСВ.)

Следващият Слънчев максимум подгря с магнитни бури (плюс психотроника?) Полската „цветна революция”. Профсъюзът с име „Солидарност”, която е идеал социален, отне моралното право на социализма и постави началото на неговото ОТСТЪПЛЕНИЕ. Обаче СЕГА вождът на Солидарност и бивш президент, и бивш електротехник от УМРЕЛИЯ ВЕЧЕ Гдански корабостроителен гигант, Лех Валенса признава, че Полша е загубила в прехода ПОЛОВИНАТА си икономика. Въпреки опростените 40 млд. долара дълг. Ние имахме малки дългове, но не ни опростиха нито цент, напротив. Щото не сме католици и русофоби като поляци, чехи, унгарци и др. „по-успели” в преходите си.

А какво стана в родината на 7-ми ноември след тая дата и до днес? Дебелите томове на Шолохов описват само КРАТКИ МЕСТНИ ЕПИЗОДИ от великата трагедия. Трагедия ОПТИМИСТИЧЕСКА, според чудесното попадение в заглавието на известната съветска пиеса. Как да се обобщи това в кратък пост?

Маркс разобличи експлоатацията, а Октомври разпали омраза срещу експлоататорите и им отне собствеността, и властта, и силата в Русия. Капиталистите в развития Запад БЯХА ПРИНУДЕНИ да намалят експлоатацията и да насочат главното си внимание върху НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЯ ПРОГРЕС и всестранна ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ. Две неща, които според Маркс стават от самосебеси, но не така се оказа. Вече разгледахме как капиталистите ПОБЕДИХА с тези две неща. Сега трябва да обърнем внимание как СССР, с трудно отчупени парчета от тия две неща, просъществува 70 години, изгради мощна индустрия, победи Хитлер и ПРЪВ прати спътник и човек в космоса.

Убеденост, непреклонност и ДВАМА ГЕНИИ, са най-краткото обяснение за невероятното ОЦЕЛЯВАНЕ и безспорните ПОСТИЖЕНИЯ на СССР. Трети гений не се роди, или Сталин грешно го избра, или някой все пак го надхитри най-после. Но след смъртта му през 1953г. неусетно започна упадъкът, който премина в застой и в ПОРАЖЕНИЕТО, което се случи пред очите ни.

Следва продължение, живот и здраве.

 



Тагове:   октомври,   сталин,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1971173
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930