Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2017 17:23 - Май Христос наближава. Иначе как папата ще се изпусне...
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1328 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На 14 май публикувах поста "Папата поправя Христос и се включва във войната". Изминалите дни, рядко днамични, ме убеждават, че наближава развръзка. Дали на войната или на папската ПОДИГРАВКА с Христос?

В споменатия КРАТЪК пост, посветен на обширно, фундаментално интервю на "папа Франциск", споменавам само три, най-важни според мен, изяви на папата. Сега ще изключа войната, и ще наблегна САМО на ПОДИГРАВКИТЕ с Христос. Изпуснати прекалено грубо за елитен йезуит. Предполагам, че вече съжалява за изпускането.

Исус прави нечуваната демонстрация, измиване и избърсване краката на СВОИТЕ УЧЕНИЦИ, които са му по-близки от семейство, за да се запомни завинаги, че учителят, че водачът, трябва да служи, а не да властва. Папата, разбира се, знае това. Но си позволява да НАДМИНАВА Господа, като добавя целуване на крака, и то на хора, които, най-меко казано, НЕ СА му ученици и семейство. Най-меко казано. Това е 100% пародия, подигравка. Йезуитът поема личното унижение КАТО ЗНАЕ, че в очите на придошлите воини на Мохамед, това е ПРЕДСМЪРТНО унижение и подигравка със самото християнство. Не може да не знае това, което милиони знаят. "Светият отец" работи за победата на Мохамед!

Но това не е върхът на подигравката. Известно е, че молитвата наричана "Отче Наш", е продиктувана лично от Исус. С думите "А вие се молете така:". Интервюто, разбира се, е с предварително съгласувани въпроси, вероятно и някои са поискани от папата. На въпрос за какво е допустимо да се молим, Господната молитва е най-верният отговор, а според мен - единственият. "А вие се молете така"! Разбира се, ако имаш вкъщи болен, особено дете, не може да е грях да се помолиш конкретно за болния.

Но папата "забравя" думите от молитвата "насъщния ни хляб дай ни днес" и допуска пред журналиста ДА СЕ МОЛИМ ЗА ПАРИ, "за месечната издръжка на семейството". НЕ само за "насъщния хляб" (то и бензинът е издръжка, и колите са различни, и броят им в семейството може да е различен , и семеен палат ако имаш, и той има издръжка, и слугинята или слугите, ако са много...)

Но не това е най-важното. Като се молиш за пари в наше време, ти поставяш БАНКИТЕ за посредник с Бога.!!! А банките, особено цнтралните банки, особен тия на САЩ и Европа, могат да действат СЪГЛАСНО АПОКАЛИПСИСА.!!! Могат да затруднят милиарди хора да си купуват храна, могат и да ИЗКЛЮЧАТ отделни лица или общности от търговския оборот...

Ако елитен йезуит казва посочените неща, той НЕ МОЖЕ ДА НЕ ПОМИСЛИ, че тия думи дават основания за обвинение в богоборство, за подозрения, че скоропостижно и извънредно избраният папа, при жив предшественик,
може да е Антихриста.
Да, МОЖЕ.



Гласувай:
6



1. debeloto - не е той антихрист. антихристът ще ...
08.06.2017 17:42
не е той антихрист. антихристът ще се опита да заблуди евреите, трябва да произлезе от тях, за да го приемат и ще се опита да ги накара да му се поклонят. има и други условия, но това, да е евреин, е основното, за да заблуди избрания народ.
цитирай
2. monbon245 - Постинга е супер, както винаги.
08.06.2017 17:46
ама защо се чудим на тия неща? Прилагам линк с едно от най-големите богохулства на папата: https://www.youtube/watch?v=0A7rXiPS08U
тук той казва, че „КРЪСТА Е ПРОВАЛ (КРАХ, НЕСПОЛУКА) - „EL FRACASO DE LA CRUZ"
ако беше провал, то тогава християнството не би имало смисъл. Щеше да си е поредната религия за някое мъртво божество, но нашият Господ Исус Христос е Живият Бог и няма друго име, чрез което да сеспасяват хората по земята и да имат вечен живот! Амин
цитирай
3. krumbelosvet - Към комент. 1
08.06.2017 19:06
Много усилия ми коства КРАТКОСТТА на постовете ми, но това крие рискове. Не исках да отварям темата, че папата, по вероятно, не е самият ГЛАВЕН антихрист, а негов служител. Затова употребявам думите "може да е". Ако е въпрос, имам и пост "666 днес", за "звяра", друг служител на врага Божий. Но има ли абсолютна пречка папата да е юдеин, след като е можело да е жена? Проверката за пола на папата включва опипване на тестисите, но не и визуален контрол за обрязване. Прощавайте за натурализма, но сигурно знаете как се проверява пола на папата при избирането му.
Освен това, за един йезуит едва ли е проблем да е юдеин по душа, без да е обрязан.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974288
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930