Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2016 12:50 - Признавам си, следя изявите на Путин на живо.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2838 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 25.02.2017 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И в по-предния си пост писах с безпокойство за нарастваща прилика с Горби в пустословие и угодничеството към него.

Сега слушам поредната голяма пресконференция на президента на Русия. Ако е имало болест, е изликувана. Ако е имало хакване на мозъка, е поправено. Путин, без да чете, демонстрира невероятна осведоменост по икономическите въпроси, за външно-политичиските и военните да не говорим. Нещо повече, отговори получават и чужди журналисти, и крайно враждебни и пристрастни.

Американец например нагло попита дали са възможни предсрочни президентски избори. Путин спокойно уточни "В коя страна?" След кратко слисване, врагът се усмихна и с отбранителен тон каза "В Руската федерация". "Възможни са, но не са целесъобразни", беше отговорът. Само преди 20-ина дни при същия въпрос Путин не се овладя бързо и напомни, че е президент на голяма страна и такъв въпрос е недопустим (да обяснявам ли, че въпросът предполага смърт, нелечима болест или загуба на парламентарви избори и импичмънт, и е опит за внушение и предизвикване на тия събития, както и, че е психическа атака срещу президента.).

Всеки може да намери записи на пресконференциятя, няма да я преразказвам.

Само моля, ако някой знае за какво русите плащат, да ме осведоми, защото не съм богат. А сериозно, даже родоначалникът на русофобията у нас, Стамболов, не смее да говори за рублажии. Сега го надминаха. Нормално. Тече новата Кримска война с почти същите противници като първата. А срещу Русия са и претендентите за ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ !!! С нас барабар. За България ли работят русофобите? Риторичен въпрос.

Живи и здрави и с нами Бог.



Гласувай:
14



1. maruderka - Тези, които путиноидите, кланящи ...
23.12.2016 12:52
Тези, които путиноидите, кланящи се на един урод, наричат русофоби,
всъщност са истинските българи.
Защото БОТЕВ, ЗАХАРИ, раковски, СТАВБОЛОВ СЪЩО СА НЕНАВИЖДАЛИ РУСКАТА КОЧИНА.
цитирай
2. tomcat2 - Само можем да мечтаем за такъв да...
23.12.2016 14:38
Само можем да мечтаем за такъв даържавник като Путин!
цитирай
3. krumbelosvet - Г-жо мародерка,
23.12.2016 21:08
Най-силното ви "оръжие" е, че заменяте името на Русия с български диалект на женски генитали. На руски "путь" е път, а путка е пизда. Един ден, като го няма Путин, как ще ругаете СВОЯ НАРОД, за това, че не мрази Русия? Знаем кого любите и това НЕ Е БЪЛГАРИЯ. Америка любите, защото сте глътнали "Гласът на Америка" като шаран въдица. А според тоя глас ние сме били "най-робски покорни" на съюза. Те не знаят, милите, че първата социалистическа група в царска Русия е създадена от Димитър Благоез, че ние сме дали Кирилицата на Русия, а не обратно, че първият руски патриарх е българин... Добре, чичо Сам не знае или се прави, а вие мозък имате ли? Путин е от вчера до утре. Русофилите са от преди освобождението и ще бъдат след вас, фашистите. Защото племената на двама от братята на Аспарух са там, и не само в Чувашия и "Татарстан", а по цялата руска земя. Защото там са гробовете на Кубрат и Аспарух. И защото без Русия сега щяхме да сме в миналото или щяхме да сме по-зле от кюрдите - те все пак са мюсюлмани...
цитирай
4. jelezov - Споделям идеята на поста. Не владея ...
25.12.2016 06:03
Споделям идеята на поста. Не владея западен език, но руският ми помага да гледам на света през „широко отворен прозорец”, доколкото на този език се превежда и публикува всичко ценно от световното духовно производство. Отношението ми към В. В. Путин е сложен проблем. Аз съм комунист-марксист, а той не е и това, разбира се, е определящо в отношението ми към него. Някого е бил истински комунист но е еволюирал, както милиони други, към неолибералната идеология. Това обаче не ми пречи да смятам, че е държавник от изключително голям калибър, какъвто, за съжаление, днес на Запад няма.
Коментарите на марудерката трябва да се трият, защото само замърсяват виртуалното пространство. Но сега ще й отговоря, защото е изписала една много широко разпространена заблуда – плод на невежество: „Защото БОТЕВ, ЗАХАРИ, раковски, СТАВБОЛОВ СЪЩО СА НЕНАВИЖДАЛИ РУСКАТА КОЧИНА.”
Когато посочените титани на Мисълта и Духа са живели, Русия е била една от няколкото световни империи, а политиката й изобщо, както и към България и българите, не е била нито по-добра, нито по-лоша от политиката на останалите. Тогава Западна Европа и Северна Америка са най-развитите региони в света, доста изпреварили Русия. Това обяснява отношението на една част от българските възрожденци към Русия и към Запада, което е било тъждествено с отношението на техните съидейници в самата Русия.
Българинът-русофил обича Русия такава, каквато е. За него е кощунство дори да си помисли, че Германия, Франция и Западът изобщо са кочини, въпреки че и там вонящите особи, като марудерката например, са твърде много.
Българинът-русофоб може да ХАРЕСВА някого или нещо, но НЕ ОБИЧА никого, – нито човеци, нито народи – защото е ЕГОИСТ по определение. За него омразата изобщо е манна небесна.
цитирай
5. krumbelosvet - Политиката и ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ
25.12.2016 08:34
са изкудтво на възможнто. След Горби и ПОРАЖЕНИЕТО в студената война, авторитетът на комунистите в Русия беше сринат. Какво е комунизъм? Маркс веднъж казва, че не е марксист. И аз не мога да кажа, че съм комунист. Мирогледът ми се корени в природо-математическите науки, но съм чел много художествена литература, и Капиталът на Маркс, и Кейнс, и американски учебници по икономикс, а и практически съм работил с икономически критерии. В по-предния си пост писах, че до края на Съюза някои техни учени пишеха, че РАБОТНИКЪТ прави техническия прогрес. Невъобразима глупост, но сям я чел в официално съветско издание през 1986г.!!! Това ли е комунизъм - против "гнилите интелигенти"?
цитирай
6. mt46 - Поздрав!
29.12.2016 13:14
Путин е световнопризнат политик и лидер... Срещу него лаят политически джуджета и русофоби, пригласящи слугински на американската пропаганда...
цитирай
7. milady - мн.добър пост, крум...
14.01.2017 12:20
когато има факти, емоциите са излишни...
много е сложна геополитическата обстановка...
в момента в Световен план..
поздрави..
цитирай
8. krumbelosvet - Сложно, Миледи,
21.01.2017 05:26
И изчезна звателният падеж. Щото го няма в английския. Но има и по-зле от нас. В Русия вече не наблюдават и даже не гледат, а МОНИТОРЯТ горките! Пази, пази, пази Боже!!!
цитирай
9. djani - Ех, дами и господа!
25.02.2017 14:22
От постинга ми "Да, признавам си..."
Да... Признавам си, признавам си! Без да съм бит, горен, давен, без да ми забиват клечки под ноктите и о, ужас, да тъпчат мусаката на тъщата в устата ми. Да, да, путинофил съм! Та, кое истинско мъжко сърце не се разтапя от нежност и нега, от видението на скритото в нашенската асоциация с името на Путин. Или, при споменаване на водката „Путинка”. Е-е-ех, тя може да довърши и съкруши всеки, дори и най-пропадналия алкохолик. Как само въртим вратовете си до изкълчване, при разминаване по улицата с някои от прекрасните и женски аналози? Да, това е първосигнално, но навярно и една от причините за разрасналата се неимоверно у нас путинофилия. Интересно, защо например, споменаването на името Обама предизвиква в болшинството от нацията усещането за „Еба ма”? Народеца ни, въпреки яростно набиваните в главата му от политици и медии „демократични” и прочее евроценности, си остава прост, неразкрепостен и все още хетеросексуален. Може би, заради 500-те години чуждо „присъствие”, атавистично все още чувства болката отзад. И му е болно на душата и самочувствието. И се дърпа инстинктивно...
цитирай
10. krumbelosvet - Мерси, фобе "джани", тенкю, знаем поради что си "джани", Паисий е писал за тебе.
07.03.2017 08:38
"Народец" сме за фоба. И "ни боли отзад от турско" според фоба. И Обама е "еба-ма" според фоба.
Имам два поста "Кого люби русофобът" с основна идея, че това не е България и българите. И затова викам мерси и тенкю на фоба "джани", щото ДОКАЗВА тая МОЯ ТЕЗА. Имам и пост за Русохейтър.
Интересно ми е, след Путин, как фобите ше ругаят народа си? Щото Путин е от вчера до утре, а възрожденския дух на Паисий е отпреди русофобите и ще остане след тях. Лош народ сме, ей, не забравяме от къде сме дошли, къде са гробовете на Кубрат и Аспарух, и потомците на двама от братята на Аспарух, и кой дойде да бие турчина, щото НИКОЙ ПОРОБЕН НАРОД не може САМ да бие една империя. Кюрдете до днес теглят ярема, а са мюсюлмани, а с нас щяха да се оправят като с арменците. Западът повече от век не призна геноцида, щото Турция е НАЙ-ВАЖНИЯ СЪЮЗНИК срещу Русия. (Апропо, знаете ли защо град Самара подярява знамето на опълченците? Щото ПОМНЯТ, че са българи!!! И сигурно някои помнят до днес.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955039
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031