Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.07.2021 13:59 - ЗЕМЯТА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ МРАКА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2485 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 23.07.2021 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗЕМЯТА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ МРАКА.
В тази последна седмица на юли 2021 г. най-добрата информация, която човечеството би могло да получи, несъмнено е озаглавено днешния текст.
ЗЕМЯТА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ПОЛЕТО НА МРАКА. И е необратимо!
Не остава тъмен ред освен въплъщението.
През последните години цялата информация от висшите планове винаги е казвала, че Астралата на Земята е премахната.
Това предизвика много чакане и в известен смисъл много тревожност, особено за хора, които са следили събития като това. Имаше дори няколко смущаващи ситуации, защото когато всичко изглеждаше, се появяваха все повече тъмни ядра.
Това беше изненадващо дори за Галактическите сили, особено за Плеядийските флоти.
Скритата сатанинска технология се оказа впечатляваща.
Особено в умножаването на представителите му. Тъй като плеядийският флот улови слугите на злото, този метод бързо успява да замени други заместници.
Сякаш това не е достатъчно, Мракът е имал много повече арсенал в недрата на Земята, главно в безброй подземни градове.
Grupo Quimera несъмнено беше последната ръка на POLVO, която беше демонтирана. След неутрализиране на целия си арсенал от плазмени бомби, топове и удуши, тази група арахниди свършиха боеприпасите.
Дори и така да е, не приеха капитулацията. В края на април, чувствайки се в капан, те се опитаха да избягат от масаж чрез голям флот от тъмни триъгълни кораби и други малки кораби. Тъй като звездните портали, които преди това са били използвани от тях, са затворени от положителна Галактика, единственият възможен изход е бил до Марс, в рамките на нашата Слънчева система. Този път обаче плеядианците прогнозираха подобна маневра предварително и спокойно ги чакаха в околността на Марс. Обсадата е затворена и през последната седмица на юли - август последните тъмни останки най-накрая са заловени.
ЦАРСТВОТО НА СЯНКАТА СВЪРШВА В ТАЗИ КРАСИВА СИНЯ ПЛАНЕТА! Няма как да обърна това сега.
ЗЕМЯТА ПРОСТО ПРОМЕНИ ЗАПОВЕДТА! ЗЕМЯТА Е БЕЗ АРКОНТИ, РЕПТИЛИАНЦИ, ДРАКОНЦИ И ПРОСТАЦИ.
Тъмната епоха на Земята свърши! Не само заради по-голямата честота на Светлина, която планетата ни получава сега, но най-вече защото тъмните най-накрая бяха уловени и взети от тук завинаги. Указът на Твореца окончателно е изпълнен.
БАСТА е изпълнена и осветена
Сега остава само прочистването на въплътени хора, които изиграха ролята в услуга на този пакостлив шлем.
Всъщност през последните години тъмнината не е имала много отсрочка.
Те са били преследвани по всякакъв начин и не са имали толкова много време да се посветят на инструкциите на своите въплътени представители. Това е причината за безстрашие и дисбаланс, наблюдавани при определени лидери, които имат различни сили и дори от някои известни личности.
Без ред подобни подчинени започват да действат сами и резултатът е това, което виждаме в момента на бразилската и световната сцена.
Но до април те все още могат да получат някои насоки, дори и разхвърляни.
Сега нищо не им предстои. Окончателното разбиване на поръчките между отделните лица ще бъде непреодолимо. След кратко време цялото човечество ще може да види кой кой кой е. Отсега нататък ще започнат да се представят ОТКРОВЕНИЯ, предвидени за тази 2021 г. Разбира се, много от тези, които вече са разширили съзнанието си, дори в опит да скрият дълбоко на всяка цена истините, вече са знаели поне отчасти за всичко, което се случва. Нищо не можеше открито да се публикува, защото това беше военна стратегия.
Вече всичко е по-лесно.
Въплъщенията, които представляват тъмнината, няма кого да защитят.
Всичко ще бъде по-бързо и по-лесно, защото в червена форма няма изход от планетата. И дори да се освободят, те вече не могат да напуснат Земята.
КЕДЕРИ ИЛИ КАПТАРИ! Има положителни военни съдилища. Земният Алианс е свободен да прекрати службата на Галактическите братя. Все пак ще видим разкритията, които чакахме тази година. Въпреки че все още има тайна в определени операции, това са краткосрочни, защото съпротивата вече не съществува. Въпреки това ще имаме много изненади. Над милион затвори на планетата.
Сред тях хора, които никой никога не е подозирал. Във всички класове, във всички сектори. Ще има закрити лидери. Също и други власти като съдии, прокурори, съдии, предприемачи, артисти, журналисти, актьори, водещи, СЕОС, лекари, учени, собственици на болници, индустрии, доставчици на услуги, банкери, религиозни власти, кметове, съветници, депутати, сенатори и министри Да, освен всичко друго, което не е споменато тук. Всички замесени в тъмните планове, ще бъдат арестувани и преследвани. Информацията, която пристига, е че няма да знаем, нито имената на всички, нито точната бройка ще бъдат информирани, защото не е необходима. Малка част е достатъчна, за да може всеки да види какво се крие зад всички лоши неща, случили се на човечеството през последните хилядолетия. Както писах преди, ще има някои изненади. Ще можем да видим, че определени власти, които сме смятали за извратени, са проникнати в тъмното, за да си сътрудничат със Светлината.
А също и обратното: някои личности, които се правеха на човеколюбиви, всъщност бяха глави на злия октопод. Моментът, който предстои сега, е едно от голямото откровение.
Затова от нас се изисква да изпитваме състрадание. Божествената справедливост ще се погрижи за всички.
Не трябва да съдим по нашите понятия за справедливост. Голяма част от това ще бъде подчинена на справедливостта на хората пред Божествената справедливост.
От тези, които имат право да го направят.
Ще трябва да излъчваме любов и състрадание, защото храним омраза или негодувание, щетите ще бъдат за всички, защото произведените негативни енергии могат да се превърнат в пречка за индивидуалното възнесение.
Времената са тук! Мнозина нямаха нито търпение, нито увереност да чакат. Божественото време не е същото като това на хората. Когато казват, че ще е скоро, това не означава, че ще е след няколко дни или няколко месеца, защото космическото време не се измерва с нашия календар. Но какво са няколко години или няколко десетилетия в безкрайността на времето? Тези, които знаят и вярват, сега са в еуфория, защото всъщност времената дойдоха! ЗЕМЯТА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ МРАКА! СВЕТЛИНАТА ПОБЕДИ!


https://www.facebook.com/100001131633175/videos/849704025923420


 Storm Rider потвърждава, че тунелите стават все по-малко и запечатани в Австрия, Германия и Великобритания.
Генетичният декодер потвърждава, че наводнението в Европа се дължи на унищожаването на тунелите, в които са били зaкопани децата.
https://www.facebook.com/100001131633175/videos/378568507116669

700 арестувани агенти на ЦРУ са задържани в съоръжения на връх Шайен и под ключовете на Флорида. Всички те чакат военните съдилища.

Големият финал е близо

image

image

image

image

image

image
===========================================
започна се отново и отново в Италия...
provincia di Bolzano
https://www.facebook.com/100001131633175/videos/819729858520764
image
image

image
РЕВОЛЮЦИЯТА В АЛЖИР Без работа, без транспорт, без училища, без бизнес... Всички на улицата, включително полиция и армия, докато гнилото правителство не се прибере у дома.

Силата на народа

image

Утре,целият свят ще излезе по улиците и площадите на градовете си!!!
Ние не...

https://www.facebook.com/100001131633175/videos/515876582978367



Гласувай:
6



1. mileidi46 - Злободане....
24.07.2021 12:46
Не се хаби...
Не ме интересува твоето мнение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320677
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031