Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 19:04 - Къде се класира България според "The Misery Index" за 2019 г.
Автор: russofil Категория: Политика   
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За всеобща радост през 2019 г. българите се оказаха по-щастлив народ от населението на водещи икономики като Франция, Италия, Британия, Канада и дори с една позиция по-добре от колкото населението на най-мощната икономика в света, Съединените Щати, сравнете сами: https://www.visualcapitalist.com/the-most-miserable-countries-in-the-world/

В миналогодишен пост публикувах връзка до класацията по мизерния индекс за 2018 г. и ще си позволя да направя няколко сравнителни коментара за причините поради които някои държави се изкачват в класацията по мизерия или се отдалечат от мизерниците, както България стори.

Както виждате от посочената класацията най-мизерната държава в света е Венецуела, заема почетното №1 място, а причината е очевадна - всяка държава която позволи крадливата лапа на руската стръвница да я обгърне "братски" довежда населението си до просешка тояга, както се случи с нас българите през мрачните години на окупацията ни от империята на Съветска русия и назначените от нея русофилски прислужници, рубладжиите.

Населението в Македония (Южна и Северна) продължава да мизерства, защото хората там страдат от мъка затова, че все още не им позволяват да се присъединят към майка Българи и е време е българското правителство целенасочено да се заеме с тази благорода задача и да озвободи окупираните български територии.

Положението в мизерна Гърция от №20 се е подобрило с една позиция, защото миналата година ЕС отново отвори кесията с подаянията за населението в тази аграрна балканска държавица, докато печална Армения продължава да затъва в мизерия и от №18 се е сринала да №16, а и там също причината е "братската" лапа на руската стръвница. (май вече попрестанаха да се чуват крясъзите на русофилските тролчета колко било по-добреза България в Еразийски союз на петро-милиардера Путин).

Хищна Московия наред с много други народи съсипа и Венецуела, Никарагуа, Хондурас, окупира части от Украйна и все още не желае да ги върне, а лидерите на Иран и Турция след като решиха да се повозят на  руското килимче обрекоха населението си на мизерия, вижте класацията..

Най-драматичната промяна обаче се забелязва в класацията на Канада, в която се срина от завидното място №89 през миналата година до №53, а причината се крие в решението на мизерника Киркор Симонян (Кики) за постоянно заселване там, което пък значително подобри класацията на България.

ПП: Поради посочените статистически данни искам да призова правителството незабавно да отнеме българското гражданство на индивида Киркор Симонян и в никакъв случай да не допуска на българска територия този родоотстъпник, защото Канада след кото му позволи да се засели там причини драстично пивишаване на мизерията сред населението си.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 153582
Постинги: 199
Коментари: 390
Гласове: 275
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031