Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2017 01:39 - Това е Отвратително ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1539 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 24.07.2017 01:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ... Да бориш мутрите и безззаконието 
със защита на Васко Паяка,
е смешно и супер излагация.

Да произнесеш  думите които произнесе Илиана Йотова днес за Вапцаров е същата излагация.

Имам чувството, че простотиите се надпреварват!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Отвратен няма да коментирам Васко ...
24.07.2017 02:03
Отвратен няма да коментирам Васко Паяка но не мога да подмина излиянията на "ВицеОбиденителката" на нацията ни и ще се самоцитирам с един мой коментар от тази вечер в един друг блог:

"Тия извратеняци винаги правят &...
Тия извратеняци винаги правят "герои"от тези които са предали или изоставили а най-вече долно използвали Смирненски, П. Пенев и още ред други.
Аз също не съм съвремник на тези събития но имах шанса да общувам с интелигентни хора от него време.

Най-тъжният човек който съм виждал откакто бях "пионерче", че и досега е бащата на Митко Палаузов за когото се говори, че се е самоубил не можещ да преживее издевателството на което бе подложен.

Старите БКП-кадри се бяха усетили, че "пресоляват" манджата и тихомълком смекчиха риториката но техните днешни наследници са безогледно нагли до безочие."

... Обиденителка, че чак пращи или бая е “напращяла" ... от глупост и комунистическа простотия е тая Йтовица.

Да, простотия иначе, нямаше днес попита " Кому е бил нужен живота на Вапцаров?"
цитирай
2. planinitenabulgaria - Имам чувството, че недоооценявате
24.07.2017 09:14
Другарката лилянА идиотовА...
цитирай
3. vencivaleri1951 - Въпреки карантинните ми отношения с теб / поради спазвани определени норми на лична хигиена8
24.07.2017 11:38
getmans1 написа:
Отвратен няма да коментирам Васко Паяка но не мога да подмина излиянията на "ВицеОбиденителката" на нацията ни и ще се самоцитирам с един мой коментар от тази вечер в един друг блог:

"Тия извратеняци винаги правят &...
Тия извратеняци винаги правят "герои"от тези които са предали или изоставили а най-вече дол

Да, простотия иначе, нямаше днес попита " Кому е бил нужен живота на Вапцаров?"


ще си позволя да коментирам.
Първо никой не може да си позволи да използва Ботев, Смирненски, Милев, Вапцаров, Сартър, Лорка, Хемингуей, Пикасо... Прекалено големи и безсмъртни са и техните "символ веруя" -много лични и неразбрани за подобни на теб "консерватори аристократи"- по произход и битие.

И все пак ако някога поне за миг излезеш от "махмурлука" на илюзиите си , че наистина си разговарял за тези неща със стойностни и интелигентни хора, то се попитай и за следното:
- Как например изброените по горе хора/и защо/, притежаващи безусловно дарование, ерудиция, жажда за живот ... са поставили всичко на карта заради идеалите си ,а повечето са загубили от тях и живота си. Как поне един от тях / при всичките им дадености/ не се досети да взаимства от твоето верую, да каже Алилуя като види например Борисов и неговия пророк Цветанов.
Ти наистина ли не схващаш , че Вапцаров е титан от световна величина.Ти наистина ли не схващаш, че Архимедовите точки на човешкия прогрес са имено хора като Вапцаров.
И помисли ти блаженний и с голяма пенсия в какво време живеем когато бирници описваха имота на Фотев под аплаузите на такива като теб. Ето за това не разбираш Йотова, ето за това не схващаш кой е Вапцаров

Ще завърша с друг епизод от историята-френската. Луи/еди кой си / прекрасно е разбирал , че вероятно ще опази глава и трон ако вземе главите на Русо, Волтер, Бомарше , но също така прекрасно е разбирал, че той е само един крал, а изброените са от тези които правят безсмъртието на Франция...
цитирай
4. getmans1 - . . . Чети хубаво мършо недоклатена, ...
24.07.2017 14:26
vencivaleri1951 написа:
[quot


... Чети хубаво мършо недоклатена, една запетайка не съм написал която можеш да свържеш с поета Н. Вапцаров!

Отдавна аз съм ти казал, че си клеветник и също отдавна хората те определиха за лъжец, и днеска се доказваш.

Пикая на карантината ти а дезинфекция трябва аз да си направя!
цитирай
5. vencivaleri1951 - И какво да напишеш още
24.07.2017 16:20
"доклатений". Та ти изкарваш Вапцаров малоумен и пионка в ръцете на ръководството на БКП. Ти...умният...красивият...богатият с голяма пенсия изкарваш Вапцаров инфантилен. Той бе ръководството на партията и никой не го е използвал. Аз също съм имал възможност /разбира се с не толкова интелигентни като твоята среда/ но все пак съвременници и съратници на Вапцаров. Познавах макар и бегло брат му, в сравнително близки отношения съм и днес със племенниците му/ на Вапцаров/-съседи сме. Как да защитиш лидер от характера му, как да защитиш борец от тепиха...
И много правилно нейно превъзходителство г-жа Йотова зададе въпроса си.
Опитах се да ти обясня нещата с френската история, с мисловния слог на френския крал , който в края на краищата/макар и абсолютен монарх, с власт да вземе и пощади живот/ оставя на свобода и в живите хората чиито идеи, творчество, харизма ...ще доведат Луи и Антоанета до ешафода.
И на въпроса "На кому бе необходима тази смърт" , отговорът е -на тези на които им беше необходима смъртта на Милев, Ясенов, Хербст... Тези които се страхуваха от думите и ги "убиваха"

цитирай
6. getmans1 - "доклатений". Та ти ...
24.07.2017 18:18
vencivaleri1951 написа:
"доклатений". Та ти изкарваш Вапцаров малоумен и пионка в ръцете на рък


... Ръковоството което избиваше без съд и присъда и преди, и след девети, че дълги години след това "провокаторите" му вкарваха в затвори и съсипваха цели семейни съдби не само на политически противници но и на комунисти.
Такъв е и моя човек достатъчно интелегентен по твоите критерии за да бъде "Черен ангел" и недостъчно за да бъде жертва на същото това ръководство. След като заграбихте партията от Благоев тя никога не е имала самостоятелно българско ръководство.

Какъв ли герой щеше да е Вапцаров ако беше помилван?

Приказката за Луи-то Намкойси разкажи на вашете от ръководството, че то Решетников най-вероятно е пропуснал на инструктажа.

Отивам да си купя белина тя, не само бели но дезифектира!
цитирай
7. getmans1 - http://lazarlalev.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/07/17/luzer-v-uspeha-v.1557096
24.07.2017 18:30
И тук има отвратителни неща дето не са за очи и уши, ма за "прости" стават.
цитирай
8. apostapostoloff - Бабо Венке,
25.07.2017 17:50
Вапцаров не е убит зради думите му, а заради терористична дейност и шпионаж в полза на вражеска държава. При това по време на война.

Като примитивен човечец пак прибягваш до типичните за простака сравнения и ставаш смешен.

Сравняваш- Вапцаров с Лорка, Хемингуей, Сартър, Пикасо... Уверявам те с ръка на сърцето, че за твоя Вапцаров, когото ти и такива като теб провъзгласяват за "световен" поет, във факултетите по литература в Хумболдт- университет, Оксфорд и Кеймбридж, където аз съм учил и специализирал, никой, ама никой не е и чувал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072256
Постинги: 2741
Коментари: 26493
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031