Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2018 16:29 - Опорна точка "антипут" на десни троли и неизбежният германо-руски съюз
Автор: krumbelosvet Категория: Новини   
Прочетен: 2268 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 01.02.2018 07:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Двама най-десни колеги в блог.бг, като по команда пишат анти-Путински лозунги като „коментари” на анти-дженджърски постинги. Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Явно така избягват да вземат открито страната на Истамбулските дженджърски идеи на любимите си либерал-глобалисти. Които идеи според по-публичния десняк г-н Слабаков, са любими на... левите!?! Ама защо на левите? Щото такива ЧУСТВА тресат г-на и десняците въобще. Ама то освен чуства, требе и да мисли човек.

„Забравят” десните, че ЦЯЛАТА ВЛАСТ в ЕС принадлежи на „Европейската” „Народна” Партия. Да, тая партия не е нито европейска, нито народна, но безспорно е дясна. И отдавна е превзета от глобалистите, както всичко в „Европа”, както Франция, Германия и ние поотделно, както и „социалистическата” партия ПЕС на нашия Станишко. Да е жив и здрав, но от БСП май трябва да бъде изключен, защото си беше неизвестно чий парашутист и у нас, и в ПЕС, а сега стана и дженджърист.

Много загрубя играта. Меркел наруши исторически принципи на държавата и междудържавните отношения, като отвори границите на Германия и покани кой как може да идва. Тя „забрави”, че поканените трябва да минат НЕКАНЕНИ през границите ва половин Европа. И тръгнаха афганци, пакистанци, иракчани, либийци, много от тях във военен строй. И сирийци, главно млади мъже, чат-пат с деца и жени. И с наглата претенция, че са поканени от Меркел. Снабдени с пари и телефони, но с изгубени паспорти. И през България минаха, и доста останаха. С демонстративно ПРЕЗРЕНИЕ към нас, гнусните неверници, свинояди, пезевенци, ДЖЕНДЖЪРИ. Аз лично имам пет лични срещи с това презрение и АГРЕСИЯ. Да не разказвам, щото не съм видял чудо като в Кьолн, което немците преглътнаха като теле со.ола си...

И няма и помен от освестяване, от някаква идея за РЕШЕНИЕ на смъртната заплаха за Европа, и НА ПЪРВО МЯСТО за Германия. Още преди 5-6 години Меркел беше казала публично, че  немският етнически модел НЕ РАБОТИ. Тогава имаха само турците, които не се интегрират, а полека ИЗГОНВАТ НЕМЦИТЕ от „своите” квартали. Значи няма начин канцлерката да не е знаела какво прави с „поканата”. Кой и как я принуди? Или е някаква крипто-каква? И ако аз и милиони европейци разбират това, може ли НЕМЦИТЕ ДА НЕ РАЗБИРАТ? Разбират. И в една нощ може да узреят за единственото останало решение – СЪЮЗ С РУСИЯ. Защото злото което ги (И НИ) сполетя, без благословията на САЩ е невъзможно.

Чудно как никой до сега не се е сетил, че ЕСТЕСТВЕНИЯТ геополитически съюз между двете най-големи КОНТИНЕНТАЛНИ сили в Европа, Германия и Русия, тоя съюз би бил идеалната геополитическа конфигурация за Европа и ОСОБЕНО за България – ИДЕАЛНА ЗА БЪЛГАРИЯ.!!! Дай Боже.




Гласувай:
11



1. zaw12929 - Меркел беше в България да съобщи на ...
01.02.2018 11:12
Меркел беше в България да съобщи на Бойко какви заповеди му праща Тръмп и дето се говори в общественото пространство е пушилка
Този проблем е по актуален от Истамбулската конференция, но... само вие имате смелост да го анализирате. Поздрави!
цитирай
2. zaw12929 - Към големите сили на Европа на първо ...
01.02.2018 11:18
Към големите сили на Европа на първо място слагам 80 милионна Турция , най голям контингент на НАТО. Приятелство и противопоставяне с Турция са риск- те имат действаща армия, а запада- само на самолетни атаки и въоръжаване със спуснато оръжие са способни.
Ако бяхме с Турция нямаше днес да сме колония на ЕС- разпокъсани- Не само Македония е извън България, а ние сме извън света.
цитирай
3. krumbelosvet - Ох, стара песен, Зав, изненадан съм точно от тебе да я чуя.
01.02.2018 12:00
"Ако бяхме с Турция". Лесно е да се каже, ако не може всеки момент да ти влезе ГОСПОДАР-простак в дома.
През 1851г. един унгарец, Егреши, сподвижник на Петьофи ако не греша, прекарва известно време във Видин. Той свидетелства, че често може да се види, как турско дете бие с тояга български селянин, без той да смее да се защити. (Защо го бие? За да му вземе стоката за пазара. А защо селянинът не смее да се защити? Защото РОДИТЕЛИТЕ на турчето са гледали сеира, б.м.) Един турчин застрелял български поп посред бял ден, и бил наказан с... две години изгонване от града. Представям си колко това е спазено. Друг българин започнал да си строи къща с каменни основи, но бил обвинен, че строи крепост, съден и обесен. Защо постоянно някои хора забравят, че многото въстания и хайдушкото днижение НЕ СА ОТ ДОБРО. Лесно ли човек отива на бунт? Трябва ножът да е опрял до кокала. Вижте какво става с кюрдите в Турция, макар че са мюсюлмани. За арменците да не говорим. Ами нашите тракийци? С огън и кръв изгонени така, че майки изгубват кърмачетятя си - по петите им е бил ятаганът. Ами "страшното" в Карловско през 1877г, когато загива и бащата на Возов и стотици сопотненци?
цитирай
4. zaw12929 - Прав си , но има неща с които да се съобразяваме
02.02.2018 09:16
[quote=krumbelosvet]"Ако бяхме с Турция". Лесно е да се каже, ако не може всеки момент да ти влезе ГОСПОДАР-простак в дома.
През 1851г. един унгарец, Егреши, сподвижник на Петьофи ако не греша, прекарва известно време във Видин. Той свидетелства, че често може да се види, как турско дете бие с тояга български селянин, без той да смее да се защити. (Защо го бие? За да му вземе стоката за пазара. А защо селянинът не смее да се защити? Защото РОДИТЕЛИТЕ на турчето са гледали сеира, б.м.) Един турчин застрелял български поп посред бял ден, и бил наказан с...... Друг българин започнал...., съден и обесен. Защо постоянно някои хора забравят, че многото въстания и хайдушкото днижение НЕ СА ОТ ДОБРО. ...майки изгубват кърмачетятя си - по петите им е бил ятаганът. А

Прав си , но има неща с които да се съобразяваме, защото такъв може да не ти е приятел, но не допускай да си му враг. Добрите цивилизовани западняци никога няма да ни помогнат, ако сами не си помогнем. Ние и така сме зависими сега от Турция и затова трябва да сме толерантни и либерализма на Запада е най опасен и Турция не го приема и тук интересите ни съвпадат, но и ние да изискваме от Турция толерантност. Ердоган защитава интересите на Турция , не дава да го използват и каквото и да прави- не му се месят. Той има армия ЕС- не! Това, че Турция е с Русия на нас не ни вреди. Винаги съседите са най важни, но ето докъде сме се докарали с всички по вина на далечните сили.
В нашия род когато бягат- градът Червена вода е горял- майка с 4 деца хвърля бебето си- за да спзси трите. Когато се връщат бебето го няма. След 7 години научават, че в Щръклево в бейска къща расте детето им- като капка приличало на братята си. Отишли да го искат и беят им го дава, защото това било изгубеното бебе ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ ПОЗИТИВНИ ХРИСТИЯНИ И ДА ЗНАЕМ НЕЩАТА< КОИТО НИ свързват, а не които ни омразяват. Българи- турци единствени, живеем в толерантност. - не отричам описано, в Свищов часовниковата кула е дарение от турчин и за доброто, което е било нищо не се казва- такава е политиката на освободителната мисия, но тя свърши и сега ТРЯБВА ДА СМЕ В ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ А ДА ПОМНИМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ МЮСЮЛМАНИ И НЯМА ПРИЧИНА ДА ГИ ОБВИНЯВАМЕ ВСИЧКИТЕ, А САМО КОИТО ИМА ВИНА ( И БЪЛГАРИН СЪЩО) НА ПРОКУРОР
ПОЗДРАВИ УСПЕШЕН ДЕН!
ПРИЯТЕЛСТВОТО НИКОМУ НЕ ВРЕДИ
цитирай
5. krumbelosvet - Да
02.02.2018 12:21
Но не съм аз крив, че думите "ако бяхме с Турция" по-скоро имат друг смисъл. Да, има го ПОНЯКОГА великодушието на ГОСПОДСТВАЩИЯ ЕТНОС, но великодушието е рядка стока, като златото, а калта на грабежа и насилието изобилства. Не съм казал да вдигнеме трите си самолета и да нападнем комшиите. Даже за мощната ни соц армия, задачата беше при война с НАТО да задържи турците броени часове, докато пристигнат части от Одеския военен окръг. Тогава имахме и неуловимите ракети "Топол М", отдавна унищожени в интерес на Турция, по заповед на САЩ. Те държаха в шах Истамбул, може би и ядрената база в Инджирлик.
цитирай
6. radostinalassa - Много се надявам , че това е някакъв вид шега.
04.02.2018 21:34
като поста да пием много вода, за да достигне тя до клетките ни. Може би като Руски поток, който така и не достигна. Колкото и вода да пиете, ако в кръвта ви е блато, няма да има ефект. Ако не се изчистим от боклука, няма да стане.
цитирай
7. krumbelosvet - Да, Радостина,
05.02.2018 07:36
Шега е, че преди няколко години Меркел каза, че германският етнически модел не работи. Всеизвестно е, че там турците не се интегрират, а полека изгонват немците от "своите" квартали. Както у нас. И същата Меркел "не се е сетила" кого кани, и не разбра кво стана в Кьолн. Приятел или СМЪРТЕН ВРАГ на Германия и на Европа е тоя, който е принудил Меркел да предаде Германия и Европа?
Разбирам, че тезата на поста е в дисонанс с вашите чувства. С подобни чувства беше оплют "възрозителвия процес", с който злодеят Живков се опита да реши циганския въпрос. Знаете ли, че сега повечето села са под ЦИГАНСКО РОБСТВО, и градовете натам отиват, и София в т.ч.? Питайте съседите на гетата, които Живков искаше да премахне.
Благодаря за кръвната картина, но тя не фашее ли?
цитирай
8. zaw12929 - ПОДКРЕПЯМ ТАЗИ ПОЗИЦИЯ, МЕРКЕЛ ПРЕД САЩ Е КАТО БОЙКО ПРЕД МЕРКЕЛ
09.02.2018 04:33
krumbelosvet написа:
Шега е, че преди няколко години Меркел каза, че германският етнически модел не работи. Всеизвестно е, че там турците не се интегрират, а полека изгонват немците от "своите" квартали. Както у нас. И същата Меркел "не се е сетила" кого кани, и не разбра кво стана в Кьолн. Приятел или СМЪРТЕН ВРАГ на Германия и на Европа е тоя, който е принудил Меркел да предаде Германия и Европа?
Разбирам, че тезата на поста е в дисонанс с вашите чувства. С подобни чувства беше оплют "възрозителвия процес", с който злодеят Живков се опита да реши циганския въпрос. Знаете ли, че сега повечето села са под ЦИГАНСКО РОБСТВО, и градовете натам отиват, и София в т.ч.? Питайте съседите на гетата, които Живков искаше да премахне.
Благодаря за кръвната картина, но тя не фашее ли?


МИСЛЯ И ПОДКРЕПЯМ ТАЗИ ПОЗИЦИЯ, МЕРКЕЛ ПРЕД САЩ Е КАТО БОЙКО ПРЕД МЕРКЕЛ. ТИЯ ДНИ ЦИГАНИ ПРЕБИХА ПОЛИЦАИ аРЕСТУВАЛИ 4-5 ЧОВЕКА. СПОРЕД МЕН ВСИЧКИТЕ 30-40 КОЛКОТО СЕ СПУСНАТ- СЪД И ЗАТВОР, ЗА ДА СПРАТ. И ТОЗИ ИМ НАВИК НЕ Е ОТ ДНЕС ПРЕЗ 1963 ПРЕБИХА ДО СМЪРТ 15 ГОДИШЕН БЪЛГАРИН... ТЯХНОТО НАСИЛИЕ ДНЕС И ТОЛЕРАНТНОСТТА НА ВЛАСТТА КЪМ ТЯХ НИ УНИЩОЖАВА ...
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА АКТУАЛ НИТЕ ТЕМИ, КОИТО ПОВДИГАШ...
УСПЕШЕН ДЕН!

цитирай
9. zaw12929 - КОГАТО НЕЩО НЕ ГО ЗНАЕШ= ПОМЪЛЧИ!
09.02.2018 05:12
radostinalassa написа:
като поста да пием много вода, за да достигне тя до клетките ни. Може би като Руски поток, който така и не достигна. Колкото и вода да пиете, ако в кръвта ви е блато, няма да има ефект. Ако не се изчистим от боклука, няма да стане.


Всички живи и развиващите се биологични видове, включително хората, се запазват благодарение на генериране на енергия чрез водата. Основен проблем на човека (незнанието за ролята на водата за тялото.То е зависимо от хидроелектричеството, продуцирано от клетъчните мембрани, когато кръвопотока идва със съдържание на храна и 94% вода . При нормално хидра-тирано тяло водата в кръвта , когато храната е готова в стомаха и сме пили чаша вода , в състава на кръвопотока е около 94% Червените кръвни телца в действителност са „водни торбички", оцветени от хемоглобина. Идеално съдържание на вода в телесните клетки е около 75%. Различното съдържание на вода отвън и вътре в клетките нормално обуславя осмотичен поток на водата отвън навътре. В клетъчните мембрани се намират стотици хиляди помпички, генериращи напрежение, които наподобяват турбините на хидроелектрическите станции. Те се задвижват от водата, която преминава през тях. Това нахлуване на водата генерира хидроелектрическа енергия. В същото време елементи като натрия и калия се обменят като част от същия процес. Само свободната вода, която може да се мести—питейната вода, генерира хидроелектрическа енергия в клетъчните мембрани. По-рано приетата вода, която вече изпълнява други функции, е свързана и не може да се премества на друго място. Ето защо питейната вода е най-добрата напитка и трябва да се приема през целия ден на нужните интервали
Водата не се складира. Когато има дехидратиране поради неприемане на достатъчно вода, клетките изразходват произведената вече енергия. По- ната-тък те трябва да разчитат за генериране на енергия повече на приетата храна, отколкото на водата. Принудени са да натрупва мазнини и да използва белтъчните и въглехидратните си резерви, тъй като тези елементи се разграждат по-лесно от складираната мазнина. Това е причината, поради която се генерира наднормено тегло. На пълния човек тялото е заето с постоянно кризисно справяне с дехидратацията.
Най простичко запомни главното:основното за водата: за всеки ден, докато си жив, за да си здрав: ПИЙ ВОДА КОЛКОТО ТРЯБВА И КОГАТО ТРЯБВА



цитирай
10. krumbelosvet - Да, водата и здравето
08.10.2021 09:38
!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1945411
Постинги: 1153
Коментари: 3371
Гласове: 3564
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031