Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2017 11:34 - Английската обективност, вече е МОШЕническа.
Автор: krumbelosvet Категория: Новини   
Прочетен: 1107 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 05.12.2022 08:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди 4 години в. "Дейли Мирър" препечатва нашия най-тиражен в. Уйкенд. За детството и младостта на Путин. Цитирам "С картонени стени и 5-6 семейства, споделящи една външна тоалетна, социалистическото комунално стротелство може да бъде наречено само с една дума - кочина". И нашите фоби често споменават "руската кочина".

Дали наистина не знае англо-журналето, че комуналките с къртонени прегради се устройваха след Революцията в апартаментите на емигриралите богаташи, а след ВСВ - навсякъде където е възможно. Новота соц строителство беше скромно, но с БАНЯ И ТОАЛЕТНА, както у нас. А панелките (западно изобретение след ВСВ) се оказаха най-устойчиви срещу земетресения, и се обитават до днес.

Но Париж се предаде без един изстрел, а Ленинград издържа блокада 900 дни, и беше разрушен, и стотици хиляди мряха от снаряди, глад и студ, и лежаха непогребани по вкочанените улици... И след години майките раждаха недорасли деца... Защото червеният гранит за Хитлеристки паметник в Москва беше вече доставен, и плановете за изтребление на русите бяха готови... Това "не го знае" английският мошеник-журнале.

"Не знае" още гордото и сито журнале, какви гнойни рани, освен разрушенията, трябваше да лекува огромната страна. Безпризорни сираци, фашистки банди, недохранване... И отчаяни усилия за ликвидиране на ЯДРЕНИЯ  МОНОПОЛ на добрите от Америка, които показаха в Хирошима и Нагазаки, че не се стесняват да изгарят десетки хилади ЦИВИЛНИ наведнъж, заедно с пеленачетата и влюбените...

НЯМА ВЕЧЕ АНГЛИЙСКА ОБЕКТИВНОСТ. Има нова Кримска война, 169 години след Първата, когато срещу Русия воюват Турция, Англия, Франция, едно италианско кралство и едно немско графство.
Като сега, плюс Америка, с цялата й научна, технологична и оръжейна мощ. И плюс новите членове на ЕС и НАТО, с нас барабар.

И както преди 165 години, остават в сила думите на Драган Цанков, казани край Босфора. "Всичките ни беди са за е тоя Босфор."




Гласувай:
7



1. zaw12929 - СВАЛЯМ ШАПКА: точен силен анализ. ...
16.03.2017 21:00
СВАЛЯМ ШАПКА: точен силен анализ. Когато фактите говорят западняците не ги чуват - неочаквано приятна изненада, срещу унижението, което не спира срещу хората на православието. От надменни безбожници!
цитирай
2. jelezov - Добра статия! Като пиша и чета по...
22.03.2017 12:32
Добра статия! Като пиша и чета подобни неща, често се питам: дали за някого от това има и минимална полза, или е губене на време? Когато например я прочетат хора с манталитета на planinitenabulgaria или apostapostoloff, вероятно ще нарекат ленинградчани будали, не разбрали личния си интерес. А когато я прочетат малко по бам-башка глупаци, като kolevn38, ще изръмжат: простаци! Вместо с цветя и песни да посрещнат хитлеристите, носещи им прекрасни европейски материални и духовни ценности, решили да защитават до смърт нещастните си комуналки. Но, замислейки се, което макар и рядко се случва, си казва: сигурен съм, че те са желаели точно така да посрещнат немците, но проклетите комисари с наган в ръка са принуждавали, всеки поотделно да се съпротивлява.
И все пак смятам, че подобни неща трябва да се пишат и говорят. Макар и бавно и неусетно те променят духовността на огромни маси от хора, страдащи от интелектуален „запек” и нравствено „разстройство”
Имам усещането, че между текста и заключителното съждение няма необходимата смислова връзка.
цитирай
3. krumbelosvet - Драги Железов,
22.03.2017 13:06
Чудно, но поста НЯМА глас минус. Чудо е, че цялата пропагандна мощ, СВРЪХ-НАУЧНА и СВРЪХ-ТЕХНОЛОГИЧНА, на империята на доброто, НЕ УСПЯ да пречупи мнозинството от народа ни. А антите и фобите които споменавате, само военно поражение на любимата им Америка може да освести. Но те може би са увредени ПСИХОТРОННО от подскачащите митинги и ЗАРИБЯВАЩИТЕ електронни медии. Хиляди са увредените, кой повече, кой по-малко. Война е и подобни хора са нашите жертви на барабанния пропаганден огън. Един ден ще оздравеят.
ПП : Последното изречение от поста е казано по време на предната Кримска Война, която всъщност е за Босфора -да се държи далече Русия. Сега е новата кримска война, и ние ПАК сме на топа на устата, защото враговете много добре знаят КОЙ е естественият ни стратегически съюзник. Не можем да очакваме милост от тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953764
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031