Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2020 14:41 - Ако Путин не може
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 713 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 05.07.2020 15:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако Путин не е можал до сега да избере и подготви приемник, то или в Русия са се свършили способните хора, или той е глупак. Май и двете не са особено вероятни. 

Цялата антируска пропаганда, и нашата в т.ч., сега набляга върху това, че Путин си осигурява с референдума власт до 2036-та. Това НЕ
 Е маловажно.

НО ИМА И НЕЩА ПО-ВАЖНИ :

Новата конституция забранява не просто отстъпване на руски територии, но и ПРЕГОВОРИ за такова отстъпване. А това са преди всичко Крим и Курилските острови. С претенциите на Запада, Украина и Япония.

Отменя се и приоритета на международното законодателство над Руското. И това е по-важно от още 16 години Путин начело.

А Путин наистина вече не е какъвото беше. Помните ли кадрите от речта му в Мюнхен на 10 февруари 2007-ма? С две думи това беше мъжество и самоувереност. Които предизвикаха много аплодисменти в залата и ТРАЕН АВТОРИТЕТ по света.

Не случайно има версии, че Путин е подменен с двойник. Промяната не може да се обясни само с остаряването. Да не са му хакнали мозъка? Технически това не е невъзможно при многоройните му посещения зад граница. 

Путин стана МНОГОСЛОВЕН като ДЪРДОРКОТО Горби. Остави, че медиите, и руските в т.ч. масово го подиграват. Например, ни в клин, ни в ръкав, камерите показват подигравателни усмивки на лица, за които даже не винаги е ясно присъстват ли на събитието или са монтирани.

Подигра го израелски отговарящ за протокола, който при посещението там го направляваше като първолак и го нагласяши на място като дървен манекен. Подигра го и шеът на израелската автономия в Русия, като при разговор с него се полуизправяше всеки път, когато Путин по лош навик приплъзваше седалище по стола...

Де да видим.

И си спомням един доклад на знаменития Ото фон Бисмарк от времето, когато е бил посланик в Русия. Той отбелязва, че с Русия НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОЮВА, защото е НЕПРЕДВИДИМА - никога не знаеш с каква глупост ще те изненада. Дали това не е начинът ПРОВИДЕНИЕТО да вземе събитията на пряко управление? Как да си обясним великите победи на една страна, която ВИНАГИ Е КОПИРАЛА И ДОГОНВАЛА Запада?

И сега, за срам, нямат земеделие, а агробизнес, нямат земеделци а фермери, не наблюдават и даже НЕ ГЛЕДАТ, а М О Н И Т О Р Я Т. Нямат и самоубийства, а СУИЦИД. Даже ДОБРОВОЛЦИ нямат, а В О Л А Н Т Ь О Р И.!!!! Далече ни надминават в маймунството, нас, които тънем в маймунство.

И си спомням фундаментални думи на Норберт Винер, че някои страни напразно се надяват, като приемат западната парламентарна система и облекло, да постигнат западния технологичен напредък и благоденствие.

Не отива ли Русия по-далече, като се надява на чудо с приемането на две дузини чужди думи?



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. morskipesni - Путин (Цезар) слови СВЕТА в малкото си джобче.
04.07.2020 16:21
Това не е обаче СУПЕРНОВИНАТА- както и "омекването" на Путин не е БУСТЕРНОВИНА- не гледайте ПОЗАТА- следете ДВИЖЕНИЕТО- във всички ситуации досега, ПУТИН ПЕЧЕЛИ. За Русия.
цитирай
2. krumbelosvet - Да, международните отношения,
04.07.2020 20:58
А може би и във вътрешната политика. Но ОБАЯНИЕТО му пада, което е и ЩЕ БЪДЕ важно, с него начело или не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955937
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031