Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 08:12 - Отричането на маската е САБОТАЖ, независимо дали се прави от глупост или умишлено.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2444 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 03.04.2020 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Драги нормален читател, 

След кратък коментар, ще копи-пействам едно ИДИОТСКО творение против маските.

Какво наказание заслужава оня, който по време на ГАЗОВА АТАКА издаде заповед за сваляне на газовите маски? А ако не е заповед а съвет? Разликата между заповед и съвет ще е тая, че при заповед ще умрат всички, а при съвет само глупците, които са поварвали.

Но при вирусна заплаха е ПО-ЛОШО, М Н О Г О  по-лошо, защото глупакът без маска нама да умре веднага, а ще заразява РАЗУМНИТЕ ГРАЖДАНИ. Защото маските помагат, ако ги носят всички, и глупците в т.ч..

Да, МАСКИТЕ ПОМАГАТ АКО ГИ НОСЯТ  ВСИЧКИ, и Г Л У П Ц И Т Е в т.ч.. 

Тъжен факт. Оцеляването на разумните, зависи от ума на глупците!!!

Не вярвам да е НЕУМИШЛЕНА атаката срещу маските. Либерасткият, ЕГОИСТИЧНИЯТ Запад пада жертва на вируса, за разлика от социалния Изток. Затова Л И Б Е Р А С Т И Т Е имат И Н Т Е Р Е С от пропаганда срещу маските.

Маска се носи НЕ за себеси, а за другите.

Но сметката на егоиста - да не носи маска - е крива. Епидемията е ОБЩЕСТВЕНО явление и ако нерегистрирани болни не носят маски, то болният (егоист или не), ще заразява здравия (егоист или не). Затова ПО ПРИНЦИП ОБЩЕСТВОТО НА ЕГОИЗМА е О С Ъ Д Е Н О, ЛИБЕРАСТИЯТА е О С Ъ Д Е Н А. Призна го самият Георги Марков, бивш архи-седесар, архи-либераст и конституционен съдия, заклет антикомунист и русофоб, автор на знаменитата фраза срещу соците "шут, седесарски шут", който размахваше среден пръст срещу пенсионерите от прозорците на Народното събрание.

СЛЕДВА КОПИ-ПЕЙСТ НА ИДИОТЩИНАТА, публикувана днес, първи април, в пет без три минути.

КОПИ ПЕЙСТ на И Д И О Т Щ И Н А Т А :

04:57 - Деперсонализация Автор: ellahikari Категория: Лични дневници   image
Прочетен: 16 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05:04

 Маската е едновременно намордник и деперсонализация. Да накараш хората сами да си го слагат в името на живота е постижение, което беше невъзможно дори за тоталитарната държава. Какви ли чудеса не правят свободния пазар и интернета. Пред очите ни се извършва най-голямото безкръвно подчинение на масите в историята на човечеството чрез най-изпитаното оръжие - страхът. По-точно казано на маските.

Автор: Явор Дачков

 

Маската е едновременно намордник и деперсонализация. Да накараш хората сами да си го слагат в името на живота е постижение, което беше невъзможно дори за тоталитарната държава. Какви ли чудеса не правят свободния пазар и интернета.

Пред очите ни се извършва най-голямото безкръвно подчинение на масите в историята на човечеството чрез най-изпитаното оръжие - страхът. По-точно казано на маските.

Новото е, че страхът този път идва от внушението, че цъкащата бомба на коронавируса е във всеки един човек. Парализираща мощ. Много по-мощна от ядрената бомба на идеологическия враг или огромния метеорит, който се носи към земята, или глупостите на Грета Тунберг и зелените обсесии.

Страхът от вируса е екзистенциален и парализира личността. Маската е само финалния акорд на този процес. Просопон. Скъсване с онтологията. Белег на опустошението.

Впрочем всичко това е описано от писателите фантасти и големите антиутописти от миналия век. Били са прозорливи, но изглежда, че сме ги чели само за забавление.

 image




Гласувай:
11



1. fun1001 - :-))))
01.04.2020 08:48
крумее, стигаа. си бърка главата../става, вече опасноо..
я малко хумор и забава, Весел да е Април...
цитирай
2. krumbelosvet - Драга fun1001,
01.04.2020 09:05
Колкото ме радва всяка проява на разум, и ДО СЪЛЗИ ме радва проява на ТАЛАНТ или ГЕНИЙ, толкова ме отвращават проявите на глупост, особено ако е ЗЛОУМИШЛЕНО, да злоумишлено С Е Е Н Е, ПОСЯВАНЕ НА ГЛУПОСТ.
Акцията против маските е точно такова СЕЕНЕ НА ГЛУПОСТ.
цитирай
3. krumbelosvet - Не е първоаприлска
01.04.2020 09:06
ЧЕСТИТ ПОСЛЕДЕН СНЯГ.!!!
цитирай
4. crep - Оцеляването на разумните зависи от глупостта на глупците!!!
01.04.2020 11:16
Хубаво.
цитирай
5. krumbelosvet - Идиотът антимаскист
01.04.2020 13:48
Идиотът антимаскист, е употребил думата ДЕПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ, да го в персоната, вместо СТО ПЪТИ по-изразителната РОДНА дума ОБЕЗЛИЧАВАНЕ. Явно "човекът" мисли на ЧУЖД език. Да го в "човека"!
цитирай
6. morskipesni - Умират и ще умират-
01.04.2020 23:38
от СОБСТВЕНА ГЛУПОСТ- "ИМУНИЗАЦИЯ", чрез която си тъпчат заразени с вируси серуми ДИРЕКТНО в кръвта. Защо "заразени"- нали има "КОНТРОЛ"? Ха-ха! Индустрия за милиарди и "КОНТРОЛ"?????- ГЛУПАЦИ. БОЛ!!! Аз маска не нося. Не препоръчвам. Да мре, който ще мре- дори е длъжен, поради ГЛУПОСТ!
цитирай
7. krumbelosvet - Да
02.04.2020 00:13
Маска се носи НЕ за себеси, а за другите.
Но сметката на егоиста - да не носи маска - е крива. Епидемията е ОБЩЕСТВЕНО явление и ако всички не носят маски, то болният (егоист или не), ще заразява здравия (егоист или не). Затова ПО ПРИНЦИП ОБЩЕСТВОТО НА ЕГОИЗМА е О С Ъ Д Е Н О, ЛИБЕРАСТИЯТА е О С Ъ Д Е Н А. Призна го самият Георги Марков, бивш архи-седесар, архи-либераст и конституционен съдия, заклет антикомунист и русофоб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953664
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031